Kravljični bobovi su baš kao čudesni kao i dugi zatezači | BA.inspinre.com
Šminka

Kravljični bobovi su baš kao čudesni kao i dugi zatezači

Kravljični bobovi su baš kao čudesni kao i dugi zatezači

U mom kovrdžava istoriji kosu, sam ili uvijek imao kovrdžavu bob i volio ga, ili sam bio u nezadovoljavajući procesu pokušaja da raste ga.

Obično mjesec dana u moj kovrčava bob, ja bih početi uzimajući izgubljen u mom dugu kosu fantazije i otkazati svoju kosu imenovanja. Kao što je moja kosa rasla, moja kovrčava bob početi pretvara u 1970 Peter Frampton izgled, i to je bilo nizbrdo od tamo.

Moja kosa je u redu i vrlo skloni frizz. Potrebno je mnogo rada potrebno da se moja 2c kovrče definisane i relativno kovrdžanje besplatno. Što duže moja kosa će rasti, teže je postalo mi je da se brine o. Većinu vremena na kraju bih ga nosi povukli. Možda je to bila moja potreba za bolju frizuru ili mog nedostatka strpljenja, ali nikada nije u moju dugu kosu san. Tada sam uvijek razočaran u sebe za ne postizanja moju kosu cilj. Osjećao sam se kao dužu kosu je nekako privlačna, seksi i lepši nego kratka kosa.

load...

Nedavno sam shvatio da ova borba je isto kao i ravna kosa protiv kovrdžave opsesija da sam živio kroz sve moje tinejdžerske godine i dobro u mojim tridesetim. Ono što ja to radim? Ne mogu zamisliti da se vratimo na ravnu kosu! Kada pogledam slike moje kose kad mi je bilo najviše na oprezu o ispravljanje, uvek sam iznenađen da mi se svidjelo. Moja kosa usko ličila slame na dobar dan. Sada se moje kovrčave kose zahvaljujući NaturallyCurly.com i moji dobri prijatelji kovrdžave kose. Naučila sam kako da prihvate i brinuti o mojoj kovrče.

Pa zašto ja još uvijek bori s kovrčave bob vs. Dugo pitanje kosu?

A prije nekoliko tjedana nakon mog najnovije kovrčava bob frizurom, imao sam nekoliko trenutaka šoka. Ali trenuci su prolazni i shvatio sam da je to kovrdžava bob je bio najbolji ikad. Bila je to spontana odluka da se ošišala, a ja sam ostavio dugu kosu opsesija iza. Već sam napravio kosu imenovanja za 8 nedelja od sada. Ja volim komplimente, ali najviše od svega sam oduševljen da mi se sviđa. I dalje mislim da dugo kovrdžava kosa je prekrasna, ali moja kovrčava bob je jednako nevjerojatan.

Moje Kovrčava Bob Njega kose Rutinska:

  1. Ja cowash svaki dan. Ja nikad ne drugog dana kosu, te su odustali od pokušaja. Vrijeme koje sam proveo pokušavajući da se drugi dan kosa izgleda kao prvi dan kosa je sada bolje troši na cowashing i pokretanje svježe. Preporučujem Elucence vlage balansirajući regenerator, Curl Junkie Curl osiguranje zaglađivanje, As I Am Coconut Cowash čišćenje regenerator, Sunny Island lavande Jamajke Crna ricinusovo ulje Natural Deep regenerator.
  2. Jednom nedeljno perem kosu. Moj izbor su: Curl Junkie Curl osiguranje nježno šampon, Elucence Mosture prednosti šampon.
  3. Jednom nedeljno radim tretman duboko uređaj. Moj izbor su: Mop Top duboki regenerator, Curl Junkie Curl Rehab Moisturizing tretman za kosu, DevaCurl Heaven u kosi.
  4. Jednom mjesečno radim ACV ispiranja ili koristite šampon. Moj izbor su: Jabukovo sirće kao sredstvo za čišćenje, Alba Botanicals šampon.
  5. Spavam na satenskom jastučnicu i nikada ne dodirne frotir ručnik za kosu. Ja uvijek koristiti kovrdže Like Us Krpe.
  6. Dalje, ja koristim mousse jer mi treba volumen i definiciju. Ja primjenjuju mus u četiri dijela. Ja koristim kašiku u svakoj sekciji, lagano scrunching ga u moje kovrče. Svi ovi musevi imaju dobru čekanje da ih, što mi je potrebno: AG Foam težine regenerator, Curlisto Bio Gel Mousse, DevaCurl voluminizirajući Frizz Free voluminizirajući pjena.
  7. load...
  8. Onda sam difuzno moje kovrče sa mojom glavom naopako dok ne bude gotovo suha. Pratim sa blago scrunching i ja sam dobro ide. Ako je moja kosa počne da se malo neposlušnu podne uvek nosim pomada u torbici: MOP C Glisten visokog sjaja pomada za kosu.

Jeste li naučili da prihvate vaše lokne, bilo da su kraće ili duže?

load...