Kratka kovrdžava kosa Julije Garner je moja nova opsesija | BA.inspinre.com
Šminka

Kratka kovrdžava kosa Julije Garner je moja nova opsesija

Kratka kovrdžava kosa Julije Garner je moja nova opsesija

Kada sam bio s obzirom na smanjenje moju kosu kratko sam pokušao pronaći primjere žena sa kratkim Tip 2/3 kovrče, i kao što vjerojatno znam da li ste ikada razmišljali rez, oni su malo i daleko između. Postoji mnogo "kratkog kovrdžave rezovi" koji imaju Curling štapić izazvane valova i kovrče, ali oni nisu pouzdan pokazatelj kako će mi kosa izgledati kad se probudim ujutro. Ako je ikako moguće, volim da nađem šišanje inspiraciju i onda proučavaju rez iz svakog ugla - prednji, bočni, nazad - i u mnogim različitim situacijama iz dana pranje u teretanu kosa osvježena 4. Dan kosu. Možda je puno pitam, ali u svijet društvenih medija je bio od velike pomoći u tom pogledu. TV i filmove? Ne toliko.

To jest, sve do nedavno.

Ja sam izmirenje u najnovije pijanka-dostojan drama Ozark na Netflix prošle nedelje (mislim Breaking Bad, ali postavljen u Missouri Ozarksa i glumi finansijski planer umjesto profesor u srednjoj školi), kad sam udario jedan od lokne likova. Ruth Langmore, igra Julia Garner, je sjajan prsten lider u porodici kriminalaca i drži svoje protiv zvezdica Jason Bateman i Laura Linney. Sljedeći moje Netflix pijanka sam odmah dobio na Google za traženje kovrdžave kose rutinu Garner (kao i vi, kad si kovrdžave) i nažalost sam došao kratko. Nakon gledanja i čitanja intervju nakon razgovora sa Garner u cijeloj svojoj karijeri, neobjašnjivo nijedan od intervjua ju je pitao jedno pitanje svi želimo da zna "šta radiš sa kosom?"

load...

Nisam naučiti međutim, da ona nije uvijek imaš kovrčavu kosu. Garner je rekao TheCut "Kada sam bio kao 12, odjednom moji koreni počeo raste kovrčavu i krajevi su ravno", ona podsjeća tog sudbonosnog vremena. "Izgledalo je kao gnezdo pacova -. To je odvratno otišao sam kod frizera da ga popravi i morao je da smanji sve moje kose super kratak, tako da se sve moje kose može biti kovrdžava", Garner prisjeća. "To je bio jedan od najčudnijih iskustava koje sam ikada imao u životu. Išla sam u školu sljedeći dan i svi su me gledaš, Ko je nova djevojka? Moj najbolji prijatelj me nije prepoznao."

Zagrlila dramatične novi izgled. "Počeo sam nosila super crveni ruž kad sam bio kao, 14. Osecam kao puno dječaka bili kao, 'Šta nosiš ruž za? Pokušavaš li da volim, impresionira nas?' I ja sam kao, "Ne, nosim ga za sebe."

Ja mogu dobiti iza žena koja nosi svoju kosu, šminka i odjeća, jer ona voli, a ne za bilo koga drugog.

Ja sam se ošišala kratko nekoliko puta do sada, i svaki put sam se susreo sa iznenađujuće veliki broj ljudi koji su osjetili potrebu da mi kaže da kovrčava kosa ne izgleda dobro kad je kratko. To da izgledam staro. I da su ga radije dugo. Iskreno mogu reći da me briga šta oni misle, ali da sam mlađi i manje uvjeren da bi me uznemirilo i boli moje samopouzdanje. To je razlog zašto mislim da je tako važno da žene vidimo na televiziji, u filmovima, na vijestima, na crvenim tepisima, a kod nas časopisi i dalje gura granice i nose njihova prirodna tekstura bez obzira na odgovor oni sastali s. Zahvalan sam za Garner i sve žene koji i dalje nose svoju kosu za sebe.

Usput, ja sam je pitao za svoju kosu, a ja ću sigurno vas ako čujem nazad.

load...