Kožni proizvodi za kosu za bilo koju klimu | BA.inspinre.com
Šminka

Kožni proizvodi za kosu za bilo koju klimu

Kožni proizvodi za kosu za bilo koju klimu

Da li je ikada izgledati kao svoj kovrčave proizvode za njegu kose su basnoslovno radi u vašem rodnom gradu, ali onda, kada putujete, oni misteriozno prestanu da rade u svojim uobičajenim čudesan način? Odgovor leži jednostavno u riječ "vlage".

Neki kažu da je to toplota, a ne vlage. Istina je, kada je u pitanju naše kovrčava brave, vlažnost ima puno više veze s tim da li naši kovrče su uske i skakanje, ili nekako visi. Evo nekoliko kovrdžave proizvode i savjete za kosu kako bi vaša kosa izgleda sjajno, bez obzira gdje idete.

Anti-ovlaživača

Voda, voda, odlazi!

Lokacija preporuka: Vlažna, nižim predelima

Anti-ovlaživača mogu se naći u mnogim njegu kože i kovrdžave kose proizvoda. Anti-ovlaživača rade dobro u vlažnim područjima, jer su izvući vlagu iz zraka da je vaša kosa je uzimanje. Probajte proizvode kao što su, AG kozmetika za kosu Curl Trigger Curl definirajući Spray. Izbjegavajte anti-ovlaživača u sušnim područjima, međutim, ili u sušnim godišnjim dobima.

load...

Anti-ovlaživača može biti vaš najbolji prijatelj ili najgori neprijatelj u zavisnosti vam je potrebno. Neznanje može biti blaženstvo, ali u ovom slučaju, ne znajući o ovlaživača mogu ostaviti ili kovrdžava ili ravna.

Zna razliku između anti-vlažilac i vlažilac! »

Shvatiti kako ovlaživača odnose na tačke rose i vlage. »

Tačno znaju šta tražiti u sastojcima proizvoda! »

Uređaji

Gusta i bogat ili gust i bogat?

Lokacija preporuka: Sva područja

Godišnje doba, svoju lokaciju, temperatura i vlažnost sve odrediti koliko često, koji tip, i koliko uređaj treba koristiti. Ako ste u području koje je suho i hladno, ili putovanja tijekom zime, trebat će vam deblji i bogatiji uređaj nego što će koristiti u sunčanoj Kaliforniji ili vlažnim dijelovima zemlje.

Florida je posebno poznat po promjenama kosu zbog vlage. U stvari, samo ide iz unutrašnjosti gradova do plaže može promijeniti izgled i dojam vaše kovrče pred vašim očima.

Imajte na umu da je preko uređaj može dati svoj kovrče masni osjećaj, ali ne uređaj dovoljno da bi vaša kosa zadržati puno statičkog izaziva puf i kovrdžanje.

Hladno vrijeme i duboko uređaj idu ruku pod ruku. Zašto? »

Pokušajte ovaj trik, zimi ili ljeti, da bi stanje u! »

Jao! Kosa završile klimatiziran? Popravi! »

Ostavite-u-uređaji

Za neke opciju - za druge nužnost!

Lokacija preporuka: Suha područja, ili tokom zimskih mjeseci

Ako živite u vlažnom području, vjerojatno ne koristite odsustvo u uređaj, što je sasvim u redu za kovrdžav u tim područjima. Međutim, ako putujete ili žive u suhom prostoru, odsustvo-u je potrebno, po mogućnosti jedan bez ovlaživača.

Ključ za čuvanje vaše lokne izgleda super cijelo vrijeme, bez obzira gdje putujete, da se upoznaju sa proizvodima kovrčave kose koja se koristi. Neki će dobro raditi u jednom području, a ne u nekom drugom, zbog razine vlažnosti i da li ili ne sadrže ovlaživača.

load...

Idemo testirati ga: da li vam je potreban odmor-u? »

Get ostaviti-u preporuke za borbu protiv vaše kovrče! »

Mnogi kovrdžav koji napuštaju-ins kao dio njihovog režima kose. Koja je tvoja? »

Brzo Savjeti

  • Uvijek obratite pažnju na listi sastojaka! Anti-ovlaživača i ovlaživači učiniti dvije potpuno različite stvari.
  • Budite sigurni da uvijek stanju, ali definitivno duboko stanje često u hladnijim podnebljima.
  • Ostavite-ins su odlični za svakodnevnu upotrebu, samo budite sigurni da onaj koji nije previše teška za kovrče.

Trebate pomoć pri pronalaženju savršene proizvode za kosu?

Ne boj se! Naš pregled proizvoda sistem može vas uputiti u pravom smjeru. Provjeri!

load...