Koristite kečap za katastrofu kose za kosu kune | BA.inspinre.com
Šminka

Koristite kečap za katastrofu kose za kosu kune

Koristite kečap za katastrofu kose za kosu kune

Sienna Miller kosa katastrofa možda imao je vode neki ekstremni korake da ispravi tretman bojom Henna-otišao-pogrešno, ali za nas, njena upotreba kečapa da ispravi zeleni trag u njenom plavuša brave znači jednu stvar: jeftina i lako dostupna korekcija metoda!

Budimo iskreni iskreni brzo ovdje: kanom za bojenje kose nije najlakša stvar na svijetu! Potrebno je plemenitih broj istraživanja, YouTube gledanje i sjedi i čeka kao boja postavlja kako bi dobili savršen CurlyNikki boja - a ne svako ima da je strpljenje. Osim toga, za žene s lakšim nijansama, kane može biti još nezgodno. U principu, tamnije vaša prirodna kosa, više možete stajati na nered se malo sa aplikacijom kanom. Naravno, to može izaći malo crveno kada stanete na suncu, ali osim toga, ako imate tamnu kosu, samo će izgledati tamnije. Cool. Ali za žene sa plavlja uvojcima, a kane pogrešnu može komunicirati sa prethodnim poslovima boje i daju kosi trag zelene umjesto. Nije tako cool.

load...

U intervjuu za Marie Claire magazina, Miller priznaje, "jednom sam kanom da farbam kosu smeđe za audiciju, misleći da sam bio pametan jer je sve prirodno. Nisam ni znao da je to najgora stvar koju sam mogao učiniti, jer oblaže folikula tako da ništa drugo može prodrijeti. "

Henna je prirodna kosa strengthener osim što je bojanje kvalitetama. Jačanje proizvode vratili zdravlje vaše kose najčešće popunjavanjem rupa u vašem folikula koje su se razvile od štetnih prakse za njegu kose tokom vremena. Slično kao tretman protein, kane boje za kosu popunjava te rupe i stvara sjajniji, jači izgled za brave. Naravno, ako posao kane boja krene po zlu, uklanjanje boje iz kose je teže, s obzirom da je ne samo sjedi na kosu. To je zapravo prodrla.

Sada, za sve vaše plavuša mavens kosu tamo koji su školovan u ozelenjavanju svojstva kosu klora, previše sunca i tako dalje, priča starog kečap wive se pokazao da bi bilo istinito za Sienna. Za borbu protiv zelene nijanse ", završio sam da stavljaju kečap u to oko godinu dana da se oslobodi zelene trag."

Ne mogu da verujem? Pa, kečap je odavno poznat po svojoj sposobnosti da neutrališe zelenom kosom nezgoda, posebno kada je u pitanju Blonder nijansi. Proces je prilično jednostavan, a ishod, barem prema Sienna, je potpuno vrijedan miris i nered.

  1. Koristite REAL paradajz kečap. Zapamtite, vi stavljate to u kosi. Budite sigurni da pročitate sastojke i pronađite najviše organske ili sve-prirodni paradajz kečap da možete. Heinz će dobro raditi previše, ali ne želite da se dodavanjem dodatne štete od sastojaka sa svojim već zelene kovrče.
  2. Premažite kosu kečap od korena do kraja i pustite da odstoji 20 do 30 minuta. Cilju pomoći u ublažavanju nered i bilo koji kaplje, uzmi sebe plastičnu kapu i stavio ga za više tretmana.
  3. Isperite i ponovite ako je potrebno. Hop u tuš i šampon i stanja kosu kao i obično. Budite sigurni da koristite šampon dobiti sve proizvoda iz kose. Nije sve nijanse zelene u plavu kosu će biti ispravljena sa samo jedan tretman, tako ponoviti dnevno ako je potrebno dok se bledi boja.

Da li koristiti kečap da ispravite boje-posao-nestala-pogrešno to što je rezultiralo u zelenom lokne?

load...
load...