Koristim ovaj dubinski kondicioner kao ostavku na mojoj finoj, talasastoj kosi | BA.inspinre.com
Šminka

Koristim ovaj dubinski kondicioner kao ostavku na mojoj finoj, talasastoj kosi

Koristim ovaj dubinski kondicioner kao ostavku na mojoj finoj, talasastoj kosi

Inspirisan njenim frustracije bore da se brine za nju plivača Tip 4c kosu, majka htela da koriste jedan proizvod koji bi mogao vlaže, stanje i otpetljati i bio je dovoljno jednostavan za dijete da se prijave. Zatim Posebno dlake Fondacija vlage rodio.

Kada su mi rekli da se ovaj proizvod treba da bude "kovrdžavu kosu oprati-and-go rješenje", morao sam da ga probam. Ovdje su istaknuta sastojci:

  • Pantenol se koristi da bi privukli vlage u vratilo kosu za dodatnu punoću.
  • Uljem avokada je lagan i sadrži velike količine vitamina E koji vlaže žedan niti.
  • Jojobe će hidratizira kosu duboko unutar vratila kose.

Za coily-kovrčava tip 3c da 4c prirodne kose, osnivači preporučujemo da koristite ovaj kao odsustvo-u vrsti proizvoda nakon pranja kose ili ko-pranje. Nanesite temelja do linije kose i proširio ga na krajeve kose. Dozvoliti da vam se kosa da se osuše ili stil kao i obično.

load...

Za valovite tipu kose, koriste ovo kao tretman duboko uređaj; odnosi se na liniju kose i ostavite da odstoji 3 do 5 minuta. Lagano isperite, a zatim stil kao i obično.

Prvi utisak

Kada sam otvorio ovaj proizvod po prvi put, bio sam iznenađen čudno viskoznosti proizvoda, jer to je skoro kao krem ​​i ima više čekanju od tradicionalnog uređaj ili duboko uređaj. To mi nije trebalo dugo da shvatim da zaglađivanje samo malu količinu proizvoda u cijeloj mojoj kosi daje pravu količinu klizanja kada uređaj.

Jednom sam se prijavio za ovaj proizvod, pustio sam da odstoji do kraja svog tuš - vjerojatno oko 10 minuta ukupno - a zatim lagano isprati ga. Laganim ispiranje Mislim ne agresivno pokušavaju ukloniti proizvod, a ne smeta da neke ostatke.

Moje valovi bilo mnogo mekše nakon što je proizvod ispere. Ja sam bio u stanju da pokrene prste kroz kosu bez osjećaju težine. Pratio sam duboko stanje sa difuzorom razbijanja raspada hard čekanje gel za prirodnu definiciju.

Moji rezultati su bili izuzetno pozitivni, ja sam definitivno sigurni o odlasku bilo duboke uređaj u mojoj kosi, ali je sretno iznenađeni na lakoću da pruža! Nakon što koristi proizvod malo otkrio sam da squishing u malo nakon što sam završio sa tušem je sve što sam potreban kao odsustvo u, i krema za styling moja kosa, kao i, što je super jednostavna rutina samo da da stavim gel za čekanje na vrhu.

Za one sa finijim kosom možda želite preskočiti ostavljajući bilo kakve dodatne proizvod na kosu jer može izvagati ga, ako ne i oprezni. Super fino 2a / 2b kose moje kćerke otkrio sam da koriste ovo kao sama duboko uređaj, a zatim ispiranje potpuno je bilo dovoljno vlage za nju kovrče i sve mi je bilo potrebno na vrhu je bio super svjetlo gel zadržati kovrče na mjestu.

Final misli

Ovako duboko uređaj zaista ima više namjena. Ako se koristi ispravno i na pravi iznos, to zaista može pojednostaviti dan pranje za valovit, kovrdžava ili coily. To zaglađuje kao san i ostavlja kosu primetno hidratizirana. Nakon što je sigurni kako točno proizvod stavlja na tržište kao duboko uređaj mogao toliko, rado sam shvatio da više nikada ne sudi proizvod jednostavno ime.

load...

Pazi mi YouTube video za više kose recenzije proizvoda @The Sjajni Curl

Jeste li pronašli noćne rutinu koja radi za svoj valova? Ovo je kako ananas Ukratko, valovite i kovrčave kose. 

Ne znam šta Tip 4c i tip 2a sredstva? Saznati ovdje.  

load...