Koristi Sacha Inchi ulje za kovrčavu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Koristi Sacha Inchi ulje za kovrčavu kosu

Koristi Sacha Inchi ulje za kovrčavu kosu

Sashapure Savršeno Definiranje Curl krema je novi Styler i održavanje proizvod na virtualne police, CVS, Walmart, a Ricky (pronađi lokacije u vašoj blizini sada). Nije formulisana USDA certificiranim organskim Peruanski Sacha Inchi ulje, rotora povećava ublažavajući koji dodaje mekoću, sjaj i volumen kovrdžave kose svih tekstura, posebno pregib obrasce 3 i 4!

Sacha Inchi ulja leči i hrani lokne!

Rotora krema ne samo da daje svoj kovrče očigledno definicija; hidrira vlasi dok ih štiti od vlage, što u konačnici rezultira frizz. Također je prepun jačanje masnih i amino kiseline, zahvaljujući Sacha Inchi ulja.

Kao što je navedeno od strane bloger i istraživač Sabrina Perkins, Sacha Inchi "je sjeme biljke koja raste u Južnoj Americi." Sashapure izvora svoje Sacha inchi ulje iz Perua.

Od brand:

load...

"Da li znate Sacha Inchi sjeme počinje svoj život unutar malog 6 lobed zeleno pod? Ubranog mahuna su sušeni dok ne okrene tamno smeđe i otvorilo, otkrivajući Sacha Inchi sjemena. Kada se sjeme su izvađeni oni mogu biti pečena i ulje se može koristiti na brojne načine za jačanje kože, kose i noktiju. "-Sashapure

Sada možete uživati ​​u izuzetne koristi od ove moćne ulje!

Zahvaljujući Sashapure Savršeno Definiranje Curl Cream, vaše lokne će odskočiti i sjaj kao nikada prije! Jednostavno nanesite veličine četvrtine (ili više) iznose ručnikom osušenu kosu, ravnomjerno distribuira u cijeloj kosi, od savete za korijenima. Za amazing definiciju pregib, difuzno ili se osuše vaše kovrče. To je samo tako jednostavno!

Da vidite kako lijepo ovaj pregib krema radova, gledajte naš Sashapure pod pokroviteljstvom video sada na Instagram:

Pogledajte video pune na Instagram sada!

Unesite Sashapure Savršeno Definiranje Curl krema Giveaway odmah !!!

5 sretnih dobitnika će osvojiti Sashapure Savršeno Definiranje Curl krema. Sve što treba da uradite je da ostavite komentar ispod nam govori zašto želite osvojiti! Također se možete ući na Instagram i Facebook.

Želim da probaš? Posjeti Sashapure sada da ga kupi online.

Ova nagradna igra je bio otvoren samo američki rezidenti, po našem HSTC = 61383731.06481842be03082b51b224057bc502ba.1488571117384.1495481303778.1495485491735.124__hsfp = 315720993 "> Opći uvjeti.

Ova nagradna igra je sada zatvoren.

* Molimo vas da proverite da li ste nam se dopao na Instagram i Facebook, tako da vam možemo obavijestiti ako ste osvojili!

load...