Korijele Kelley-ov kreten put kose | BA.inspinre.com
Šminka

Korijele Kelley-ov kreten put kose

Korijele Kelley-ov kreten put kose

NaturallyCurly: Molimo vas upoznati sebe!

Korrie Kelley: Moje ime je Korrie Kelley! Ja sam sretna žena sa svojim mužem od 13 godina (i moje djetinjstvo srce!) I ja imam vremena mog života podizanje naše dvije zgodan, zabavan i energičan sinova. 

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše lokne?

NC: Koja je vaša trenutna rutina? 

KK: Moja trenutna rutina uglavnom sastoji od pranje-i-gos. Volim ih jer sam zauzeta žena i majka... Ja nemam vremena za super složene rutina! Radim pranje-i-go svaka 3 ili 4 dana.

NC: Dakle, od početka do kraja, na kovrdžave dan, koji je tvoj proces?

Takođe sam duboko stanje s kokosovim uljem svake dvije sedmice i šampon otprilike jednom mjesečno sa bilo Kinky-kovrčavu Come Clean ili Tresemmé Naturals šampon.

load...

NC: Koje su vaše omiljene frizure nositi?

KK: Još učim o svim različite načine kako bi oblikovali moju kosu... Moje omiljene su mi pranje-i-go istrošiti i više-DOS-a. Takođe, volim da nosim šal Trake sa Pops boje! 

NC: Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

NC: Šta radiš noću za kosu?

KK: Noću, ja povući svoju kosu na samom vrhu moje glave sa satenskim frizuru - ova tehnika je poznat kao "Ananas". Onda sam pokriti svoju kosu sa satenskim kapom i spavam na satenskom jastučnicu. 

NC: Šta je sa tvojim frizeru?

KK: Ja trim svoju kosu svakih šest mjeseci. Moja kosa kolorista je Jamie Ainsworth na K Salon and Spa... Ona je super! Ona je Evropljanin, ali joj je kosa san je afro! Bila je veoma uticajan u mojoj odluci da ide prirodno. 

NC: Šta reakcija si kad ste odlučili da ide prirodno?

KK: To je šokirao neki oko mene na početku, ali je porastao vrlo brzo na njih. Gde god da odem su mi prilaze i recite mi koliko volim svoju kosu. Postala sam toliko pažnje da je moj stariji sin pitao da li sam jedina dama u Mississippi s prirodnom kosom! 

NC: Da li ste veliki odrezak ili tranzicije, i koliko dugo?

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

KK: Osećam slobodno biće kovrčava! Osećam kao što sam ja. Takođe, volim biti u mogućnosti da eksperimentišu sa bojom bez brige o mojoj kosi raskidanjem i ispadanje zbog dvostruke obrade.

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

KK: Go for it! Budite strpljivi i da daju svoje kose puno ljubavi. Ne radi se o tome da li ili ne imate "dobar" za kosu. Svi mi imamo dobru kosu! Svako je drugačiji i to je ono što volim. 

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima.

Možete pronaći Korrie na Facebooku i Instagram.

load...