Konačno curly girl: Priručnik je ovde | BA.inspinre.com
Šminka

Konačno curly girl: Priručnik je ovde

Konačno curly girl: Priručnik je ovde

Curly Girl: Priručnik

Sretna Nova godina! Ne samo da sam uzbuđen da je to nova godina puna beskrajne mogućnosti, ali ovog meseca znači da je "Curly Girl:. Priručnik je sada dostupan u trgovinama i na CurlMart I Lorraine Massey i ja smo tako uzbuđeni da najnoviji kovrčava info je sada tamo za sve kovrdžave svet vidi. Dakle, u čast objavljivanja knjige, mislio sam da napišem malo o tome kako je bilo raditi tako blisko sa ovim kovrdžave guru.

Prvo, ja mogu iskreno reći da nikada nisam sreo nekoga poput Lorraine. Ona se ne radi o prodaji proizvoda; ona je zaista o mijenjanju svijeta jedan pregib u jednom trenutku. Priznajem da to nije imalo smisla da me kad sam prvi put potpisao da radi s njom na svojoj knjizi. U to vrijeme, ja sam bio hemijski ravno kose pisac počinjem sljedeći zadatak. Prišao sam na isti način na koji sam uradio članak o bolesti srca ili knjigu od strane osoba na anti-aging: to je tema od interesa, ali to nije bila knjiga o meni. Dakle, na početku sam mislio da Lorraine poruku pregib ljubav bila za nijansu gimmicky. Nisam ni znao da će zaista promijeniti svoju kosu, zajedno sa svojim životom.

load...

Kada smo prvi put počeli knjigu, moj niti su kao hemijski spljošten kao što bi mogao biti. Začudo, Lorraine nikada rekao ništa o mojoj kosi znajući da ću i do toga kovrdžave mjesto samo kad sam bio spreman. Na dan Rekao sam joj da se vratimo na kovrdžava, očekivao sam joj reći, "rekao sam ti", ali ona nije. A to je zato što je njen cilj nije da se "tako reći." Nije da te uvjeriti. Ona smatra da žene moraju da nauče da se prihvate i to nije poruka da ide na silu sve one grlo. To je kada sam shvatio da Lorraine je cilj da pomogne ženama živjeti bolji život i prihvatiti prirodnu teksturu svoje kose - bilo da je to kovrčava, valovita, kinky ili prava - je samo početak.

Iako kovrdže su svoj posao, svoju strast ide dalje dnevni posao. Ovo je njen život. Ona može biti neobičan, zasipajući sve svoje e-mailove s riječima pregib ljubavi, ali ona je istinski, strastvena i istinski stalo do prave razliku. Šta još možete tražiti u bilo koga? Rad sa Lorraine je bio poklon. Toliko sam naučio o sebi io prihvatanje, a ne borba, ono što priroda mi je dao. Shvatio sam da kovrdžava kosa je metafora za život i ako samo prihvatiti ono što ste dobili i naučiti za rukovanje svoje izazove, svaki dan će biti mnogo više nagrađivanja.

load...