Koji od 5 prirodnih kose su ti? | BA.inspinre.com
Šminka

Koji od 5 prirodnih kose su ti?

Koji od 5 prirodnih kose su ti?

Volite li flaunting svoj dug, teče uvojke na YouTube-u? Uživate li ih bičuje u fascinirajućim ludilo dok nasmijan od uha do uha u eksplicitnim blaženstvo? Jeste li vi Naturalista da udari pregib zavist u srca i umove kovrdžave kose žena svuda? Ili, da li se sviđam: pitajući se kako su ove žene su porasli 12 inča od prirodne kose u onome što se čini kao pitanje dana?

Koji Prirodni Are You? Saznajte sada!

Je zanese Up Natural

Ona je poznato da "rock" njena prirodna kosa sa ponosom... Ispod plete i perike. Ona je također bila jedna s njom kovrdžave korijene za najmanje deset godina, njen "zaštitni" stilova nekako skladu kovrdža slobodni od loma. Pa, svaki prirodni zna da kose, posebno kada je u zaštitnu stilova, potrebno kreme i kreme sa uljima, kao što su kokos ili suncokreta, shea maslac i vitamin E za borbu protiv suhoće, kovrča i oštećenja topline. Čak i ove prirodne čuva svoje mane ušuškan pod neurednom kovrče i valove, ona obično govori joj gledaocima kako upravljati zaštitne stilova.

load...

The #Blessed Natural

Bez rutina za njegu kose na mjestu, kako to može Prirodni možda imate punu glavu lijepe, teče lokne samo 6 mjeseci nakon prolazi Velikog Chop? Pa, ona se budi u jutro sa svakim pregib na svoje pravo mjesto. #Blessed sa savršenom kovrče, ona radi samo vode kroz njen božanski "uradi. Oh, i Lil 'Miss #Blessed također ne smeta da će završiti na spavanje! Ono što ona rijetko spominje u svom video je da je za skakanje, zdrav lokne, gledaoci trebaju kreme i kreme s gustom dosljednost. Ako ste ikada ustuknula pri pogledu na svoj krhki, slomljena dlake na jastuku nakon prolaska noći bez umotavanja svoj hidratizirana kovrče, onda već znate ovo.

Proizvoda Junkie Natural

Imajući preporuke do 5 različitih proizvoda, ovisno o njeno raspoloženje i bilo koji svakodnevno bavi u lokalnoj trgovini snabdijevanje ljepote, ovaj prirodni je malo svuda. Ona ima sklonost za potrošnju cijeli svoj ček u jednom izletu na najmanje 8 vrstama vlasišta za stimulaciju hidratantna krema i novih ulja rast rubovima, i želi da učine isto. Iako postoji nekoliko proizvoda na tržištu koji zadovoljavaju specifične obrasce pregib je Junkie proizvoda Natural ćete pronaći i reći vam sve o njima! Bilo koji narkoman stvarni proizvod bih preporučio da ju gledatelji dodali višenamjenski vlage infuziju krema za oblikovanje u njihovoj ljepoti Caboodle. Što nas dovodi do naredne Natural koji bi mi stručnosti Junkie proizvoda.

Isti Ol 'Hairstyle Natural

Ovaj prirodni vjeruje u pin pravilo jedan bobby: samo fokusirati na zakačiti šiške za svestrane izgleda poput pompadour ili srednjeg dijela pompadour ili dramatičan bočnog dijela šiške. Izgleda da negira ideju koristeći raznovrsne frizerske opreme i ima tendenciju da klasifikovati njen izgled, ali i dalje izgleda kao da je ona izgleda drugačije svaki dan. Moguće je da je ovo jedan trik poni ne zna kako da se to zato što ona nije pronašla hidratantne kreme, krema za oblikovanje i zaštitu od toplote da je to dobro za nju. Da li je ona talasasta ili coily, ona definitivno će morati da joj ukosnicu igre ako želi različite frizure koje impresioniraju nju gledalaca.

Sokovi i voće Natural

Ovaj prirodni voli da kanališu to dolazi u Ameriku verziju za njegu kose, a ja ne govorim o "Duša Glo". Ona je maslinovo ulje ljubavnika koji odbija da koristi ili preporučiti proizvode koji imaju jedan ili dva sastojka. Ona bi se usudio staviti sebe u istoj klasi kao i drugi naturals koji vlaže kosu sa on-polica proizvode. Većinu vremena, njen video vam pokazati kako pravilno izmisli Butters kosu i ulja rast, u nastojanju da zadrži svoj rutinu za njegu kose sa univerzalnim ljepotu proizvoda. Čak i ako vam je draže jedan sastojak, vaš prirodni uvijek izgleda zdravo i predivno.

load...

Koji od 5 prirodne kose YouTubeano Are You?

Ako sam išta naučio od Evelyn i Nikki YouTube video (vidi dolje) i ova poruka, koja je pod pokroviteljstvom Folica, to je da sam krst između Junkie proizvoda i isto Ol 'Hairstyle Natural. Iako sam veliki fan isprobavanju novih pregib finišera, jedan pere, i kreme, ne mogu Izgleda da rastanemo sa teget maramu!

Bez obzira koji od ovih prirodne kose YouTube senzacija ste skloni biti najsličniji, učenje iz tih kovrdžav, wavies, kinkies i coilies je sve dio putovanja!

Idi na: Recite mi koji od ovih Naturals si ti?

Dijeliti svoj YouTube tutorial video iskustva, klima svoj prirodni žalbe za njegu kose, ili uzdiže svoj kovrčava čelu sestre u komentarima okvir ispod, i zapamtite: Nema pravi način da se prirodno; samo da li ti djevojka.

Ostati kovrdžava!

load...