Koja je razlika između dubinskih uslova proteina i hidratantnih dubokih usana? | BA.inspinre.com
Šminka

Koja je razlika između dubinskih uslova proteina i hidratantnih dubokih usana?

Koja je razlika između dubinskih uslova proteina i hidratantnih dubokih usana?

Zašto vam je potreban da duboko stanje?

Imao sam nekoliko naturals mi reći da oni ne duboko stanje često i ja im dam prazan pogled. Žena morate biti duboko uređaj kosu na redovnoj osnovi! Duboko uređaj je vrlo važan korak u vašem režim prirodnu kosu i ne treba zanemariti ili požurili kroz. Duboko uređaj pomaže da se vlaže i ojačati kosu, štiti od lomljenja i svakodnevni stil. Ako ste prirodno da ima obojene kose ili bilo koju vrstu oštećenja, onda definitivno želite saznati o duboko uređaj kosu na redovnoj osnovi.

Ono što je protein duboko uređaj?

Protein duboko uređaji se koriste za infuziju kosu sa hidrolizovani proteina, a ponekad i ceramidi. Ako imate obojene kose ili pokazuju znakove suhe lomljive kose, onda morate probati protein duboko uređaj. Protein duboko uređaji se također naziva tretmana jer pomažu ojačati slabe vlasi i povećavaju elastičnost naše prirodne kose i izgled vaše kose. Protein duboko uređaja treba uraditi samo jednom svakih 2-4 mjeseci. Volim koristiti Mielle Organics Babassu Oil & Mint duboki regenerator kad moram koristiti protein duboko uređaj na moju kosu.

load...

Ono što je hidratantna duboko uređaj?

Hidratantna duboko uređaji koriste se za pomoći u privlačenju stanje i vlage u kosu. Hidratantna duboko uređaji će sadržavati vodu kao prvi sastojak. Moj omiljeni je TGIN Honey Miracle maska ​​za kosu. Koristim hidratantnu duboko uređaj svake nedelje u paru sa mojim parobrod. Mogu vam reći da sam primijetio veliku razliku u vlagu moje kose pomoću parobrod. Nadling Pollard majstor stilista na Salon pritiska, kaže, "Deep uređaja su super alat za obnavljanje ili obnovu kose. Vlage maske su korisni u hladnijim i kosu godišnja doba. Neki ljudi imaju [teško hidratantna] kosu, tako da su ovi uređaji imaju tendenciju da budu teži i vrlo korisna. "

Trebalo bi stvarno da pogledamo svoj režim i stanje vaše kose prije nego što odluči što duboko uređaj je prava stvar za vas. Ja duboko stanju sa hidratantnim duboko uređaj najmanje jednom tjedno. Ja sam samo duboko stanju sa proteinima duboko uređaj svakih nekoliko mjeseci, jer to nije potrebno tako često. Važno je da odaberete tretman proteina ovisno o stanju vašeg zdravlja kose. Evo našu punu vodič za odabir najbolje liječenje proteina za vas.

Koju vrstu duboke uređaja koristite?

Želite li saznati više?

Jaja i majoneza su popularan tretman koji mnogi pogrešno misle će dati svoju kosu proteina. To je razlog zašto oni neće raditi.

Ovo je jedan od najpopularnijih članaka koje smo ikada objavljen, a to je zato što duboko uređaj pitanja. Pročitajte DOS-a i Don'ts Deep uređaj. 

Saznati omiljeni duboko uređaja NaturallyCurly urednika Amanda da omekša i vlaže joj coily kosu. 

Sviđa ono što vidite? Za više članaka kao što je ovaj, prijavite se na naš newsletter!

load...