Kofein za rast kose: Da li je bolje kod kafe ili šampona? | BA.inspinre.com
Šminka

Kofein za rast kose: Da li je bolje kod kafe ili šampona?

Kofein za rast kose: Da li je bolje kod kafe ili šampona?

Kofein u svom najčišćem obliku je bijeli kristalni prah koji je izuzetno gorak i stimuliše centralni nervni sistem. Kako kaže Stuff Works kofeina je prisutna u više od 60 biljaka, a može se naći u zrnu kave, čaja, i kola oraha, a 90% odraslih koriste kofeina u jednom ili drugom obliku. Prema News-Medical, FDA svrstava kofeina i kao lijek i dodatak hrani i možete pronaći mnoštvo informacija o koliko je to loše. Uprkos svim loš publicitet kofeina dobije, ona ima neke sjajne kvalitete previše.

Dakle, to čini želite da se unos kofeina za samo obaranje nekoliko čaša ledenog čaja ili nekoliko šoljica kafe, zar ne? Na žalost, da dobije adekvatnu dozu za one vrste rezultata zahtijeva oko 50 do 60 šalice na dan i da ne dolazi u obzir, ali nanošenjem površinski kroz proizvode kosa. Postoje dva razloga aktuelna aplikacije mogu biti više od koristi rutu.

Lokalne aplikacije će vam omogućiti da dobiju veću dozu nego čekao da uđe u vaš krvotok kroz jelo i piće. Tematska aplikacije omogućavaju veća doza bez neželjenih efekata koji se mogu javiti od visokih doza unos kofeina. Evo tri popularne šamponi sa kofeinom jer jednostavno čišćenje kosu s njima nije dovoljno. Šampon mora ostati na svom skalp za najmanje nekoliko minuta jer je potrebno neko vrijeme za kofein da prodre do korena kose i proizvesti efekt.

load...
  • Deblji Fuller dlake revitalizirajući šampon 
  • PROGANIX Volume Root Boost Završi + Body Builder 
  • Garnier Fructis Fall Fight Fortifying šampon za Falling, Breaking dlake  

Ako ovo nije put ste odabrali da se onda možete dodati neke tečnost kofein na svoju šampon kao alternativa. Kofein Informer kaže još jedan način da se dobije naknada je vrlo slično onome što radim sa svojom kosom čaj. Pour hladno pivo kava preko sveže oprane kose i ostavite ga da sjedi na kosi najmanje pet minuta, a zatim nastaviti sa svojim uređajem. Kada je u pitanju rast kose, čini se da su koristi od tematskih aplikacija daleko bilo kakvu korist od konzumiranja kofeina. Piti jutarnju šolju i znam da vam pomaže i na druge načine nego rast kose, a ako želite više koncentriranim efekt onda je aktuelna ruta je jedan uzeti.

Da li koristite proizvode sa kofeina u njima?

load...