Klizači za više volumena, manje glave trougla | BA.inspinre.com
Šminka

Klizači za više volumena, manje glave trougla

Klizači za više volumena, manje glave trougla

Dodavanje volumen kovrdžave kose, pogotovo ako ste tip 3 ili 4, može biti neki prilično rizično stvari! Uostalom, osim ako radite nešto fokusirani i da neće dodati visina na sve vaše kose, mogao bi završiti sa velikim puf loptu (aka "trokut glava") na kraju. S druge strane, obrnuto se može desiti: vaša kosa može biti ravna, a ne zapravo "pregib" do nekoliko centimetara od vlasišta.

Dobra vijest je da možete dodati blag volumen vaše kose bez izgleda kao glavu trougao clipping one lokne! Industrijski lideri poput Devachan i Ouidad su koristili ovu tehniku ​​za godina, a sada je vreme da zaradi! Ne brinite, to je jeftino!

Naučite da Tip kose

Vjerojatno jedan od najkorisnijih stvari koje možete učiniti za sebe je da naučite vašem tipu kose. Nemojte se oslanjati na stilista da nužno znati vaš tip kose ili kako će vam pomoći da rade s njim. Ako ne znate svoj tip kose, mi smo sastavili brojevi tip kose koji će vam pomoći shvatiti.

load...

Kako do Clipping

Jednom kada ste shvatili vaš tip kose, možete raditi na nekim stilovima koji rade sa svojim tipu kose i obliku lica. Za kovrdžav, imamo bilo previše volumena ili ne dovoljno, čini se. Neki od kovrdžav na našem CurlTalk forumu su bili uspješni sa clipping svoje kovrče i recite nam koliko poboljšanja su vidjeli u kosi da to učini. NocurlB4babies predlaže raslojavanje na vrhu i troše dobar malo fokusirane vremena širenje na kruni. "To je napravio sve različite u volumenu na vrhu i nazad za mene", kaže ona.

Mokre kose, sekcija off oko pet ili šest dijelova kose duž kose. Autor Zdrava Curls ima neke odlične fotografije koje pokazuju transformaciju od početka do kraja. Ona predlaže koristeći Duckbill snimke, vjerojatno zato što se vrati prilično daleko i držite na kovrdžave kose prilično dobro. Smiri kosu za nekoliko minuta, sa posebnim osvrtom na korijene i krunu području. Uklonite snimke, okrenite glavu naopako i protresite kosu bez dodirivanja. Kada se kosa osuši, trebalo bi da imate primjetan iznos volumena na korijene.

Žele više?

Drevni Egipćani su možda volio oblik, ali glava trougao NIJE za kovrčavu kosu!

Final Thoughts

Druga opcija za suhu kosu je u poglavlju isključen bita kose na vrhu glave i blizu svoju krunu u stilu cik-cak pomoću mini claw-isječci. Ako želite, možete da SPRITZ i prigušuju samo dio vaše kose koji želite da podigne, a zatim primijeniti snimke. To bi bio odličan izbor ako nemate vremena da se smiri kosu kod kuće (recimo, ako radite taj dan). Povući ovu zajedno u slatko formiranju na vrhu glave u toku dana, a vi ćete imati kaskadni voluminozne kovrče na vrijeme za datum večer!

load...