Kinky twists and buns za budoir | BA.inspinre.com
Šminka

Kinky twists and buns za budoir

Kinky twists and buns za budoir

Kao naturals, imamo luksuz svestranost i kreativni stil sa našim kose. Prirodna kosa može biti i poslastica u spavaćoj sobi previše. Nema ništa gore nego trudeći se da ne pokvarim kosu, dok ima nekih Vrijeme sa svojim mate. Od februara je mjesec ljubavi, odvojite trenutak da razmislite o ovom Kinky obrta, pletenice i lepinje koji neće poremetiti svoj make-out sesije!

Visoke Bun

Neka bude jednostavan i elegantan u budoaru sa visokim lepinja ili vrhu čvor. Ne samo da je to super šik izgled, to je vrlo prijateljski stil za spavaću sobu. Možete kosa je gore i od načina koji omogućuje jednostavan pristup vrat, uši i ramena. Čak i kada ste u ležećem položaju, vaša kosa neće biti slomljen i dalje će izgledati seksi iz svakog ugla.

Ovaj izgled se može postići u kratkom vremenu, što je plus. U manje od 5 minuta možete imati kosu stilu i biti spremni za akciju! Povucite vi kosu na vrh glave i osigurati sa držačem konjski rep. Možete ostaviti neke šiške u prednjem ili PIN ih sa strane. Ne brinite o tome da je uredna - Sigurna sam da tvoj ljubavnik neće smetati ako malo je neuredan!

load...

Sexy Braid

Ako želite nizak stil održavanja za spavaće sobe koja može izdržati na odličnoj noći, seksi stranu pletenicu može biti savršen izbor! A gubitnik, neuredna pletenica mogu biti kreirani u škripcu, ali i dalje vam omogućiti da pogledate napora seksi. To je zabavno, to je razigrana, a najviše od svega to može biti prilično izdržljiv. Vaš čovjek može čak biti u iskušenju da mu daju trzaj kada se stvari počnu da se vruće i teško!

Možete čak i odabrati da uradi kinky twist umjesto pletenicu. Ako ste ugodno s ravnim uvrtanje, dodajte bočnog dijela i ravne twist preko svoju krunu. Možete ili nastaviti ravno twist u stranu rep ili jednostavno osigurati sa frizuru i spremni ste da idete.

Wild & Free

Nema vremena za stila kosu pre nego što ga? Pa, jedna od prednosti prirodne kose je sposobnost da se ide s toka kada je pravo vrijeme. Imati malo vremena nasamo sa svojim mate može biti lak, bez potrebe da se naglasi o zeza ti kosu. Ponekad je u redu da se samo ide uz to, neka vaša kosa biti divlje i besplatno i jednostavno uživati ​​u trenutku!

Sada je mjesto gdje će imati satena jastučnice doći! Ove satenski glatka posteljinu ne samo da koristi režim vaše njegu kose, oni čine najbolje pribor kada je u pitanju dobijanje posla u spavaćoj sobi. Sada spontane razaznati sesije neće uništiti kosu toliko.

Žele više?

Seksi kovrčava frizura ideje za budoar!

Final Thoughts

Vaša kosa ne mora ometati tvoj ljubavni život. Kao prirodni žena koju bi trebalo da prihvate vaše kovrče u i izvan spavaće sobe. Ove razigrane kinky obrta, pletenice i peciva će zadržati kosu vašeg lica i biti hit sa svojim partnerom. Pomaže ako imate nekoliko minuta da se pripremimo prije list, ali ne postoji ništa loše u improvizujući iz hira. Zapamtite da ne mora biti savršen; svoj mate će vjerojatno biti više nego zadovoljni bez obzira na to kako je kosa gotovo! Happy stajling!

load...