Kinky dizajnirane frizure za odmor | BA.inspinre.com
Šminka

Kinky dizajnirane frizure za odmor

Kinky dizajnirane frizure za odmor

Ima li boljeg vremena je tamo nego praznika biti kreativni sa kosom! Ne tradicionalnu lepinja, ovaj stil je istovremeno razigran i elegantan. To može izgledati kao da je trebalo vremena da radim, ali stvarajući ovaj praznik frizuru bi trebalo da traje između 20 do 30 minuta.

VIŠE: Valovita odmor frizure ili kovrčava odmor frizure

Sve što trebate nekoliko Bobby igle, a frizuru i dekorativna češalj za kosu ili dodatne opreme, ako ste odabrali. Idemo odmor spremni!

Elegance nikad nije izgledala So Good

  1. Počevši s twist out, nanesite malo hidratantne proizvoda kroz kosu. Proizvod kao što je Darcy je Botanicals Peach Kernel hidratantna mlijeka daje sjaj i vlagu da ovaj stil mekan i fleksibilan.
  2. Razdvajaju odjeljak u prednjoj kosu kao šiške za stan obrtima; stvoriti tri stana obrtima ide dole prema uhu.
  3. load...
  4. Okupiti ostatak vaše kose u nizak strani konjski rep i pričvrstite sa frizuru; stvoriti četiri ili više obrta iz kose u konjski rep.

Pogled u toku.

  1. Iz kose u konjski rep, PIN svaki twist oko da se formira oblik vaše Bun. Koristiti Bobby igle da osigura preokreta u punđu.
  2. Pustite da se prednji obrtima teče iza uha, stvarajući kriva preko uha. Osigurajte sa šnalica iznad uha i sakrio krajevima u punđu.
  3. Da završi stila, spritz sa biljni ovlaživač poput oyin Handmade Sokovi i bobice. Ne samo da miriše sjajno ovaj proizvod, to radi na vlaže kosu bez upotrebe ruku i stvaranje kovrdžanje.
  4. Kao opcija, dodajte dekorativni ukosnicu ili pribor. Ako koristite češalj za kosu, pokušajte da ga dodate iza lepinja dodati dodir ulepšavanja. Ukosnica će izgledati odlično u između obrta i same lepinja.

Ovaj praznik frizura je super sladak i može biti idi na stil u vremenu prstohvat previše! Ovo je ujedno i veliki zaštitni stil za hladne zimske sezone, jer krajevi su ušuškan i osigurana od elemenata.

Žele više?

Žele više hip, vintage stil? Neka Lexi vam pokazati kako da joj vintage inspirisane podignutom kosom!

Final Thoughts

Uz odgovarajuću noćnu rutinu možete očekivati ​​ovaj praznik frizuru da traje do sedam dana. Spava sa satenski šal će zadržati rubovima glatke i flyaways ukroćena. Da osvježe i dodajte vlage natrag u svoju kosu, samo SPRITZ sa svojim Sokovi i voće svaki drugi dan ili toliko često možete naći potrebno.

load...