Kantu lepota je došla da ubije teksturu na pisti | BA.inspinre.com
Šminka

Kantu lepota je došla da ubije teksturu na pisti

Kantu lepota je došla da ubije teksturu na pisti

Kad sam vam rekao Cantu održan ništa natrag, oni su doveli sve teksture na pisti! Predvođena Maria Antoinette kao njihov domaćin za noć, Cantu nas sve je na porodični izlet sadrži virusne senzacije i uticajnim kao svoje modele, zajedno sa stvaranjem vrlo zabavna i živo pokazuju dok pokazuje kakav je njihov proizvod linija može učiniti.

Svih modnih izbor za noć je koordinirao stilista Harrison T. Crite i tima. Harrison izabrali izgled nezavisnih dizajnera i ready-to-wear brendova, s naglaskom na odabir dizajna potrošači sada mogu kupovati. Dizajneri nositi uključeni Chen Burkett NY, Kira Nacole, Malcolm Diggs, Terell Shaw, i Midget žirafa. Sa velikim fokusom na Afrocentric tekstilom u zelene i narandžaste nijanse tako da odgovara Cantu brend, Crite i njegov tim stvorili izgled koji udobne, mali prijateljski, i nevjerojatno stilski za sve članove porodice. Njegov najveći sentiment pri odabiru njegov izgled za teksture na pisti je bila i njegova oda da iskoriste TOTR "platformu dati više prilika da pokažu svoje projekte za NYFW."

load...

Otvaranje show, bili su Syncopated dame sa slavina ples broj visokih energija to je bilo dovoljno samo da bi publiku na noge, ali i pokazala dyanmic opseg svoj talenat. Poznati po svom youtube video, sinkopiranih dame učinio interpretaciju "Formiranje Beyonce", što ih catupulated u virusni pažnje, i na taj način. Kreator trupe Chloe, potresla teksturom zaštitni stil u obliku pompadour do vrha kaskadno prema dolje u dugu pletenicu, sve stilizovao olova stilista i Cantu Brand Ambasador Maria Antoinette.

Sljedeći gore, imali smo muške virusnih senzacija Team Twins! Možda ih znaju iz svojih hit "We Get Turnt Up", i molim te, vjerujem da to i učinili. Obučen u većini dotjeran ruho, Tim Twins su bili jedini muški modeli na sceni ove godine prikazati raznolikost teksturom svijeta kose. Jedan blizanac potresla sjajne amo sa velikim kovrče, dok je drugi nosio elegantan pletenice. Povjerenje, publika je vrtelo nad svojim piste izgled, i vjerovali ili ne, ovo je bio prvi modna revija!

Na kraju, krađa u centru pažnje i naša srca, u McClure Twins izašli na pozornicu ljuljanje svoje male zelene i narandžaste Tutuš i sportski najslađi Bantu čvora van i Fulani pletenice. Ava i Alexis je tada završila svoje izlaganje sa malo jedne na drugu stranu Shimmy u kolektivnim blizanac način, usred krik "Awwwws" iz veoma angažovan publiku.

Cantu zaista nas odvesti na porodični izlet i postavite bar visok za ostatak noći. A closeout nastup Syncopated dame zapečatili dogovor, i Cantu Beauty dalje pokazala da su OG u igri proizvoda i znaju kako da ubije na pisti.

Želite da vidite više iz emisije? Pogledajte ovaj BTS recap video iz svojih kanala!

load...