Kakva dobrota znači za mene 2019 | BA.inspinre.com
Šminka

Kakva dobrota znači za mene 2019

Kakva dobrota znači za mene 2019

Wellness znači različite stvari za svakog pojedinca. Neki bi se dijete i fitness njihove prioritete i to s pravom, to su elementi za zdravo telo. Međutim, moj fokus ove godine je malo drugačija nego pravilo. Ove godine sam odabrati odmor i zdravim razumom.

Na vrhu moje liste, odmori.

Dok sam u svom trećem trimestru trudnoće, znam nedostatak sna se uskoro približava. Tokom moje prve dvije trimestra, to je bila zadnja stvar na pameti. Moje prije zabrinutost su da se sve patke u nizu. Stalnim pritiskom pripreme mentalno i financijski za dijete stalno me noću. Osim toga, moj suprug i ja završio niz čistki da se pripreme za bebu. Čistku nepotrebnih namještaja, odjeće i kose proizvoda. Tako je, moja kosa proizvodi također su se previše prostora. 

load...

Sada kada sam izvan te faze, moj fokus postaje veliki san. Kako bi se osiguralo da se sedam do devet sati noću, postoji nekoliko stvari koje treba da se desi. 

Prostorija mora biti ugodan, hladan temperatura

Mora da sam u krevetu sat vremena prije stvarnog spavanja da se opustite

Moj telefon moraju biti ušutkani

Spavanje u vrućoj sobi me izludi, pa sam obavezno smanji termostat na temperaturu koja je malo hladno. Materijal od mojih listova mora biti lagan; Ja ću spasiti flanel listova za snježne dan u Los Angelesu.

Prije nego što sam zapravo zaspati, postoji poseban vjetar niz put moram uzeti.

Prije nego što se to dogodi, budem siguran da sam već u pidžami, moje lice je oprati i kosa mi je u ananas. Iako se preporučuje da sve elektronike biti isključen prije spavanja, koristim ovu sata da stigne na e-mailove, društvene medije ili gledati brzo program na TV-u. Do trenutka kada taj čas je gore, moj um i tijelo spremno za neke zatvaranje očiju. Jer sam njegovati svaki minut sna da dobijem, moj telefon je okrenuo tiha; Nisam okrenuo ga tako da svjetlo ne ometa snu.

Za mnoge od nas, nedavnih izbora, događaji u svijetu, a naši lični borbe izazvalo je neuravnotežen stanje uma.

Iako zvuči jednostavno se samo ugasi te misli, moj um stalno trka. Moje lijek za zdravim razumom uključuju meditaciju.

U okviru je napravio posljednje 2 godine meditacija je put do mene. To je dugo vremena za mene da počine, jer nisam mislio da mogu sjesti i fokusirati se na disanje. Bio sam utisak da ću morati da sjedi sam u tišini za sat vremena da stvarno uživati ​​u blagodatima. Srećom, upoznao sam na vođene kristal meditacija klase. U početku sam je privukla klasi zbog moje ljubavi za ljekovite kristala, ali što ste me netko nauči kako da meditiramo mi je pomogla da se fokusiraju na ono što je važno. Sata klase nije bilo tako loše kao što sam mislio i to me ostavio čežnja za više. 

Sledeći izazov je postala uključuju meditaciju kod kuće.

Srećom, tehnologija je stvorio stotine meditacije aplikacija za snabdjevanje hranom na svoj stil. Aplikacija Stop, Breathe, i Think je postao moja omiljena jer nudi meditacije koje počinju na 3 minute i može se graditi za duži vremenski period. Oni su vođene meditacije koje možete izabrati sami ili možete kreirati odabirom psihičko i fizičko stanje.

load...

Počevši jutarnju utakmicu u brzim pet minuta meditacije postavlja ton za taj dan. To je također postao koristan kao jedna ako se iznenada osjećaju naglasio ili preopterećeni. Bez obzira na to kad radim meditaciju, to briše i resetira na pamet da bi svakodnevni stres daleko.

Sada kada znaš moje wellness rezolucije za 2017., ono što su neki od tvojih?

Javi mi dole u komentarima i prati me na Instagram @discocurls za više od mojih wellness rutinu! 

load...