Kako znate kada čistiti proizvod? | BA.inspinre.com
Šminka

Kako znate kada čistiti proizvod?

Kako znate kada čistiti proizvod?

Ti si narkoman proizvod, a ti si ponosan. Ali znate trebate isprazniti staru bi se napravio prostor za nove. Niko ovdje, a najmanje sve moje gomilanja iza sebe, ne traži da se zaustavi jer je maksimalističkim proizvod ste u duši, ali vi morate biti u mogućnosti da se oko vaše kuće bez pada u sve vaše pudinga i sprejevi.

To nije lako da biste započeli sa uklanjanjem stvari iz vašeg prostora, ali pitate ova pitanja će vam pomoći malo sa onim što bi trebalo učiniti da whittle niz proizvoda obilje prije nego što neminovno početi graditi ga nazad.

iStock / kate_sept2004

Je kontejner bio slomljen? Baci to.

Gravitacija je najgori neprijatelj proizvod narkoman a. Pomislite koliko siromašni nevinih proizvodi su nepravedno bačena iz radne površine od zalutalog kuka, ili bespomoćno ostavio spustiti na parkingu kada otvorite vrata automobila. Nemoj ni da počinjem o tome šta se dešava sa punim torbu na javni prijevoz. I kada se loše stvari dogode dobre proizvode, to je strašno! Ali, šta se dešava kada poklopaca crack ili pumpe kvara na... "samo dobro" proizvoda?

load...

Slušaj, ja sam tamo sam, ali vi dobro znate da maslac / krem ​​/ etc nikada nije radio za tebe. Sa slomljenom kontejner, to neće raditi za bilo koga drugog ni. Ne, zapravo, ti nikada neće ga dekantirati i dati ga. Da stvarno. Uzmi svoj prostor leđa i pusti ga.

Da li je to prašnjavo? donirati to

Odrastao sam u domaćinstvu uštedu novca. Srećom, nikad nisam išao gladan ili želio za knjige, cipele, ili vremena ili od roditelja, ali je bio period kada mama i ja zajedničku sobu. I dok sam ja nikada nisam naslijediti nju sunčani pogled na život ili joj vitke gležnjeve, definitivno udaren sa "Kupi je u prodaji za hitne slučajeve kasnije 'gen. HARD. Vjerovatno bi ostavilo traga, ali melanina ih pokriva.

Jer sam se puno proizvoda za besplatno ovdje (WOO!), Moja mala grabby goblina ruke su nad njima. I ti bi pomislio da će me držati kupuju stvari na mom own.but ne. Međutim, dođe vrijeme kada moram priznati-nisam dobila ovo. Nikada neću doći do ovoga. Kada se uragani valjani preko naše države, bio sam više nego sretan da bace kilograma i kilograma neotvorena proizvoda na Leslie stolu da da Naturals da je poplavljena van. Ali, istini za volju, vjerovatno ne bi uzeli sve dok je to uradio da bi bilo to. Ako znate da niste koristili neke od vaših proizvoda, a još su i dalje dolaze u vaš dom, nešto mora dati. Zašto ne dozvoliti da nešto bude neko! Ti!

Ako ste nešto poput mene ćete imati nekoliko "Auu, ali znam da ću ja pokušati to još uvijek 'trenutaka. U tom trenutku, ništa ne radi bolje od krivice okidanja se malo. Misliti o kako dobro je neko ko je upravo izgubili sve što su imali u vatru ili da pobjegne nasilne situacija mogla osjećati da dobiju samo dio vaših ličnih dobrote! Zatim obrišite empatiju suze, ojačati da odlučnost i dobiti na davanje.

Ovo je samo dio mojih zaliha.

Da li je gotovo prazan? Reciklira.

Jesi li ti onaj čudak koji ostavlja kapljice soka u frižideru, jer ste upravo nije želio ostatak? To me je bilo, jer bih samo da izlio gutljaj progutati pill.but sada kada sam redovno dijeljenje stvari zajednice u radu frižider, vidim kako dosadna je to bilo. Da li ste bili štedi kao pola vredi Edge ulja u boci samo zato što je tehnički nije prazan, ali je znao da to nije dovoljno da se koristi za punu tretman? A ti dalje kupuju drugim uljima? Zaustavite ludilo.

Vjerojatno ste koristili dovoljno da možete lako zbrisati proizvoda sa papirnatim ručnikom i stavite u odgovarajuću kantu. Da li sebe i okolinu uslugu.

load...

Dakle, da li ste spremni da preuzmu čistku poniranje?

Volim da visi na stvarima, a ja znam da to nije uvijek ugodno iskustvo, ali moramo da se izdignemo iznad prije nego se utopiti u moru proizvoda. Ćemo kroz ovo zajedno. Obećavam.

Usput, da li nama i našim nastojanjima spremanje sljedeće? Trebao bi biti, to će urnebesno. Ostanite uz učenje i smijati.

load...