Kako su ove kovrdžavne neveste borile na vjenčanju | BA.inspinre.com
Šminka

Kako su ove kovrdžavne neveste borile na vjenčanju

Kako su ove kovrdžavne neveste borile na vjenčanju

Toplota može napraviti ili slomiti vjenčanje frizuru iz vrhova vaših lokne na rubovima uz čelo. Ovisno o lokaciji možda ćete morati brinuti o vlage, topline, suhim zrakom, ili kombinacija sva tri. To mogu biti smrtno mješavina koja bi mogla uništiti svadba izgled, ali nemaju straha, imamo nevjeste koji su preživjeli toplote i živjeli da vas osposobi za rock vašu prirodnu krunu! Curly nevjeste Jeanette, Cassandra, i Ellysia dijele kako stilu svoju kosu na njihovoj veliki dan i borili protiv kovrdžanja sa nekim od njihovih go-proizvodima.

Jeanette

"Bio sam tamo i nazad o onome što želim da radim sa kosom za moju svadbu. Znao sam htio sam da to bude odraz ko sam ja i moj muž me voli prirodno! Bio je to bacanje-up između glave wrap ili a kovrdžava amo !! Od još uvijek imam svoju bebu vlasi sam bacao neke Kurly Klips i samo pomiješan moja prirodna kosa u njih! morao sam da osvježite Klips, tako duboko sam ih uslovljeno Flawless dlake Gabriel unije Repair maska ​​i prska ih nije Tvoja majka je Knotty Nica uređaj Detangler. Takođe sam Cantu shea maslac ulje Sheen Deep uređaj sprej im dati da blistav sjaj !! Moja kosa je lijepa i podiže neverovatno u 90 stepeni vremenu! bio sam zapanjen koliko je super ispalo out! "

load...

Slika Izvor: Joe Smedley

Cassandra

"Nekada sam Kera Care Leave-In, 100 posto prirodno kokosovo ulje, ORS Edge Control i zalizana dalje. Ključ nije znojenje se na tako dobra dan je bio opterećenja gela, a zatim vodeći računa da je umotana sve dok nije bilo kostiju suho. Bilo da volite koristite sušilo za kosu da sjedite ispod ili prilog to mora biti suha. Bilo je veoma bitno da imam frizera pri ruci da pomogne s bilo flyaways. "

Slika Izvor: Dan Ward

Ellysia

"Ja koristim kosu liniju Earthtones Naturals. Perem kosu sa njihovim Curl Cleanse hidratantni i njegujući šampon i zatim koristite neki od Curl Stanje Intenzivni hidratantni tretman za kao odsustvo-u. Nakon toga, dok je moja kosa je mokra, ja sekcija kosu i primijeniti velike količine svojih Curl Definirajte Curl jačanje Gelly. To je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo mi je kosa kosti suho prije nego odem u kuću da ne bi bilo frizzing. Ja svoje ulje ponekad primjenjuju previše na dan dva pa nadalje da bi ga svježe ".

Držeći svoj kovrče svježe na dan vjenčanja je od suštinskog značaja za održavanje savršen svadbeni izgled. Svaki od ovih nevjeste ne samo oprani, a uslovljene dan svog vjenčanja, ali je dodatnu pažnju prilikom stajling i njihove lokne za sprečavanje frizz. Bez obzira da li je podignuta kosa, zaštitne stil, ili si dopustiti da kovrče labave, pažljivo održavanje i uređaj je bitno kad si prirodan mlada.

load...