Kako spojiti vašu prelaznu kosu sa izlučivanjem | BA.inspinre.com
Šminka

Kako spojiti vašu prelaznu kosu sa izlučivanjem

Kako spojiti vašu prelaznu kosu sa izlučivanjem

Nakon prelaska na nešto više od 2 godine sam eksperimentisao sa twist-outa, pletenica-outa i bantu čvorova i priznajem, i napravili toliko grešaka.

Sada kada sam sjeckani većina mojih ravno završava off, ne mogu sada istinski uživati ​​zavrtanje bez dodatnog trajnu šipke! Odlučio sam da osvježite staru pranje-i-go, kao što sam osjetio moje kovrče osuši i izgubili svoje definicije. Da biste to učinili odlučio sam da se prijavim dva-Strand obrte pomoću novog proizvoda, Aloe Curl Jačanje Twist krema od Hydratherma Naturals i rezultati su bili zapanjujući. To je bio najbolji twist-out koji sam ikada primijeniti tako da sam zajedno staviti neke od mojih savjeta za dobijanje savršen twist-out.

1. Obnovite stara pranje-i-go s twist-out. Vaša kosa će biti manje definiranu za lakše oblikovanje i manipulacije. Mislim da je to primjenom obrtima odmah nakon pranja moja kosa može biti puno posla i ruke naprezanje prilikom ste upravo prošli otpetljava, čišćenje i duboko uređaj. #WashDayProblems

2. Počela sam na suhu kosu i odvojeni kosa mi u 4 sekcije na svakoj strani glave. Prska I svaki dio koji sam radio na sa vodom tako da mi je kosa bila vlažna, ali ne mokra. To je pomoglo da proizvod prodre kosu i je lakše za mene da prst češalj dok uvijanja. Volim da radim sa vlažnu kosu jer ne treba više vremena da se osuši, također.

load...

3. Dva puta se o proizvodima! Ako ste poput mene, imate gustu kosu i kovrče koje isušuju lako. Tako da je vjerojatno najbolje da sloj svoje proizvode. Koristio sam metodu LOC po vlaženje moju kosu, primjenom ulja, a zatim kremu. Ovo osigurava moja kosa će i dalje biti hidrirana sutradan kad sam uzeo moje obrta.

4. Koristite proizvode sa čekanje i velikih prirodnih sastojaka. Vi ne želite twist-da izgleda odlično za oko ali ostavlja svoju kosu osjećaj ljepljive, peruta i suha. Koristio sam Hydratherma Naturals Aloe Curl Jačanje Twist krema.

5. Twist kosu nekoliko sati prije spavanja, a zatim spavaju s njima pod satena šal. Ovo je bitno ako želite da twist-out da bude savršeno sutradan! Saten wrap će vam pomoći da postavite stil i pečat u svim vlage.

6. Ne zaboravite da se prijave ulje na ruke uzimajući niz obrta, kao što želite da glatka svoju kosu i spriječiti bilo kakve napetosti koje mogu dovesti do frizz.

To je ono što je dobro za moju 3b / c niske poroznosti kovrče. Kako ste postigli savršen twist-out? Posjetite stil Nook za više twist-out inspiracija. I prati me na Instagram, @UKCurlyGirl

load...