Kako se prelaziti kada imate sivu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Kako se prelaziti kada imate sivu kosu

Kako se prelaziti kada imate sivu kosu

Siva kosa može imati tvrdoglava svoj vlastiti um i sarkastična ličnost da se pokrene! Nekoliko stvari dovesti do sijede kose sa normalnim starenjem kao veliki faktor. Dr. Anthony Oro objašnjava u Good Housekeeping da "Pedeset posto stanovništva ima oko 50% sijede kose u dobi od 50. To se zove 50-50-50 pravilo. Drugi uzroci sijede kose su genetika, stres i pušenje. Mnoge žene prihvate sijede kose, dok neki žele ništa sa njima.

Prelazak na sivo je mnogo kao što je prelazak na prirodno, jer oboje zahtijevaju bave različitim teksture koja može (i vjerojatno će biti) biti ili ravniji, curlier ili wirier nego što su navikli. Dakle, šta ako ćeš sivo i prelazak na prirodni u isto vrijeme? Berrijunki želeo da znam da li je to moguće i raspitivao u našoj Curly Q & A odjeljku.

Pitanje

Postoji li neki savjet možete mi dati u vezi prelaska održavanje sijede kose? Neke zdravstvene probleme i lijekove izazvalo moju kosu da izađe prošle godine, pa sam odlučio da idem naprijed i prelazak moje dobi sijede kose. To je vjerojatno 3C tanku kosu i vrlo porozne. Upija sve i boravak osušite većinu vremena. To je lako ispraviti i skalp nikada nije proizvela mnogo ulje na sebe. Počeo sam odsecanjem oko 8 u moje kose. - To je u oktobru prošle godine - sada je izrasla i počinje ponovo zgusnuti malo. Ja ću vjerojatno nikada nositi to kovrdžava. Uglavnom sam nositi se povukao u rep. Volio bih da ima više informacija o sivoj stilove i održavanje kose. Spreman sam da probam.

load...

Odgovor

Da, postoje savjete o brizi za vaše sijede kose, kao i prekrasne frizure koje upotpunjuju vaše sive. U ovom svijetu u kojem svi žele gledati najmanje 20 godina mlađi, ponekad morate pogledati izvan mainstream medija za kozmetičke inspiraciju, a kao kovrdžav što već znamo da je to istina za naše kovrče. Evo nekoliko savjeta za održavanje sive, kao i kako da ih rock.

Vlaga je kralj

To je prioritet za kosu i kožu zdravlje broj jedan. Nažalost, siva kosa ima tendenciju da bude za kosu od kose sa pigmenta i zanoktica teži da bude grublji. Nežniji pomoću sulfat-free šampone. Nikada ne preskočite na dubokoj uređaja i razmetanje na bogate, hidratacija uređaja i duboko uređaja.

Neka sija

Kada kosa ide siva (to zapravo ne ide siva, ali raste u sivoj boji) gubi sjaj tako pokušati šampona i uređaja koji su specijalno za sive kao rade na sjaj i sive diskoloracije. Pokušajte svjetlo serumi i usne da daju kosi da zablista možda je izgubio kada je izgubila svoju pigment, ali ne koriste proizvode koji uzrokuju nagomilavanje ili povijati kosu.

Pogledajte stručnjacima mode i kosu za stilova i samopouzdanje

Ponekad sve što vam treba je malo ohrabrenja i primjera da vidimo koliko prekrasna će vaše sivu kada vidite drugi ljulja njihov. Pogledajte u Top 8 Gracefully Grace kovrdžav trebalo bi da pratite. Takođe razmotriti uzimajući veliki rez dati svoju kosu većeg volumena. Dobiti veliki rez za kovrče poput Deva Cut ili prilagođen rez od kovrdžave frizer dati svoj volumen kose i odgovarajuće gustoće. Bilo koji stil je odličan za sijede kose. Samo dodajući pravo rez, i pravilno održavanje će izgledati sjajno.

Briga za vaše sive iznutra i spolja

Berrijunki spomenula da je imala zdravstvenih problema. Mnogi problemi s našim kose dolaze iz naše zdravlje i / ili lijekova, pa probajte i ostati zdrav jedući pravu, vježbanje, i uklanjanje stresa. To ne samo da će učiniti čuda za sveukupno zdravlje vaše kose, ali i dati sivih vlagu, sjaj, a život treba da izgleda bolje.

Rock pravo šminka i trendi naočare

Ovo je samo Lagniappe (bonus), ali sve modnih stručnjaka insistirati na ne dopuštajući sive kako bi vaše lice izgled isprane dodavanjem pops boje za šminku kao Sweeps od bronzera i Pops rumenila. Isto tako, ako nosite naočare provjerite je li vaš okviri su stilski i ne daje baka izgled. Izbjegavajte okvirima koji su smeđa ili žuta (to uključuje zlato) i boje kao što su jarko crvena, mornarice, ili crni će dati svoje sive više platine i manje sive boje.

load...
load...