Kako se brinuti za prirodnu kosu djece, prema najvišim mama blogerima | BA.inspinre.com
Šminka

Kako se brinuti za prirodnu kosu djece, prema najvišim mama blogerima

Kako se brinuti za prirodnu kosu djece, prema najvišim mama blogerima

Jessica Pettway je bloger koji piše i vlogs o stilu, modi i ljepoti. Ona pokazuje da možete ostati nevjerojatan, a kao majka. Njene fotografije neodoljive kćeri su objavljene sve nad njom Instagram stranici. Provjerite da joj je video o tome kako sigurno isfenirajte prirodne kose svoga malog djeteta.

Jenell B. Stewart - raščešljavanje Koktel

Jenell B. Stewart, urednik KinkyCurlyCoilyMe, je majka dvoje djece. Ona piše o prirodne kose, ljepota i zdravog načina života. Ona je otvoreno deli svoje putovanje majčinstva, koji je inspirativan. Njen video o detangling alata i recept njene detangling koktel sigurno će vam pomoći sljedeći put imate dan pranja sa vašeg mališana.

Mahagonija čvorova - Korištenje raščešljavanje Brush

Mahagonija Knots deli mnoge tutorijale na stajling prirodne kose. Ona je također dijeli vlogs da nas pozovu na svom privatnom životu i njena prekrasna obiteljska. Ona dijeli video na oblikovanje dječje kose. Pogledajte njen video tutorial pomoću raščešljavanje četke Felicia Koža je na svoje kćeri.

load...

Yolanda Renee - Generalno Njega kose

Yolanda Renee je majka, bloger, i ima online butik. Ona nam pruža mnoge video snimke na stajling prirodne kose. Ona je također dijeli recenzije proizvoda i stil savjeti za dječje kose. Pogledajte ovaj video gdje je govori o tome kako joj je stalo za kosu njene kćeri.

Im Fro Real - Pojednostavljivanje raščešljavanje Sessions

Krystle Scott je bloger i majka. Ona dijeli ne samo video za njegu prirodne kose za odrasle, ali i djecu. A detangling sesija s malim djetetom može biti teško, pogotovo jer se kreću mnogo. Pogledajte ovaj video, ona dijeli njen proces da bude manje teško za vas.

Little Mind Catchers - Kako Pripremite za pranje dan

Malo Mind Catchers dijeli video na prirodnu kosu i školovanje kod kuće. Ovo je definitivno za roditelje o djeci. Je potrebna pomoć da se pripreme za taj strašni dan za pranje? Kliknite ovdje da biste vidjeli video o tome kako se pripremi za dan za pranje veša.

Otkrivanje Natural - Twist Out Vodič za Tweens i tinejdžeri

Otkrivanje Prirodni daje savjete za odrasle i djecu njegu prirodne kose. Njen kanal akcija video zapisi o stajling uključujući pranje i go i podignute frizure. Imaju tinejdžer koji je u potrazi za cool frizura? Otkrivanje Prirodni dijeli twist od tutorial da bi mogla voljeti.

Nik Scott - šamponiranja dugu kosu

Nik Scott je autor i vlogger. Ona je autor knjiga za decu, My Hair je So Happy. Ako je vaša kćerka ima puno dužine i trebate savjet o tome kako da njime upravlja, Nik Scott dijeli video o tome kako je ona šamponi za kosu svoje kćeri.

GirlsLoveYourCurls - Zaštitna Styles

GirlsLoveYourCurls ima mnogo video zapisa na različite načine da oblikujete kovrče. Nadine ima 3 kćeri ih uči kako se voli i održavaju svoju prirodnu kosu. Njen video su odlični, pogotovo ako ste zainteresirani u zaštitnom stajling. Pogledajte ovaj video ovog prekrasnog Sea Shell francuski pletenica Updo.

Ja sam Traeh - Prirodni frizure za djecu

Traeh deli mnoge video zapisi o prirodnim frizura. Ona je također dijeli ljepotu tutoriali i video zapise sa svojom kćerkom. Da li vaša kćer volim Savjet iz DreamWorks Home? Traeh prikazuje 2 Tip inspirisan frizure.

load...

Smeđa Djevojke Hair - Kako Flat Iron Kids 'dlake

Pogledajte ovaj majka kćer duo! Smeđa Djevojke dlake temeljito prikazuje režima za njegu kose, styling video, i rutine održavanja za brigu o djeci kosu. Zanimaju me ravno peglanje kose vaše kćeri? Ovdje je video da se pokaže kako se stan željeza kosi.

load...