Kako se 15 žena oseća u vezi sa transformacijama metoda njihove kovrdžave | BA.inspinre.com
Šminka

Kako se 15 žena oseća u vezi sa transformacijama metoda njihove kovrdžave

Kako se 15 žena oseća u vezi sa transformacijama metoda njihove kovrdžave

Bez obzira na to gdje se nalazite na svom prirodnom putovanje kosu, mnogi kovrdžav su smatrali pomoću Curly Girl Način u nekom trenutku obnoviti svoju uvojcima. Evo 15 curlfriends koji su trgovali u svoje štetne navike za zdravije i bolje izgleda kose, evo šta oni imaju da kažu o Curly Girl Način.

    Devi Renée @ deviwl33

"Falling in love sa sobom promijenio način na koji sam prišao moja prirodna kosa rutinu. Uvijek sam bila nesigurna o tome da" velika kosa ", posebno u korporativne Amerike, međutim, nakon uvođenja moja najautentičniji sebe, prišao sam kosu rutina zdravlja, ljubavi i briga. To je bio proces, ali dobro isplati putovanje! "

2. Šarmin Aly @sharmeenaly

load...

"Prije nego što se uvodi u svijet kovrčave metoda djevojka, mislio sam da svi proizvodi su bili isti i ja bi imao neposlušnu, nekontrolisane kosa cijeli moj život. Nakon 2 godine nakon metoda CG, sada shvatiti razliku da je pravo proizvodi i pravilno kovrčava frizura može napraviti. Duboko Stanje nedjeljom su stvarne i kosa mi je sada moja omiljena stvar o sebi! "

3. Ely Maldonado @ ely.s_sauce

"Počeo sam Curly Girl Način u 2014. Godini, a nakon gotovo četiri godine, konačno mogu vidjeti napredak. To je zdraviji i raste kao lud (to je gotovo do kukova!). Nikad nisam vidio moju kosu rasti mnogo, tako brzo. Prestao sam ravnanje to (osim možda 2 ili 3 puta godišnje) i po prvi put u životu volim svoju kosu !! "

4. Amanda Irizarry @amandajayla

load...

"Odrastajući nisam znala kako da" ukroti "moja kovrče, tako da sam se oslobodila ih umjesto toga. Od japanski ispravljanje kose tretmani ravnim šipkama i sedmične izlete u lokalnim salon Dominikanska kosu, ja sam sve što sam mogao da biste moje nekontrolisano kovrča u pravo, dobro ponašao kose. To nije bilo sve do pola puta kroz koledž da sam počeo da istraži kovrdžave način djevojka. Zamenim moj šampon za ko-pranje i moj stan željeza za tjedne duboko tretmane uređaj, stalno istražujući kako je radio najbolje za moju kosu. Bilo je potrebno mnogo predanosti i strpljenja, ali na kraju sam počeo da vidim rezultate da sam bio zadovoljan sa. Investicija sam napravio u mom kovrčave putovanje kosa je ulaganje u mojoj ukupne dobrobiti. Grli moja kovrčava griva mi je omogućilo da se bave brigu o sebi, prioritet ljubav prema sebi, i dobije ogromnu količinu samopouzdanja. "

5. Lauryn Prieto-Sanchez @prietaflowerchild

"Tako da imaju nisku poroznost kosu morala sam da naučim ono što proizvodi sadrže hidrolizirani proteini i laka ulja da je moja kosa može lako apsorbirati. Imam puno kose još vrlo fine pojedinačnih lanaca koji su osjetljivi na toplinu i oštećenja boje. Naučila sam kako da volim svoju kosu i briga za to. Iskreno mislim da moja prirodna putovanje kosa je u toku lekcija i još uvek učim ono što voli, a šta ona ne. Iako sam prirodna radim koristiti topline, ali vrlo, vrlo rijetko, da se protežu moja kosa prije srerujemo se. Nakon nekoliko mjeseci korištenja kovrčava metoda djevojka i rutinski rade mini-kotlete, moja kosa je počela da cveta, i na kraju sam vidio kovrče pred mojim očima. "

6. Whitney Henry @ mixedgirl.with.curls

"U Curly Girl Način promenila moj život. Ja sam odrastao ne voleti moje kovrče i uvijek žele da ispravi moju kosu, jer je uvek bilo tako teško upravljati. Prije nego nakon kovrčava metoda djevojka, moja kosa je kovrdžava, nedefinisan, i nepregledan. Nakon samo kratko vrijeme držeći se metoda CG, vidio sam svoju kosu pretvori u prekrasan, lokne da nisam mislila da su moguće. Tako sam zahvalan, a ja i dalje držati ovu rutinu svaki dan. "

7. Ari Kim @arigamii

"Chopping popusta na sve moje suho, pržena i oštećenu kosu je teško u početku, ali definitivno isplati se. Nekada sam da se bore puno sa pokušavajući da moja prirodna kosa uvijanje, ali uvijek je bilo neposlušnu i nedefinisane, pa sam završila ravno -ironing ili stavljajući ga u punđu. Nakon rezanja, a češće sljedeći način CG, moj lokne spirala i više su definirane! "

8. ShaiLynn Morales @curlyhair_shai

"Nekada sam ispraviti svoju kosu svaki dan, zbog, kako društvo mi je rekao da je" bolje ", ali sam počeo da se podvrgne samoljublja putovanje i sa tim, Curly Girl Metoda je bila uključena. Prestao sam koristeći topline prije dvije godine, i ja koristiti samo proizvode koji ne sadrže toksične hemikalije. Ova promjena je poboljšana moju kosu i omogućila mi da prihvate ko sam-uključujući i moju prekrasne kovrče. "

9. Genesis Rosa @genessirosa

"U Curly Girl Način mi je pomogao da više ne odgovaraju na društvene standarde ljepote, i držati se režima koji je doveo šta je prirodno za mene."

10. Danyeli Rodriguez @afrodominicanxthings

"Najviše drastičnu promjenu na bolje zdravlje kosa mi je rezanje moj rep off u 2013. I polako tranziciji iz topline. Nisam opustila moju kosu, ali Dominikanska salonima koriste toliko topline da mi kovrče su trajno oštećene i ukroćena.

Počeo sam nakon Curly Girl način polako nakon što sam odsjeći rep, na svoj tempo kada prirodna kosa nije bila toliko buzz-dostojan kao što je sada. Isprva, prestao sam ispravljanje svake sedmice. Na kraju, ja bih ga ispravi jednom mjesečno, a zatim jednom u dva mjeseca, a onda tri od šest, dok nisam imao potrebe više da to učini. Trenutno, ja sam dvije godine i po prirodnim. Nosim sve prirodne proizvode, i nanesite hidratantno maska ​​svaki dan pranje (jednom tjedno). Spavam sa kosom u svilenim haube, i nikad na pamučne tkanine. Sve u svemu, metoda CG me je naučio da bude strpljiv, u mom rasplet i pranje dana. Moja kosa je mnogo zdraviji za to. "

11. Bella De La Cruz @def_curls

"Iako nije tajna da ja ne pratim sve prirodne pravila kose, Curly Girl Način služi kao koristan vodič kroz moje putovanje. Uz pravilnu njegu i strpljenje, kosa mi je sada bolje u ranim 40-tim nego što je bilo u mojoj 20s. Ja sam živi dokaz da je nikad nije kasno da prihvate vaše kovrče. "

12. Jennifer Flores @jenniferxf_

"Najbolji dio korištenja Curly Girl Način je razumijevanje da je moja kosa treba da se tretira blago i volio na svoj poseban način. Nakon više od 10 godina od oštećenja topline, hidrataciju i brizi za moju kosu pravilno pomogao transformirati moje topline oštećen lokne i da ih vrati u punom sjaju! "

13. Icelee Russell naturalee / "rel =" noopener noreferrer "target =" _ blank "> @_ naturalee_ naturalee /" target = "_ blank">

"Nikada nisam stavio puno briga u moju kosu, ali sada kada sam nakon Curly Girl način, otkrio sam da hidratantne je glavni ključ za rast i razvoj zadržavanje kosa mi je."

14. Danica Liriano @ littlel8y86

"Prelazak na kovrdžava kosa bila je malo teže jer je moja kosa je skontao samo od sebe. U Curly Girl način pomogao mojoj kovrče postaju definiran, ali sam ipak morao proći kroz neugodno razdoblje do ove tačke, tako da sve što mogu reći je , strpljenje. "

15. Walkiria Reposo @ walki86

"Držeći se Curly Girl metoda može biti malo teško s vremena na vreme, međutim, mnogi će vam reći da je strpljenje ključ u ovom putovanju. Moje kovrče poboljšanje svaki dan."

Zajedničku osnovu za većinu kovrčave djevojke se ima strpljenja tokom ovog putovanja za zdraviju kosu. Nije lako ide iz navikli izgled koji nije vaše prirodno uvojci na neugodno razdoblje koje će vam doći do lepša, prirodno kovrdžava kosa, međutim, jedna stvar je sigurna: nisi sam u tom procesu.

load...