Kako prepoznati prave omiljene stvari vašeg prijatelja | BA.inspinre.com
Šminka

Kako prepoznati prave omiljene stvari vašeg prijatelja

Kako prepoznati prave omiljene stvari vašeg prijatelja

Pri pokušaju da biste filtrirali sadržaja bez kopanja kroz FTC odricanja, gledanje favorita je odlično mjesto za početak. Jednostavno ne pokupi video ili propasti opis kutija video za liste proizvoda. Pogledajte video da vidite da izgledaju koristili taj proizvod jasno ambalaži. Ponekad proizvodi su pune, jer su otkupljene, ali obično vloggers će eksplicitno reći da li je kupljen ili otkupljeno. 

Koristite traku za pretragu

Koristite pretragu na njihovim kanalima da vidi koliko je puta bio spomenutih proizvoda. Veteran vloggers imaju previše video proći za svoje favorite, tako da sam obično tražiti proizvod u polje za pretragu da vidite koliko je video popuniti. Jedan video je obično znak da je proizvod možda poslao brend, nikada kupljena ili otkupljeno, ili redovno koristi. Kada vidim beskonačnu listu video zapisa to znači da sam pogodio zlata. Opet, vloggers koriste puno oznaka da pomogne sa svojim SEO, tako da provjerite opis kutiju nekoliko videa iz rezultata pretrage da vidim zašto se video dolazi.

load...

Sada, neki vloggers ne dobro organizirati njihov sadržaj, bez numera i pretragu bar koji je dobar za ništa. Ako se ništa ne pojavi u rezultatima pretraživanja, to ne znači da oni ne koriste bilo koji proizvod dosljedno; možda samo treba da zatraži omiljene video ili prazni video da se izbegne gledanje sati video da biste pronašli ono što želite.

Uvijek gledati "prazne" video

Ovi video su moji favoriti. Kao i YouTubeano, NaturallyCurly urednici šalju tona proizvoda svake sedmice, što je izazov završiti svaki proizvod prije nego što isteknu. Dio razloga određenih proizvoda ide neiskorišteni ili nedovršen je zbog toga što drugi proizvodi koriste se dosljedno. Prvi dojmovi video snimke su korisniji od vožnje u prodavnicu da miris proizvoda i čitati sastojak lista za sebe, tako da pazi na prazne video. Ovi video su obično objašnjavaju i pune informacije o tome kako je proizvod koristi i koliko često.

Pratite Natalie (na slici gore) ovdje:

Tiny Closet i Instagram

Kako se uočiti omiljene proizvode svoj vloggers '?

load...