Kako otkriti vaš savršen proizvodni koktel | BA.inspinre.com
Šminka

Kako otkriti vaš savršen proizvodni koktel

Kako otkriti vaš savršen proizvodni koktel

Tekstura igra veliku ulogu kada je u pitanju cocktailing. Konzistentnost svoje proizvode i sastojke će morati da se "igra nice" jedni s drugima u cilju stvaranja odlična kombinacija za kovrče. Kada sam stvaram koktel za odmor u uređaj, I pobrinite se da koristite bazu koja ima labave dosljednost, jer mi omogućava da lako miješati moju sastojaka. Ako se butters uključeni u mom smjese, budem siguran da su se ublažavaju ili istopila za jednostavan spoj. Prilikom kreiranja oblikovanje proizvoda, kao što su pregib deminera, kreiram smjese sa deblji dosljednost od moje kovrče imaju tendenciju da uživaju da je više za dugotrajan definicije. 

Obratite pažnju na DIY časopisu

Vođenje dnevnika je važnosti pri kreiranju svoj DIY recepata. Ja sam u mogućnosti da se odnosi natrag u mojoj knjizi za praćenje koji recepata jeste ili nije radio za moju kovrče. To mi omogućava da vidite ključne sastojke koji najbolje rade u mom koktelima, a koje izazvati probleme. I pobrinite se da zapišete kombinacije sastojaka koji ne rade za moje kovrče tako da znam šta da izbjeći u budućnosti.

Koristite ono što imate

Kao kovrdžav, možemo često pronaći sebe radi do najbliže napajanje ljepotu prodavnicu da kupi najnoviji proizvod ili ulje; ali s vremenom sam shvatio da je najbolji kovrčava kokteli su stvoreni sa sastojcima koje sam već imala kod kuće. Nemojte potcjenjivati ​​tvoj ulja za kuhanje, jaja, pa čak i proizvode. Oni mogu pružiti svoju kosu sa velike prednosti, kao što su pravilna ishrana za zdravu izvor.

load...

Moje savršen odmor u koktel

Napravio sam koktel koji je savršen odmor u uređaj za moju kovrče. Ona pruža dugotrajnu vlagu, sjaj, i definicija dana! Provjeriti recept ispod :.

Ono što će biti potrebno

  • TGIN Green Tea Super Moist ispire sa kose
  • Shea maslac
  • Maslinovo ulje
  • Spoon
  • Mali Bowl

Instrukcije

  1. Mjesto 3 kašike odsustva-u uređaj u posudu. Ako imate više ili deblje kose, slobodno dodati još!
  2. Dodajte kašiku svaki shea maslac (omekša ili rastopljenom) i maslinovog ulja u mješavinu.
  3. Mix temeljito, a odnose se na kosu. Kada se primjenjuju na vaše lokne, upotreba kojih svaki način primjene najbolje radi za vas (rake i podrhtavanje, ravnanje, itd)

Imajte na umu da ovaj recept savršeno za moje kovrče i moj način života, ali ćete vjerojatno želite da podešavanja da ga prilagoditi za vas. To je ljepota cocktailing!

Da li stvoriti kovrdžave koktelima? Šta sastojci / proizvodi rade najbolje zajedno za kovrče? Molimo vas da podijelite sa kovrdžave zajednice ispod.

load...