Kako odlučiti da li taj proizvod vredi evra | BA.inspinre.com
Šminka

Kako odlučiti da li taj proizvod vredi evra

Kako odlučiti da li taj proizvod vredi evra

U svijetu kovrčave kose, ima toliko proizvoda koje možete izabrati. Danas je, čini se kao da su proizvodi pušteni svaki mjesec ispunjena obećanja, kao što su definiranje kovrče, sprečavajući skupljanje i pružanje dugotrajnu vlagu. S vremena na vrijeme, to može biti velika pronaći proizvod koji radi za vaš tip kose i možda ćete osjetiti potrebu da kupe svaki proizvod. Dakle, kako se odrediti koji su proizvodi vrijedi pokušati, bez razbijanje banke?

Zapitajte se, šta su sastojci? Ono što mi je kosa treba? Bilo je samo nekoliko puta kad sam prevazišao moja cijene prag sa proizvodima. Zašto? Jer su proizvodi imali kvalitetnih sastojaka i to je bio veliki prodajno mjesto za mene.

Koliko to košta?

Cijena je faktor kada je u pitanju kupovine proizvoda. Uživam koristeći kvalitetne proizvode koji ne razbiti banku, tako da sam sebi dati opći prag za moju kosu proizvode. Maksimalni iznos koji ću provesti je 20 €. Ako sam zainteresiran za proizvod koji je više od toga, ja ću morati da se pitam na sljedeća pitanja:

load...

Koja je količina, da li je cijena odražava veličinu?

 • Da li imate nešto slično u vašem trenutnom inventaru?
  • Da li ovaj proizvod imati ono što treba vašu kosu?
  • Su sastojci kompatibilan sa svojim teksturu kose i kože?

  Šta drugi kovrdžav misliš?

  Komentari mogu biti od pomoći kada niste sigurni da li treba da kupite proizvod. Volim odabirom komentara iz kovrdžav koji imaju isti tip kose kao i moje. Ja sam u mogućnosti da se odnose na pregled više od našeg kovrče su slične i proizvod može da odgovori na moju kosu na isti način. Zaista uživam detalj orijentiran video, tutoriali i pisanih mišljenja.

  Ono što ovaj brend ističe?

  Brand ugled je također aspekt kada me kupovine novog proizvoda. U mom trenutnom inventaru, obično kupuju proizvode iz iste marke jer pomažu moju kosu napreduju. Prilikom kupovine svoje proizvode, mislim na tebe nedavnih obrasce. Da li kupovinom od istog brendova? Zašto ćete uživati ​​u ovom brend? Ono što ovaj brand izdvaja od drugih? Za svoje proizvode, uživam kupovine od nekolicine brendova zbog sastojak izbor, količinu proizvoda, kao i dostupnost svojih proizvoda.

  Trenutno sam u mojoj 4. Godine mog putovanja prirodne kose, a ja sam oduševljen da je moj proizvod narkoman dani su odbrojani. Nakon mnogo suđenje greške, konačno sam naučila što novi proizvodi su vrijedi pokušati za moju kovrče. 

  Evo nekoliko mojih omiljenih proizvoda koje rade na moju kosu (tip 4):

  • EDEN Bodyworks Pepermint Tea Tree šampon
  • SheaMoisture Zajednica Commerce Hidratacija Intenzivni šampon
  • SheaMoisture Zajednica Commerce Hidratacija Intenzivni regenerator
  • Mielle Organics belog božura koji se ne ispire
  • Tgin Green Tea Super Moist Hranjiva regenerator
  • SheaMoisture Intenzivna hidratacija Twist Definiranje Custard

  Jesi li ti narkoman proizvod? Kako se razlikovati ako je proizvod vrijedi pokušati?

  Molimo vas da podijelite sa kovrdžave zajednice.

  load...