Kako nositi pižame na poslu | BA.inspinre.com
Šminka

Kako nositi pižame na poslu

Kako nositi pižame na poslu

Čuješ li mnogo "što si stavio u kosu?" i "Volim cipele!" oko ureda NaturallyCurly. Lično ja sam uvijek pronalaženje inspiraciju u onome što moje kolege nose u kancelariju i na njihovim Instagrams, tako da smo započinje novu seriju da dijele ono što voli sa ostatkom naše zajednice - izvan naše kosu! #WhatWeWore

Ovo je prva kompanija u kojoj sam se osećao kao da stvarno treba da pojačaju svoj stil igre kada sam na čelu u kancelariju, ali sam i veliki na osjećaj ugodno. Rjesenje? Pidžamama na posao.

Ja sam veliki fan pidžama setova. Kad sam kod kuće sam uvijek u pritisnutim set pidžame, ali ovo mi je bio prvi put eksperimentira sa nošenja pogled u javnosti. Vidio sam street style fotografije žena ljuljanje i pidžama gornji i donji kao skup na Fashion Week, ali za moju casual ured svrhe Austin, sam otišao sa samo vrhu. Umjesto flanela ili pamučne tkanine to je u ovom blijedo satena da je sada sve tisućljetne roze bijes. To nije previše low cut, koje je sigurna za rad čini.

load...

Naš ured je prilično casual, tako da u paru sa mojim sve namjene ruksak i farmerke. Napokon sam našao par mama farmerke koje sam volio prošlog mjeseca tako da sam nosio ove non-stop - ali ću verovatno morati da ih povući za sezonu uskoro jer teksas je samo predebeli za Texas topline! Jer volim da držim odeću prilično osnovne obično pokazati više karaktera u pribor poput ovih giganta RESANJA naušnice i sjaj čizme. 

Na vrhu je iz košnica, uz naušnice i sunčane naočale. Farmerke su Levija 501S, čizme su Zara, a ruksak je Anello.

Recite nam nešto o kosi, ono što proizvodi su u kosi? Kako ste to stilom?

Koristio sam Svi Style gel za kosu jer je bio super vlažnim u Austin i morao sam malo jači čekanje Styler da se odbrani od frizz. Ona ima više drži nego nešto poput DevaCurl Wave Maker (koji volim za lake čekanju dana), ali ne toliko drži kao gel kao eko Styler. Ovo je Dan 1 kosu pa sam difuzno s hladan zrak da pomogne postaviti moje kovrče i dati im neki dodatni volumen.

Kako vam se dopada odeću da se osjećate?

Moja odeća igraju veliku ulogu u načinu na koji ja mislim o sebi, tako da ako nosim odeću osećam ceo dan. Volim da mi je odjeća da me osjećati kreativno, zajedno, i zabavno.

Postoji li osoba, dizajner ili lik koji nadahnjuje vašem stilu?

Claudia Kishi iz Kluba knjige serije Babysitter je moj krajnji ikona stila. Neki od mojih omiljenih dijelova knjige poput Babysitter klub i Nancy Drew kada sam bio mlađi čuje ono što likovi nosili u nekim scenama. U stvari, to je nešto što ja i dalje uživati.

Recite nam nešto o vašem ormaru!

To je uglavnom lako pritisnutim košulje, prugaste Tees, traperice i Culottes. Sviđa mi se biti u stanju da se miješati i odgovaraju mojim gornji i donji bez mnogo razmišljanja ujutro, a ja ne smeta ponavljanje uniformu iznova i iznova. Sviđa mi se oblačim biti vrlo lako i da se osjećaju ugodno cijeli dan, ali za krajnji rezultat da i dalje budu inspirisani.

load...

Kako se vaš stil promijenio tijekom godina?

Ja sam trenutno u malo tranzicije. Dugo vremena sam voleo neutralnim bojama, a mali, mali nakit, ali sada sam ljubavi velike izjave naušnice i eksperimentira s bojom više. Ove roze sunčane naočale su savršen primjer nešto što sam mogao nositi sa svim crnim outfit, ali i dalje pokazuju moje šarene strane.

Da li nosite pidžamu u javnosti?

Voleo bih da znam.

Pratite Cristina na Instagram za više stila inspiracije @cristinacleveland

Fotografije Cassandra J. Klepac

load...