Kako možete promeniti svoj stav prema vegetarijanstvu | BA.inspinre.com
Šminka

Kako možete promeniti svoj stav prema vegetarijanstvu

Kako možete promeniti svoj stav prema vegetarijanstvu

"Oni izgledaju prilično na početku, ali u jednom trenutku počnu tražim prašnjav i pelena."

"Više meso za mene! #Meatlover "

"Volim životinje, ali samo mi treba da jedem meso! Ne možemo živjeti bez divna proteina iz mesa. "

Nedavno, vlasnici holandske kompanije Green Sreća je otvoreno kritikovao za svoje veganskoj ishrani. U dijetetičara su poznati da preporuči vegetarijanski i veganski način života za svoje sljedbenike, jer po njima, doprinosi i stabilnosti životne sredine, kao i naše lično zdravlje. U posljednjih nekoliko tjedana su se suočili skepticima ruganje njihove perspektive i načina života izbore i u nekim aspektima, mogu odnositi.

To je moje tačke gledišta.

Ne sjećam se sebe kritikujem vegani ili vegetarijanci kad sam bio mesožder, niti sam pokušati pronaći argumente kako bi opravdali zašto sam odlučio da jedem meso. Lično smatram da svako ljudsko biće ima pravo na slobodu izbora, bez stalno moraju da objasne svoje gledište.

load...

Otkako sam se okrenuo vegetarijanac, ja sam osjetio potrebu da praktično napisati esej za svakoga znam kako bi objasnio svoje gledište po ovom pitanju. Nikada nisam bio kritikovan onoliko koliko imam jer mijenja moj način života - i da budem iskren, osjećam se kao da ne bi trebalo da ga opravdati. Možda Radim neke greške, iako vjerujem u dopuštajući sebi da se greške i steći više znanja kroz proces. Na kraju krajeva, to je najbolji način da naučim.

Zašto Odabrao sam ovaj način života

Pre nego što moj način života oko Imao sam bolove u stomaku, gotovo na dnevnoj bazi. Moja probava nije bila najbolja ili - ponekad bih se u toalet tri puta u toku sedmice. Osećao sam se jadno, lako iznervirana i vrlo negativno. Svoju energiju nivo je i nizak, a kada sam dobila sve te neprijatnosti činilo da se pogoršava. Od tada, odlučio sam uzeti vegetarijanski rutu. Sve neprijatnosti moje tijelo je odjednom nestao, kao što sam počeo da se kroz duhovno putovanje kao dobro. Postao sam više svjesni moje okoline, pa čak i počeo vježbanje ponaša kao reciklažu i sprečavanje rasipanja hrane koliko god mogu. Umjesto bacanje "stare" voće, njih stavio sam u zamrzivaču. U jutarnjim satima, ja ću ih koristiti kako bi se uklapale zdrav smoothie za doručak. Moja kosa je postala jača i počeo raste mnogo. Kao rezultat toga, imam manje akni, ja sija, i osećam neverovatno sreće.

Ponekad je lakše svim skepticima da napišem nešto boli iza zaslonu računala u komentarima. Međutim, želim da to služi kao podsjetnik na naše zajednice da učine odgovarajuće istraživanje prije suditi. Svaki set prehrambene navike ima svoje prednosti i mane.

Moj savjet svim skepticima

Na moje skepticima, imam neka pitanja: u čemu je problem, zapravo? Zašto se ljudi smeta moj novi način života, ako ih ne utiče? Mislim da je šteta, jer postoji toliko mnogo događa u svijetu koji je mnogo važnije. Količinu energije koja se posvećena kritikuje određeni životni stil koji čini zlo drugima i, u stvari, radi neke dobre, mogla bolje uložiti u pomaganju onima suočava sa poteškoćama. Mi kao ljudska bića u iskušenju da brzo kritizirati, ali u razvoju talenta da vole da se brinu, a ne omalovažavati će doprinijeti tome da društvo više ljudski.

Koje su vaše misli o vegetarijanstvu?

Jeste li u obzir način života, ili da li i dalje imate pitanja o tome? Voleo bih da znam - pratite moj lični blog i Instagram @WhitneyFromTheBlog.

load...