Kako koristiti krem stilizirajuće kreme | BA.inspinre.com
Šminka

Kako koristiti krem stilizirajuće kreme

Kako koristiti krem stilizirajuće kreme

Šta je pregib creme? Postoji sigurno puno ih tamo na policama danas - i oni su za skoro svaki pregib tipa. Curl kreme pomoćnik u pružanju mekom držanje i definiciju kovrča. Oni često može biti više hranjiva onda gelova i ostavili manje izgraditi.

Oni nemaju "krize" na snagu kada se kosa osuši, kao što neki gelovi, pa čak i musevi može ostaviti iza sebe. Curl Kreme su odličan proizvod ima na ruci kada ste pronašli trebate pripitomiti neke kovrče ili ako ste kosu osjeća kosu nego što je uobičajeno.

Styling kreme

Za tip 2 lokne

Garnier Fructis Soft Curl krema

Čizme Essentials Curling krema

Građa Frizz Control Curl krema

Za tip 3 lokne

Miss Jessie Quick Curls

load...

Jane Carter njegujuća krema

Kovrčava kosa Solutions Tweek

Curls Curl Soufflè

Za tip 4 lokne

Miss Jessie Baby Buttercreme

Andalou Naturals krema

Botanicals Curling krema gel darcy

VIŠE: 9 Coily čišćenje uređaji Under 20 € 

Kako ga primijeniti

  • Nakon vaše tuš, sekciji vaše kose u 3, 4 ili 5 sekcija.
  • Na mokru kosu nanesite dovoljno količina proizvoda za svaku sekciju.
  • Rade na creme od korijena do kraja kose. Možda želite da se ostavi malo više na krajevima kose za neke ekstra "zaštite" od elemenata i ispucale vrhove.
  • Dozvoliti da vam se kosa prirodno osuši, ili, koristite difuzor i suvo 50-60% suhe. 
  • Opcionalno: Ako želite eksperimentirati dodavanjem gel s njim, učiniti sa svojim sljedeći pranje, nakon što smo vidjeli kako proizvod radi sam.

Naša curl krema tips

Koristite svjetlo hidratantnu pregib krem ​​kao odsustvo-u kada kovrče su žedni. Miješati sa gel koji igra dobro s drugima za kombinaciju vlage i Curl Definition, naročito u toplim i vlažnim uvjetima.

Koristeći više od pregib kreme u jesen i zimu, kada je vazduh hladniji i kosu. Pokušajte teže pregib kremu koja ima i hidrataciju i definiranje osobina, tako da ne morate dodati gel i biti zabrinuti o tome mlitavo kovrče.

Pobrinite se da Curl krema dobro miješa sa gelovima ili raditi dobro samo po sebi. Prije nego što pokriva cijelu glavu i završava se sa hrskavim flakey nered, testirati manji dio vaše kose sa kremom i svom izboru gela da bi bili sigurni da dobro rade zajedno. Da biste koristili pregib krema sama po sebi, potražite onaj koji kaže da definira kovrče ili poboljšava kovrče. Negdje pregib kreme ovako se nazivaju gel-kreme.

VIŠE: Styling kreme na CurlMart

load...