Kako Kayla dobije svoju kovrdžavu kosu da izgleda tako velika | BA.inspinre.com
Šminka

Kako Kayla dobije svoju kovrdžavu kosu da izgleda tako velika

Kako Kayla dobije svoju kovrdžavu kosu da izgleda tako velika

Za influencer Kayla MADONNA, njen veliki kovrdžava kosa je postao njen potpis. "Gdje god idem, ja pitao o mojim oblik i boju. Pronalaženje savršen oblik za moju kosu je definitivno bio put."

Atlanta pregib stilista Robin Sjoblom je pomogao Kayla stvorio ovaj izgled. "Tako sam zahvalan što smo pronašli Robin Sjoblom i njen tim u južnoj Curl."

Kovrčave Cut

Sjoblom je opisao kako je daje Kayla njen izgled. "Ovo je suho rez, pregib po uvijanje. Da biste dobili oblik, ja sam duboko rez lice okvir tako da se kovrče pomjere iz njenog lica. Kayla raste njena dužina tako da smo samo" oksigenat "njen kraj (prašina) a zatim izgraditi rez odozdo, bez napetosti kako bi se omogućilo za nju različite obrasce pregib biti vizuelno uravnotežen. "

load...

To je vjerojatno prva stvar koju primetite Kayla kosu, ali ona "voli VOLUME tako da je fokus reza je od nje hrama područja gore, obraćajući posebnu pažnju na njen oblik glave i gustoće."

Style

Možda se pitate, kako se Kayla da joj kosa izgleda tako velik? Postoji nekoliko faktora u igri. Prirodne širine i gustoće Kayla je definitivno igra ulogu u načinu na koji joj kosa izgleda. Kao što smo upravo saznali, njen stilist presjekla joj kosu u poseban oblik koji doprinosi zvuka, a tu su i styling tehnike koje joj pomoći da ostvari izgled.

Zdepast pramenovima

Prema Sjoblom "Kayla koristi razne proizvode i metode, ali naša metoda stajling joj je obično mali sekcije na otpetljati, onda rake i glatko je ostavi u i gel." Kayla voli Miss Jessie ispire Condish kao odsustvo-u, kao i kombinacija krema DevaCurl Styling i njihove UltraDefining Gel za oblikovanje. Ona voli da se ovi proizvodi daju svojoj definiciji bez krize.

"Zaglađujući u proizvodu je vrlo važno jer pomaže zgušnjavanje kovrdže zajedno i dati deblji efekt u odnosu na milijune kovrče." Ako ste neko ko voli vrlo definiran, oteturao lokne, onda vjerojatno neće imati obim manje definiran izgled. Ali, ako ste spremni žrtvovati izgled kovrča bez kovrče, možete postići veći kosu.

Paperje

Nakon Kayla suši kosa joj je bilo sušenje zraka ili širenje, Sjoblom kaže "mi odmahne se i dlačice dlačice paperje!" Ponekad Kayla koristi pick na nju korijene za dodatnu jačinu zvuka. Na Wash dan Kayla kosa nije na svom najvećem i najhrabrije - to obično raste još veći na dan 2 i dan 3.

Možete rezervirati sastanak sa Robin Sjoblom na Southern Curl ovdje i pratite Kayla Madonna ovdje.

load...