Kako jessicurl koristi difuzor za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Kako jessicurl koristi difuzor za kosu

Kako jessicurl koristi difuzor za kosu

Kada ste kreator super strašan kovrdžave liniju proizvoda za kosu, ljudi očekuju da imaju najbolje od najboljih kose opremu. To je ono što Jess McGuinty od Jessicurl saznala u Americi Beauty Show. Kada je ona radila uživo stajling demonstraciju svojih proizvoda linije na Tekstura paviljon fazi, neko je komentirao da ona treba da ima bolji udarac za kosu i difuzor. "Ja sam bio koristeći istu kosu za doslovno osam godina", rekao je Jess. "I to je uvijek radio za mene, tako da nisam stvarno mislio o promjeni se!"

Pošto smo bili na predstavu usmjeren predstaviti najnoviji i najbolji proizvodi za kosu, Jess krenuli u lov za novim Jessicurl difuzor! Nakon prosijavanje kroz stotine sušilice i zastora nekoliko neodoljiv opcija, uključujući i neke preko 200 € (mislim: iste vrste Justin Bieber koristi da se osuši njegov potpis napadu), ona naselili na jonski kosu sa gumiranim difuzor. "Čuo sam da jonske sušila pomoći u smanjenju kovrča", objasnio je Jess ", a ja sam primijetio da je tokom vremena, plastika na moje postojeće difuzor je dobio malo grublji, pa sam mislio da je super glatka širenje prilog bi bio najbolji ".

load...

U nastojanju da se bave due diligence, Jess prestao da pronađe sa prodavcem o kosu i vidjeti da li je bilo drugi posebne značajke o difuzor. Kada je pitanje da li je glatko difuzor i jonske tehnologija radili da eliminiše kovrča, prodavac kratko je odgovorio: "Pa, to nije bitno, jer kad god dodate toplinu, dok sušenjem vam uzrokovati frizz". Kao žena koja je napravila živi od smanjenja kovrče, bila je ozbiljno zatečen iz ove izjave i shvatio da kovrče ne dolazi iz kakav difuzor koji koristite, nego načinu na koji koristite kosu difuzor.

Kako koristiti frizerski Difuzor

Jess 'vjerni Revlon blowdryer sa širenje attachment

Pitao sam Jess da nam da predstava igra o tome kako ona koristi svoje difuzor svakodnevno stvoriti njen savršeni crveni uvojke:

"Ja feniranje koristeći difuzor na kraju mog fen. Koristim visokim temperaturama i to traje oko 10-15 minuta. Kad sam početi feniranja sam i SCRUNCH kosu da ga da formiraju spirale. Ja alternativni između visećih glavu naopako, visi ga lijevo i visi ga u desno. Kada se formiraju spirale, ja više ne SCRUNCH. Umjesto toga, pustio sam kovrdže pasti u šolju difuzora i lagano gurnite do dobiti kosu i vlasište. Ostavite difuzor na jednom mjestu za oko 20 sekundi, a zatim preći na drugi dio kose. Nagnuo dok feniranja i scrunching ohrabruje kovrče da se odvoje jedna od druge što rezultira odličnim definiciji uvijanje. Također zaista pomaže sa zvukom u korijenima.

Nakon nekoliko minuta, ne diraj ga svi zajedno i samo pomaknite fen oko da ga za nastavak sušenja. Ja sam još uvijek naizmjenično gore dolje, lijevo i desno. Onda sam flip glavu do normalnog i organizirati bilo kovrče koje izgledaju čudno. Pustio sam ga nastaviti klima sušenje u narednih sat vremena, a onda SCRUNCH bilo kakve krize mogu imati. Rezultat je kovrče bez lokne koje traju do idem u krevet! "

Pouka priče difuzije: to je sve o tehnici, a ne nužno i najskuplji ili najmodernije alate. "Difuzor sam imao osam godina radova", rekao je Jess. "Da ne spominjem, on odgovara moja boja, pa zašto promijeniti se dobra stvar?"

Final misli

Budite sigurni da provjerite Jessicurl ultra hidratantna i kovrdžanja busting proizvoda!

load...