Kako je ova kolumbijska majka našla magiju kroz lečenje | BA.inspinre.com
Šminka

Kako je ova kolumbijska majka našla magiju kroz lečenje

Kako je ova kolumbijska majka našla magiju kroz lečenje

Ja sam alkemičar. Radije ne bih se zvati iscjelitelj, nego sam katalizator za ozdravljenje i osnaživanje ljudi da žive život srca na bazi. Vodim onima kojima je potrebna duhovnog čišćenja, rana, i veze, na svjetlo, nazad u sebe. Moj posao se zove @theheartdoula. Moja vizija je jedna od živih, u izobilju, i pošten život koji proizilaze iz srca svesti. Cilj mi je da se pruži podrška u stvaranju života koji sinhronizuje sa srcem prostor koristi holistički pristup: psihologija, duh rada i opipljive postavljanje cilja. To mi je dao kakva radost svjedočiti onima Pomogao sam zapravo rade posao kako bi svoje snove, njihova realnost. Duboko sam zahvalan da je pomogao toliko ljudi.

Ključ: samoisceljenja.

Moja želja da radi sa duhom prošao kroz gotovo pokušaja samoubistva. Ja sam bio u psihologiji školi studira, istovremeno proučavajući sebe. Bio sam svjestan načina na koji mozak manevar, kako trauma manifestovala, kako neuroni povezani i otkaz, kako različita područja mozga su aktivira u situacijama preživljavanja, kako okruženje utiče na način na koji smo naučili, kako nam je prijeko potrebno da se odnose se na druge ljude, kako smo našli i učvrstila motivaciju. Uzeo sam sve ove informacije i stalno samo-primjenjuje, dok nisam shvatio sve dešava fizički, morali su biti javljaju na dubljem, duhovni nivo. Usred svih tih procesa i prosvetljenja, počeo sam da meditiram, kao mehanizam preživljavanja za sve stresa i anksioznosti sam se doživljava, a samim tim, shvatio sam da ne mogu razgovarati s duhom. Kroz clairaudient kanalisanje je kako ja radim svoj posao, za sebe i svoje klijente. Godine duše rada i psihologije, doveo me do razumijevanja da je to poziv moje srce, moj cilj u ovom životu.

load...

Biti majka je dovela ekstremnim preciznost i jasnoću načina na koji ja odlučim da živim svoj život.

To je u potpunosti promijenjen moje vrijednosti. Koristio sam da verujem da stalni posao i visoko obrazovanje je rješenje, sve dok nisam počeo da vidim stalna borba, čak i od onih sa priznanja, a ta borba nije uvijek nužno fizički, ali duhovno. Činilo se da je neizgovorena pretpostavka, da je u zauzvrat za ove vrhovni nagrada u svijetu, mora postojati sljepilo na alternativni Realms ove realnosti. Nisam mogao dovesti sebe u trgovini. Iako patnje čovječanstva je ogroman i složen, ne moramo da odluče da učestvuju u ovoj klimatiziran način postojanja. Ja želim da moja djeca da me vidi stvaranje svoj put, da mi bude autentični sebe, žive širom svijeta, živi kroz moje srce. Želim da zaista znati i vjerovati sebi, da uvijek slijede svoja srca, da znaju da je ovaj svet je njihova, da znaju da su slobodni.

Oh. Uvijek sam znao da sam drugačiji od drugih.

Bio sam izuzetno osjetljiva dijete, ali nije znao kada sam bio na koledžu. Počeo sam da žude potpunoj izolaciji. Ja bih se povuče u svoju sobu da radim rituale i ceremonije, kada je trebalo da bude u razredu ili na poslu. Ja bi imao napade panike u mom autu. Znao sam da je duh vodilja meni, rekavši: "Ovo nije gdje bi trebalo da bude." Sam držao mnoge moje pisanje privatnih. Nisam razgovarao u dubinu sa svojom porodicom, jer nisu vjerovali u Boga. Kada sam pokušao da razgovaram sa prijateljima, izgleda da nije da shvate. Bio sam na sasvim druga talas. Imao sam online zajednica na Twitteru, s kojim sam mogao povjeriti i koji sam mnogo naučio od. Zahvalan sam za to burna vremena. Naučio sam puno o tome ko i šta sam.

Ljepota je sprijateljila svoje srce.

Kad sam živio u ovom izolovanom stvarnosti, bio sam slobodan da se stvori, dolaze i odlaze, a biti ko sam zadovoljan. Nisam mogao biti u poricanju o onome što sam htio. Nisam mogao uzeti odgovornost za ono što sam izabrao. Nisam mogao biti sebičan i beskompromisan. Jednom sam ušao u vezu i imao dijete, tama zaista počeo na površinu. Shvatio sam da su svi moji grešaka potrebno shvatiti i radio preko ako želim da moja porodica napreduju. Moram biti odgovoran za kako se osjećam, ono što mislim, ono što kažem, i kako ja biram da se ponašaju u svakom trenutku. Moram da slušam svoje srce i znam da mogu učiniti ništa da kažem.

load...

Znam da ste vi autor.

Vi stvarate, definirati, i dati život za svaku stvar u vašem stvarnosti. Samonametnute ograničenja su samo jedan oblik viktimizacije. Uzeti natrag svoju moć. Svemir je more. To će se kretati za vas. Početi raditi magija! Dobiti u ritual posao! Jednom kada počnete vjerovati u svoju magiju, ćete početi vjerovati u sebe, a sebe je božanski vođen i sveto. Sve što treba da uradite je da uđe u.

Svemir je more. To će se kretati za vas.

Lepota je u srcu. Jeste li znali da vaše srce bukvalno ima elektromagnetsko polje oko nje? Vaše srce je magnet. To privlači vibracije koje tamo živi. Ljepota je sprijateljila svoje srce. To je prepoznavanje glasa vašeg srca. To je hodanje u pozivanja vašeg srca. To je usklađivanje sa željama vašeg srca. Kad vidim ljude koji rade ovo, mijenja svijet sa strašću i ljubavi, ja padne na to. To je apsolutno prekrasna i oduzima dah. Biti na kraju krajeva, biti kreator i klanjajući u službi svoje srce, je ljepota.

"Ja sam onaj koji jesam."

Ovo je najmoćnija izbor riječi može se koristiti. To učvršćuje u svemir sveobuhvatno brod. Svako jutro, ja recitirati afirmacije u usklađivanju sa moje srce i moju najviše dobro. Oni zaista me stalno uzemljen, zdravorazumski, ljubavi, i iz režima preživljavanja. Jer, čak i kada imamo mali, mi smo zaista u izobilju. Fokusirajući se na - i biti zahvalni za - ono što imamo, donosi više od toga i čini prostor za širenje.

Pratite Diauni na Instagram @TheHeartDoula i pročitajte svoj blog, The Heart Doula, ovdje.

Pročitajte trenutka kada Embracing My Colors bio više nije opcija

load...