Kako ja vlažim svoj Wash n GO | BA.inspinre.com
Šminka

Kako ja vlažim svoj Wash n GO

Kako ja vlažim svoj Wash n GO

Ideja za pranje i pokretu je da nosite lokne, zavojnica, a valovi u svom prirodnom stanju. Za mene, to je najjednostavniji stil rock, jer ne postoji pogrešan način za rock vaše kovrče. Ovaj stil može uzrokovati štetu ako se ne vlaže ispravno, ali ja sam usavršio moje hidratantna režim, tako da mi niti su gotovo nikad suho.

Voda je majstor ovlaživač

Znam da je voda # 1 hidratantna krema i ja često osjećaju Ja nadoknađuje izgubljeno vrijeme kada sam mislio da je voda bila neprijatelj. Ako se vratimo kada sam bila opuštena, bio sam utisak da je voda bila loše za moju kosu, kao što su doveli mnoge žene s opušteno kosu vjerovati. Gladna sam kosu, kao rezultat, ali naučio sam grešku mog načina i ovih dana ne mogu dobiti dovoljno vode u moje niti. Ja osvježiti svoju kosu skoro svakodnevno sa boce za vodu, kao Curl Golman H2O boca vode, a svakih nekoliko dana osvježiti s malo vode i uređaj u tuš. Ja zapečatiti u vlage sa mojim condish mix ispod.

load...

Regenerator + Elixir Koktel

Naučio sam to trik iz moje prirodne kose sestra, a ona je dobila od stilista prije nekoliko godina. Nakon što sam zasititi moju kosu s vodom u tuš (imam velika poroznost kose tako da je brzo za mene), ja odjeljak moja kosa na četiri dijela i dodam botanički uređaj u ruci sa nekoliko pumpi SheaMoisture rekonstruktivnu Završni Elixir prije nanošenja na pramen kose. I to za sve dionice i ostavili tuš. Ovo je moj praćka verzija Curly Girl Način (CGM). Ostavljam uređaj u mojoj kosi, a dok je CGM drži moju kosu dobro hidratizirana, imam velika poroznost kose i dodao eliksir pomaže da zadrži vlagu zapečaćena. To je izrađen od Shea maslac, arganovo ulje, biljno skvalen, mrkva ulje, i makadamija orah ulje kao prvih pet sastojaka i volim koliko dobro radi u koktel.

Duboko stanje kao đavo

Ja mogu da žive u suhim Denver, ali nikad se ne bih znao ga moja kosa. Moja kosa je gotovo nikad suho osim ako zanemarimo to za nekoliko dana. Dok sam mogu reći volim vodu i vlažnim kosa mi mnogo, pravi heroj za moju kosu koja se vlaži je moja odlučnost da duboko stanje svaki put kad perem kosu. Također koristim odličan duboko uređaja. Moje omiljene su SheaMoisture Manuka Honey & Mafura ulje Intenzivna hidratacija maska ​​za kosu ili Curl Junkie Curl Rehab hidratantni tretman za kosu. Oba ova odlične proizvode moj vlage igre istovremeno odbijajući štetu redovnog šamponiranje radi na moje niti.

Duboko uređaj je neophodan korak pogotovo ako koristite boje, toplinskim oblikovanjem alata, ili manipulirati kosu često. Ja pospem ga nakon što sam oprati i isprati kosu i kad kažem Slather, mislim pospem ga na! I iskočiti iz tuš i pokrivaju svoju kosu sa plastičnim zatvaračem i moje grijani Hot Head Deep uređaj microwavable Heat Cap, ostavljajući ga na 30 minuta. Ja skočiti nazad u tuš, isprati, i stil kao i obično. Mislim da je to previše? Pa, moja kosa je mekana i hidratizirana 90% vremena. Ja kažem da je dobro vrijedno dodatnog napora.

load...