Kako izbjeći odlazak kod specijaliste za stanje kože glave | BA.inspinre.com
Šminka

Kako izbjeći odlazak kod specijaliste za stanje kože glave

Kako izbjeći odlazak kod specijaliste za stanje kože glave

Uz toliko dostupnih informacija danas, to je lako naći brojne rješenja tvrde da popraviti probleme kose, ali jedna veličina ne odgovara svima tako vidim a trichologist možete pružiti smjernice trebate napraviti pravu odluku o najbolji tretman za vas. A trichologist posao je da vam pomoći da pronađete uzrok vašeg problema, ali ima stvari koje i licencirani frizer može učiniti da spriječi vidimo se trichologist ili stavljanje kose i vlasišta problema gore.

Kako da vaš frizer vas spriječiti da vidi je trichologist?

A licencirani kozmetičar treba znati osnovne znakove problem kose ili vlasišta. Znak je nešto što vi ili vaš frizer ne vidi. Kada je u pitanju određene vrste gubitka kose rano otkrivanje je od ključne važnosti u usporava gubitak kose. Ako je frizer primeti iznenada ćelav patch koga nije bilo ranije frizer treba automatski da znate i preporučiti uslugu ili stil promjene spriječiti daljnje oštećenje, naročito ako ste dobiti ekstenzije i određene zaštitne stilova koje zahtijevaju kosu dodao ili pletenice. U tom slučaju možda ćete morati da vidite trichologist ili dermatolog saznati zašto je ćelav patch došlo ali stilista može spriječiti pogoršanje problema, uzimajući pravilno predostrožnosti kada je ćelav patch primijetili i omogućava vam da odmah znati.

load...

Ako imate gubitak kose već i da su odlazak u frizer rutinski je frizer bi trebao biti u mogućnosti da vam reći da je gubitak kose se pogoršava. Ponekad klijenti su toliko devastiran gubitka kose i zanemariti činjenicu da je gubitak kose se pogoršava. Jer gubitak kose može biti progresivan, frizer može da znate u diskretnom način da je gubitak kose raste u veličini prije nego što bude prekasno da dobijete pomoć za problem.

A frizer treba da znaju kada treba reći klijentu "ne"

Kao frizer moj broj jedan cilj je kako bi bili sigurni moji klijenti napustiti moju stolicu u potpunosti zadovoljni sa određenom stilu ili uslugu. Budem siguran da dajem klijentima ono što žele bez uništavanja integritet kose ili ugroziti zdravlje vlasišta. Primjer kada stilista treba reći ne da je klijent kada klijent želi ekstenzije i imaju skalp stanje, kao što su perut, seboroični dermatitis, ili psorijaza. Ekstenzije obaviti, gdje se primjenjuju pletenice za kosu i onda ekstenzije za kosu su sašila sve do pletenice pogoršati peruta problema vlasišta.

Primjer kada stilista treba reći ne da je klijent kada klijent želi ekstenzije i imaju skalp stanje, kao što su perut, seboroični dermatitis, ili psorijaza.

Čišćenje vlasište redovito kontrolira peruta problema vlasišta. Kada je kosu i vlasište pokrivena pletenice i proširenja teško je očisti vlasište pravilno ukloniti skalp naslage. Ako imate lekovima šampona ili vlasišta tretmana ne mogu se primijeniti na odgovarajući način, ako se ne bude izložen kosu i vlasište. Simptomi lisnatom problema vlasišta, kao što su svrab i upala, povećanje kada napetost pletenice i težine ekstenzije su postavljeni na vlasište. Brijač treba da znate da je ekstenzije nisu za vas. Na taj način će vas spriječiti da vidi je trichologist i stilista može preporučiti rutina vlasišta tretmane možete koristiti kod kuće ili u salonu za kontrolu svoj skalp stanje.

load...