Kako duboko uslove sa sachi inchi ulje iz sashapure | BA.inspinre.com
Šminka

Kako duboko uslove sa sachi inchi ulje iz sashapure

Kako duboko uslove sa sachi inchi ulje iz sashapure

Da li ste znali duboko uređaja možete napraviti svoj kovrče meka, glatka i jednostavan za stil?

IStock / georgeclerk

Kada koristite duboko uređaja ulje-prožet, vaši rezultati će biti još izraženije. Ovo je posebno korisno za one od vas s Tip 3c i 4a lokne to iskustvo suhoće u nižim temperaturama. Razumijevanje ovu potrebu, ja sam krenuo kako bi se utvrdilo koliko dobro će jednog posebno duboko uređaj rade za vas, tako da možete dodati na svoj zimi dan pranje rutinu: je SASHAPURE Restorativna uređaj maska.

Njegova primarna curly-spasilac je njegova Certified Peruanski Sacha Inchi ulje koje sam i @ModelesqueNic su bulaznio sa tobom ranije. Hajde da ponovo koristi od ovog zaista neverovatno lagana ulje za kosu i kožu:

  • Vraća vlagu za suhu, svrab vlasišta i suhu kosu pramenovi
  • Brzo upija u vlas kose za neposrednu hidrataciju
  • Regulira prirodnu proizvodnju skalp nafte
  • Jača vlasi kose, čineći kovrdže lakše stil
  • Dodaje vlažnost kože kada se primenjuje lokalno
  • load...

Postoji još nekoliko prednosti Sacha Inchi ulje za prirodno kovrčavu kosu, a SASHAPURE ima sve što vam je potrebno da požnjeti sve njih ove zime i dobro u novu godinu. Nakon što je koristio nekoliko stavki iz linije sebe, ne mogu jamčiti za rezultate. I ja imam Tip 4c kovrče koje stvarno treba vlagu svih vremena!

Nastavite sa čitanjem da uče o svojoj upotrebi i otkriće; Uvjeren sam da ćete biti u mogućnosti da ove preporuke i primijeniti ih na svoj režim za mekši, glađi kovrče.

Brio Photography

My Winter Wash dan Rutinska sa Sacha Inchi ulja:

Koraci su jednostavni, moj prijatelj. I iako sam siguran da imaju svoju rutinu dole pat, želim baciti u nekoliko ključeva sa svojim duboko uređaj i stajling uspjeh na osnovu mog ličnog iskustva sa SASHAPURE linije. Dakle, uzeti u obzir i ako imate pitanja za mene, molim te ih u komentarima.

Hajde da počnemo!

KORAK 1 - Pre-Poo

Za ovo dobro radi za svoj tip 3 i 4 kovrče, morat ćete eliksir formuliran sa emolijenasa koje donose vlagu na svaki vlas kose. Važno je napomenuti da sam spomenuo "eliksir", jer on ima ljekovita svojstva da možda nećete moći pronaći u pojedinim kose i kože ulja. U ovom slučaju, SASHAPURE Duboko Terapijsko dlake, vlasište, i kože Elixir je ključ za učinkovito duboko uređaj.

Slično kao i prije pooing moje kovrče, htio sam da bi se osiguralo da je moj skalp neće izgubiti svoju prirodnu ulja pa sam se prijavila oko 5-6 kapi eliksira na moje glave i nježno dlana protrlja preostala tečnost na krajevima moje kovrče. Uradio sam to prije nanošenja maske.

KORAK 2 - šampon (opcionalno, ovisno o dan pranje rutinu)

Ako ćeš šampona dan pranja, uzmi onaj koji je formuliran za sprečavanje lomljenja i dodajte snagu da kosu pramenove. Širina bez obzira na kosu nitima ", to je uvijek dobra stvar da ih oprati čišćenje koje su jačanje svojstva. Od Sacha InChI je prirodna strengthener za kovrče, preporučujem da koristite SASHAPURE je iscjeliteljska šampon.

load...

Koristio sam ga prije nekoliko mjeseci, pravo na vrhuncu ljeti, pre nego što mi je prvi set kutije pletenice i to pomoglo moje kovrče ostati jaka. Nisam vidio puno linjanja kada sam uzeo zaštitni stil od koje sam pripisuju Sacha InChI u šampon.

KORAK 3 - Deep Stanje

Kao što sam ranije spomenuo, moj kovrče trebaju vlagu konstantno tijekom cijele godine, ali još više za vrijeme zimskih mjeseci. Od mene SASHAPURE usmjerena na "kombinuje uređaj maska ​​s veličinom dime grumen" eliksira, bio sam pun nade da mi kovrče su počele izgledati vlage i prirodan sjaj im je potrebno.

Počevši od mog kraja i kreće prema gore svojim korenima i vlasišta, sam koristio prste i širokim zub češalj za rad u SASHAPURE Restorative uređaj maska. Da bi se osigurala još kaput, prijavio sam još jedan velikodušan iznos maska ​​širom kosu i prikrivena s kapa za tuširanje.

Uputstva kažu da pusti maska ​​upije u vašem kovrče za 5-7 minuta, ali znajući da je moja kosa je tvrdoglav zbog niske poroznosti dodao sam dodatnih 5 minuta do procesa.

Nakon ispiranja kroz maske i sušenje moja kosa sa mikrovlakana ručnik, primijetio sam da mi kovrče osjetio mekše. Osim toga, moj kovrče i skalp su hidratizirana - Imam eliksir zahvaliti za taj dodatni poticaj!

KORAK 4 - Dry & Style Curls

Ovaj dio je bio prilično uzbudljivo, ako ja to kažem tako sebi jer nisam ni uradio sa mojim dan pranja, ali sam dobro hidratizirana uvojci na style! Biti skeptik većine pregib kreme jer njihov debeli dosljednost u potpunosti ne upije u mojoj kosi pramenovi, bio sam ugodno iznenađen sa SASHAPURE Savršeno Definiranje Curl krema.

Prije svega, miris je divan sa svijetlim citrusa koje ne preplave čula.

Drugo, moja lokne osjetio super mekani, nakon što su sušeno na vazduhu. Opet, to je nešto što oni od nas Tip 3 i 4 uvojci su očajni da se postigne tako koristeći ovu liniju u zimskim uslovima mog trenutnog pranje dan rutinu, bio sam presrećan da vidite rezultate: jastuk meki uvojci koji su vidljivo zdrav!

Nastavite sa čitanjem da nauče kako sam okrenuo ovim dionicama u sjajnom, fluffy 'amo!

Bonus savjet za sjajne kovrče

Sjajni kovrče, ili nedostatak iste, su još jedan briga za nas Tip 3s i 4s, i znam za činjenicu da je, kako bi se to postiglo potrebno je da kombinuju eliksir i maska.

Uz moj tip 4c kovrče, otišao sam dodatni napor za sjaj, jer, po samoj svojoj prirodi, oni ne odražavaju svjetlost, kao i moja labavije pregib uzorkom sestre. Da biste to učinili, ja postaviti moje kovrče u dva-Strand obrte sa koktel rotora kreme i SASHAPURE zaglađivanje i sjaj tretman za kosu. Također želim napomenuti da možete koristiti tretman na vlastitu na dan želite da osvežite kovrče i dodajte visokog sjaja u njima.

Ono što mi se najviše sviđa kod ovaj koktel je da je zapravo radio lijepo za moju twist saznajemo, pouzdan stil koji će pokazati moje kovrče 'dužine i zdravi sjaj, i nije težak moja kosu ili dovesti u tim frustrirajuće pahuljicama neke proizvode ostaviti na kovrče nakon što su sušeno.

Pratite korake za meke, raskošan lokne ove zime

Ako su frustrirani sa super suho kovrdžave kose, bez obzira šta si uradio to, stvarno želim da probaš ovako duboko uređaj korak-po-korak tutorial! Moje pregib brige su tvoji; zato znam da će biti uzbuđeni da pokušate SASHAPURE Certified Peruanski Sacha Inchi Oil linije.

Jer svaki dan pranje rutina se razlikuje na osnovu vašeg pregib obrazac i tip teksture, želim da čujem od vas o vašim rezultatima. Pa me označili @gerilynhayes i @sashapurebeauty u IG-selfije, i ostavili nam komentare o vašem iskustvu - Ja ću učiniti isto.

Kao i uvek, u zimskim te kovrdže, curo!

load...