Kako donirati svoju lepotu i kovrdžave proizvode za kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Kako donirati svoju lepotu i kovrdžave proizvode za kosu

Kako donirati svoju lepotu i kovrdžave proizvode za kosu

Šta da kažem? Volim proizvodi !!! (#helpme) | Foto by Gerilyn M. Hayes

Za one od nas koji žive s ovom intenzivnom ovisnosti hoda u ljepote prodavnica, nebo proizvod narkoman na Zemlji, sa isključivo u svrhu hranjenja potrebu da pregledate svoje prolazima prema šarenim oznakom kovrdžave kreme za kosu, kokosovo gelovi ulje-prožet i njegujući šampon i regenerator kombo, to je borba da napusti prostorije s manje od 20 € vrijedan artikala koji će završiti u našoj ljepoti caboodles.

Razumijevanje da narkoman proizvod kompulzije su pravi, morao sam da se korak unazad i pusti, i neka prioriteta guru Jennifer Slaski, osnivač Prune i Bloom, pomozi mi da moj život zajedno u roku od nekoliko sati. Tokom tog vremena, ona mi je pomogla da compartmentalize moje fizičke proizvode i moje emocionalne vezanosti za sve stavke sam prikupio u protekle dvije godine radio za NaturallyCurly.

Osam pune vreće proizvoda kasnije, nisam znao šta želim da radim sa svim višak. Slaski i moje kolege me je ohrabrio da ne samo da daju sve dalje nego da ih smatraju doniraju u dobrotvorne svrhe u mojoj zajednici. I to je upravo ono što ću učiniti.

load...

Dakle, ako ste poput mene, želeći da oslobodi svoj dom i mentalnog prostora akumuliranih nereda proizvoda, potreban vam ovaj članak.

Jednostavno okupiti svoj novi i lagano se koristi ljepotu i kovrdžave kose proizvoda u vreće ili kante, i da datum da doniraju. Hop u auto, i da na posao.

Idemo!

3 najbolja mjesta za Donirajte Vaš Beauty i kovrčavu kosu Proizvodi

WomensShelters.org

Je NaturallyCurly CurlTalk je fantastičan izvor za sve stvari kovrčava, ali i odlično mjesto za povezivanje sa kovrdžav u vašem području za početak donaciju krug. Skloništa za žene: A Nationwide Katalog skloništa za žene se spominje u CurlTalk forum, i nastavlja da bude jedan od najboljih resursa da dopru i donirati organizacijama koje podigne žena kojima je potrebna sigurne prostore, nove mogućnosti načina života, i još mnogo toga. Počevši svoj donacija ciklusa ovdje je veliki prvi korak za vaš proizvod narkoman oporavak. Također ćete pomoći onima kojima je potrebna!

Dress For Success

Možda ste čuli ovaj termin tokom svog života, ali da li ste znali da je organizacija koja živi ovog popularnog moto? Tako je, prijatelj. Dress For Success izvlači najbolje u žena koje žele dodatni podsticaj je ne s'ais quoi i povišene razine povjerenja za njihov profesionalni život. Osim prihvatanje donirala, nove ljepote i njegu kose proizvoda, organizacija će ponuditi profesionalnu ruhu i obuće za žene.

Beauty Bus

Osnaživanje one u zajednici s terminala bolesti i invaliditetom uzima posvećena truda od svih nas, iz svih zajednica. To je razlog zašto morate uzeti u obzir doniranje svoj novi i lagano se koristi ljepotu i njegu kose proizvoda u Beauty Bus. Ova organizacija je specijalizirana u ljepoti i grooming za žene, djecu, a muškarci s terminala bolesti. Za one od nas u stanju da volontiraju vremena, organizacija prihvata volontere da pomognu u uslugama i isporukama u kući od "Ljepota Torbe" za svoje klijente.

Više Donacija usluge koje prihvaćaju ljepotu i njegu kose proizvoda (provjerite svaki za detalje):
load...
  • Family-u-Family Share Your Beauty
  • Project Beauty Podijeli
  • Lokalni sklonište imenik države (samo SAD)
  • Povratak na MAC
  • Povratak na Origins

Postoji bezbroj opcija za nas da se prikupe i dati našim proizvodima. Što je, ako ne i sve, hoćeš li odabrati da doniraju? Javite nam u komentarima. Nisi mogao samo pomoći onima u vašoj zajednici, ali možete osvojiti neke ozbiljne iznenađuju zbog vaših napora. Detalji su kako slijedi:

Pridružite se našem funta za funta Challenge

Stavite proizvod narkoman-izam na probu u našem funta za funta Challenge! Jednostavno napravite fotografiju svog proizvoda zalihu, @ nas na Instagram i koristiti hashtag # NCpound4pound. Ko ima najveći zalihu osvaja 100 € poklon kartice na Container Store.

Kao i uvek, drži daje!

load...