Kako dobiti noćne curke u 7 jednostavnih koraka sa glatkim i sjajnim | BA.inspinre.com
Šminka

Kako dobiti noćne curke u 7 jednostavnih koraka sa glatkim i sjajnim

Kako dobiti noćne curke u 7 jednostavnih koraka sa glatkim i sjajnim

To je to vrijeme još jednom: Datum Night! Osim toga, ne žele da nose iste stare umorni stilu na ovu posebnu noć. Želiš da ubrzam stvari, ali postoji problem: Nemaš mnogo vremena!

To je razlog zašto možete dobiti vaše slatko na sa get-spreman-za-datum-noć izgled koji će vam pomoći da odaberete 'fit, tukli lice, i spritz miris robe bez oznoji u sedam lakih koraka.

Uz kašičica o svim stvarima sladak i kovrdžava, Smooth 'n Shine nam je dao istinu o tome kako da biste dobili Date Night kovrče koje su sočne, slatke, a desno na vrijeme:

Šta vam je potrebno da se postigne Date Night kose:

Po instrukcijama, koje ćete trebati nekoliko stavki kako biste postigli ovaj izgled. Smooth 'n Shine preporučuje sljedeće za sve tipove kose, uključujući i one od nas s gustom, coily kosa koja obično traje sati stilu:

load...
  • Smooth 'Shine Camellia Oil & shea maslac kaljenja Co-pranje
  • Smooth 'Shine Camellia Oil & shea maslac dubinski tretman za oporavak
  • Smooth 'Shine Camellia Oil & Shea maslac Curl definirajući krema

Vi ne želite da se štedi na stepenicama, a imamo najmanje četiri razloga zašto. Pogledaj:

Zašto kovrdžava kosa treba ko-pranje umjesto redovne šampon i regenerator?

Iako je svoje redovne šampon i regenerator su odlične za održavanje dan pranje ćete žele ulagati u dnevnom pregib sredstvo za čišćenje, ako ste skloni proizvod nagomilavanje ili se koriste za pranje kose često. Također, i što je još važnije, ko-pere popraviti suho, oštećenu kosu preko hidrataciju i dodavanjem u specifičnim ovlaživači kao što su shea maslac i kamelije ulja.

Zašto duboko poslastica kovrče nakon pomoću formule ko-pranje?

Iako je jedan od pranja očisti kovrče dok istovremeno dodavanje vlage, vanjski sloj vaše kose niti treba da se poravnao pre nego što se zapečaćena. A duboko tretman će to učiniti dok istovremeno dodavanje vlage na svoj skalp. Kamelija nafte u tretman za oporavak djeluje kao prirodni anti-upalni agens za kožu glave, kao i snažan prirodni uređaj.

Zašto dodati curl krema umjesto gela?

Možda mislite da je jedini način da se super lokne za izlazak je da koristite gel firmu drži, ali ne želite da ako je vaš cilj je super soft-to-the-touch kosu. A Curl definirajući krema je put kojim treba ići, jer vi ne samo brtvljenje kosu niti s vlagom ste ih priming za sljedeći korak, a to je širenje vaše kovrče.

Zašto difuzne?

Također ćete morati da difuzne kosu, u zavisnosti od pregib dužine. Za naturals sa kratkim kovrče, nema potrebe da se uzrujavati! Trebat će vam kapuljačom vezanost za osušite lokne za ovaj stil. Također ćete biti drago da zna da je kosa lisice ćete pronaći savršeno podesivi i smiješno fly - dobiti, pregib prijatelj!

load...

Osim toga, ne zaboravite, za Dan ovaj zaljubljenih i sve dane koji slijede, možete mi se tvoja kosa svaki dan, svaki put s glatkih 'n Shine!

Kao i uvek, ostani kovrčava!

Infografika Photography Brio Photography.
load...