Kako Devacurl radi na mojim tipovima 3b curls | BA.inspinre.com
Šminka

Kako Devacurl radi na mojim tipovima 3b curls

Kako Devacurl radi na mojim tipovima 3b curls

Pronalaženje prave proizvode za kovrče mogu izgledati zastrašujuće. Ja provesti daleko previše vremena čučao u kosi prolazu čitanje oznaka, 2. I 3. Nagađanje da li će kupovina biti vrijedno. Čak sam gledati video pune tutorijale i mišljenja o moj telefon u navedenom prolazu prije nego što u potpunosti je počinio na kupovinu. Dakle, ovdje je moj komentar na suviše poznata linija za one koji nikada nisu pokušali DevaCurl i može samo biti čučali u trgovini, čitanje oznaka, i raspravljaju na svoju kupovinu.

Dinamični duo

No Poo

Ovo Zero lathering uređaj za čišćenje je učinio najbolji posao na ostavljajući moj skalp invigoratingly čist, ali neće oduzeti moju kosu svojih prirodnih ulja. Dok je moj kovrče su čisti, No-Poo radi dobro na uređaj i održavanje vlage.

jedan Stanje

Ovaj uređaj ne sadrži silikone, pa umjesto da samo sjedi na osovinu kosu, ona je prodrla i ostavlja moje lokne hidrirani. Volim jedan uslov, jer ne mogu ga koristiti kao ko-suđa, uređaj, ili ostavi-In. To je i lagan, što ga čini lako isprati moje kose tako da ne dobiti naslage proizvod često.

load...

The Distant Cousins

niske Poo

Jer su No-Poo i jedan uslov rad tako dobro zajedno, uvek osećam da dobiju adekvatan pranja moje kovrče ostati čist, zdrav i hidratizirana. I dalje eksperimentirati s drugim uređaja i oblikovanje koji može potrajati malo više vremena za pranje iz moje kovrče. Ako ja doživljaj proizvoda nagomilavanje, ja uzmem niske Poo. To je blaga lathering i, po mom mišljenju, blage pojasniti. Dok dobije obavio posao, primijetio sam da previše koristi može se osuši moju kosu pa sam uvijek uslovljavaju dobro nakon čišćenja.

No Poo brzo sredstvo za čišćenje 

The Stylers

Svjetlo definirajući gel
Shine Spray

Najbolje za kraj

Nebo u frizerski intenzivni tretman vlage

To je daleko najbolji duboko uređaj sam koristio u mojoj kosi. Ostavlja moje kovrče osjećaj hidratizirana, što je posebno važno za najtvrdokornije područja [moje kose] koji su skloni suhoće. Tretman ima tanke paste poput teksture koja se širi kada protrlja zajedno i osjeća ultra glatko kada grabljama u mojoj kosi.

Ne treba da pospem na previše ovog tretmana kako bi dobili posao ni. A kašičica je sve što je potrebno, što puno govori za malu posudu 8oz. To je zaista raj u mojoj kosi.

Pazi mi video

Jeste li isprobali neki od ovih proizvoda? Javi mi kako oni rade za kovrče! Ako postoji nešto što ste pokušali iz ove linije koje nisam spomenuo, izbaciti predlog. Je narkoman proizvod u meni bi volio da ga probati!

load...