Kako da mu pomogne da uspe u svom kovrdžavnom putovanju kose | BA.inspinre.com
Šminka

Kako da mu pomogne da uspe u svom kovrdžavnom putovanju kose

Kako da mu pomogne da uspe u svom kovrdžavnom putovanju kose

Kada je u pitanju korisne savjete za muškarce sa kovrdžave kose, ne postoji puno korisnih ili do datuma informacije tamo. Ali to se mijenja, samo pitaj Robin Sjoblom, vrh američke kovrdžave kose stilista i vlasnik Južne Curl u području Atlanta, GA.

"Toliko od mojih kovrčava žena ima kovrdžavu dečka ili kovrčava muževi", Sjoblom kaže nedavne bum kod muškaraca raste da prihvate njihove teksture. "To je tako velika da vidi ljude isprobavanja žena kovrčave proizvoda pod tušem, samo da bi otkrili koliko bolje svoje kovrče izgledaju. Ljudi kao što njihove žene koriste. Za mnogo momaka, jednostavan je način da ide." Evo ovdje jednostavna pravila palca kako bi dobili kovrdžave muškog u svoj život voli svog boga dano kovrče.

load...

Outline Ovo No-Fuss Wash & Style Rutinska

2. Stanje jednom dnevno sa DevaCurl jedan uslov ili DevaCurl Decadence uređaj. "Oba su lagano mirisne sa Lemony, čist miris. Oni također pružaju velike klizanje za lako raščešljavanje kose, što ih oboje jednostavan za korištenje opcije za muškarce."

3. Stil pod tušem sa gel ili kremu, u zavisnosti od toga kakav je njegov lokne potrebno više - vlage ili definicije. "On može koristiti DevaCurl Supercream Coconut Styler ako mu kovrdže traže vlagu i su grublje. DevaCurl Light definirajući gel ili sitnog Besplatan voluminizirajući pjena su odlične za lagano učvršćivanje i definicija za muškarce s finim, valovita do kovrčava kosa. Nagnuta par pumpi kroz njegovu kosa će zadržati kovrče oteturao dugo - i oni su brzo suše ".

4. Plop sa t-shirt na lagano izbrisati višak vlage iz kovrče. On ne treba da hodaju okolo s velikim mokrim prsten na leđima njegove odjeće. "Vrijeme sušenja je važno, kao što bi trebao biti bez muke."

Zašto profesionalnu uslugu je važno za njegov kovrdžave putovanje

Sledeći talas u kovrčave kose muškaraca trendove?

Sjoblom napominje da su muškarci s kovrčave kose počinju da budu ponosni na sportski dužu kosu. "Muškarci će i dalje rasti svoje kovrče zadržavajući svoje strane i natrag uredan i njegovan. Mogućnosti da se više razigran i nestrukturiranih vikendom. Oni uče da #rocktheirblessing baš kao i žene."

Neki kovrdžava frizeri nude obrazovnog iskustva, a ne samo rez i stil. "Pozivamo obrazovanje mog rezova u Bootcamp" Robin spominje. Ona kaže da je najveća prepreka je on uzeo od čitati njegove oznake. "Rekao sam mu da je to baš kao i čitajući njegove oznake hrane. Ljudima treba čitati etikete proizvoda prilikom kupovine kovrdžava proizvoda. Sulfate slobodan. Ništa se završavaju na CONE (silikon = plastika)!"

Rezervirajte sastanak sa Robin Sjoblom i posjetite njen sajt, Southern-Curl.com. Slike klijent ljubaznošću Južna Curl.

load...