Kako brzo rastati dugu kosu | BA.inspinre.com
Šminka

Kako brzo rastati dugu kosu

Kako brzo rastati dugu kosu

Kada razmišljam duge, jake kose, često treptati natrag u naše djetinjstvo i zamisliti prekrasnu princezu po imenu Rapunzel. Tko ne bi želio svoju dugu i sjajnu kosu, toliko jaka da bi mogla izdržati pritisak od poletan princ penjanje vam ga spasiti, i toliko dugo da bi mogla pasti dužine toranj?

Pa, učenje kako da raste duga kosa brzo može biti lakše nego što mislite. Imajući Rapunzel poput kosa mogla postati više od bajke po usljed lako promjene u svoj način života i za njegu kose.

Za wavies i kovrdžav, luksuzni dužina se može postići zdravu rutinu za njegu kose, uključujući i zdrav, bogate proteinima dijeta.

Međutim, bitno je shvatiti da kosa ima period rasta od sedam godina. Kosa svaki osobe raste za određenu količinu vremena i onda jednostavno ispadne. Koliko brzo možete rasti one kovrdže više zavisi od vaše brzine rasta lični kose. Na kraju krajeva, Rapunzel kosa nije rasla preko noći!

load...

Protect & Razmazite Oni Curls & Waves

Ako želite da raste duga kosa, tvoje uvojke moraju biti zdraviji. Kosa će rasti mnogo brže ako ga zaštititi. Iako se čini veliku provesti vrijeme uživajući u suncu topline, previše sunca može oštetiti kosu, uzrokujući da postane krta i suha.

Pokrijte kosu sa šeširom kako bi ga zaštitili, ako mora biti izvan za duži vremenski period.

Pažljivo rukujte drage kovrče. Zamijenite metal Hairpieces tkaninom lastika na gomilu kosu u punđu ili rep, ako vam je potrebno da se kovrče iz vaše lice i nikada oštro povucite na zapetljavanje.

Gentle Preporuke proizvoda

  • Pomiješan Beauty Soy šampon
  • Curl Junkie Beauticurls jačanje kose

Uvijek prstima ili širokim zub češalj da pažljivo razraditi čvorovima pramenove. Ako kosa prekida na krajevima, to će trebati više vremena da raste duga kosa, tako da zaštitite ga od previše četkanjem ili feniranje, što može uzrokovati ispucale vrhove i na kraju lom.

Ne zaboravite da razmaziti! Početi pomoću duboko tretmana da dopuni bilo kakav gubitak vlage. Ona također pomaže da se masirati maslinovo ili kokosovo ulje u suho ili oštećene krajeve. Duga, kovrdžava kosa je posebno ranjiva na suho kraja jer prirodna ulja iz vlasište uvijek ne čine ga oni curvy niti.

Izbjegavajte Strand i na kraju oštećenja pomoću nježan šampona i hidratantnu uređaja prilikom pranja. I ne zaboravite da samo šampon kada je to potrebno! Kovrčava kosa osuši se i lišena svojih prirodnih ulja, ako se oprani svaki dan, tako da ko-pranje je uvijek odlična alternativa.

Ograničiti stil i ne ispravljam te brave! Prigrlite svojim prirodnim kovrče, ako želite da raste duga kosa brzo. Koristeći ravnim šipkama prečesto može isušiti kosu i dovesti do oštećenja, čime se usporava rast. Blow sušilice i figara treba ograničiti. Svi ovi alati mogu uzrokovati nezdrave suhu kosu, koja poništava vaš cilj zdrave, duge uvojke. Eksperiment s različitim musevi i gelovi su za kovrče i praksu poviti stajling u cilju promocije zdrave kose prirodno.

load...

Ako često obojite kosu, imajte na umu da umire kosu prečesto takođe može uzrokovati suhoću da će smanjiti svoj rast kratko. Pobrinite se da znaju i razumiju koji se koriste kemikalije u boju kose. Pitajte svog frizera za korištenje najnežnija formulu na kovrče. Drogerijama nudi niz proizvoda. Budite sigurni za usporedbu kemikalija prije nego se odlučite, jer postoji toliko mnogo napredak u vezi blažu boju kose, vi ćete biti sigurni da ste pronašli savršenu boju u nježniju formulu.

load...