Kako biti pozitivan uticaj na kraljicu | BA.inspinre.com
Šminka

Kako biti pozitivan uticaj na kraljicu

Kako biti pozitivan uticaj na kraljicu

Shalleen-Kaye i Seanna-Kej, dinamični duo kolektivno poznata kao prirodne dlake brine, LLC, su dvije sestre na misiji. Oni pružaju Hairspiration, Sušilo Razgovori, i kosu obrazovanja, sve dok kustos Naturalista Chic! Poznate po svojim tematskim objave na njegu prirodne kose, styling ideje, ishrane i emocionalne wellness, služio sa zdravim crtica duhovitosti i mudrosti, sestre zaraditi holistički način života pristupačan i nevjerojatan.

Jedan od mojih omiljenih serija njihovo je kada su istakli preQUEENS i pozivam sve nas da bude pozitivan uticaj na preQUEENS u našim životima.

Šta je preQUEEN, i kako ste došli do tu frazu?

Shalleen-Kaye: Vidjeli smo veliki uticaj kuriranja pozitivnu sliku u zajednici prirodna kosa od prvog stvaranja naše platforme društvenih medija i naše web stranice, naturalhairdoescare.com prije skoro pet godina. Mi primamo najviše angažman naših slika mlade dame u dobi od 1 mjesec-12 godina. Naša publika voli da vide svoje neverovatno krune kose i njihov stil fashionista! Jednog dana sam vidio riječ pre-teen i pomislio, šta preQUEEN *! Mi smo svi royalty sa našim raznim krune teksturom kose, pa podizanje naše mlade dame sa "Queen-to-biti" mentalni sklop će osigurati da su sigurni, samouvjeren i pozitivan. 

load...

Koji su neki način mogu majke biti pozitivan utjecaj na svoje kćeri?

Shalleen-Kaye: To je velika čast da podigne kćer. Mi smo prvi učitelj, prvi doktor, prvo jorgan, prvi vođa, prvi izvor znanja pred našim kćerima interakciju sa bilo kim drugim. Dakle, na sve načine treba imati na umu. Možemo pokazati naše ćerke kako smo organizirati naš dan, kako radimo za sebe, kako da budemo lideri u zajednici, kako se okupljamo u našim društvenim krugovima, kako mi upravljamo našim finansijama, kako da se mladoženja i održavati naš ličnu higijenu, kako se putuje i još mnogo toga.

To je velika čast da podigne kćer. Mi smo prvi učitelj, prvi doktor, prvo jorgan, prvi vođa, prvi izvor znanja pred našim kćerima interakciju sa bilo kim drugim.

Šta ako nemate kćeri? Koji su neki način žena može biti pozitivan utjecaj na mlade djevojke?

Shalleen-Kaye: Neki od nas su uticajni u odnosu na mlade dame u našoj društvenim grupama, naše zajednice na vjeri utemeljena, u naše karijere, ili u našoj zajednici. Svi bi trebali biti ono što želimo smo imali kad smo bili mlade dame. Dakle, traže načine da se poveže sa mladim djevojkama koje možemo sipati u i ohrabriti. Na primjer: ako vidimo mlada dama bori s njom o sebi, ili samopouzdanje zbog uče kako da oblikujete joj teksturom kose, pokazati joj proizvode koje koristite, naučiti joj o stvaranju režima, koristeći profesionalni stilist kvartalno i definitivno je poslati više na naturalhairdoescare.com!

Na slici: preQUEEN Jazzy sa uzor Simone Biles, po @shineywhiney

Da li mislite da postoje stvari koje se mogu zasebno praksu na našim društvenim medijima da nas bolje utjecaja?

Shalleen-Kaye: Apsolutno! Biti strateškim i planskim sadržaj vaših društvenih medija platforme dosljedno oko pozitivnosti je toliko važno. Smo izuzetno umu slike mi prikazuju i volimo pokazati slike izvrsnosti i ohrabrenje. Svaki dan, da počnemo sa #nhdcmoring, što je uplifting poruku da se fokusira na dnevnom odanost, motivaciju, ohrabrenje i prosvjetljenje da nas kroz naš dan. Kada vidimo nešto što znamo da će inspirisati i motivirati naše zajednice od preko 265.000 navijača koristimo #todaysfaves. A kada dijelimo naše humor i želite da donese osmeh i sreću u našoj zajednici koristimo #nhdchumor. 

Ima pozitivan unutrašnji glas je kao peva pesmu u pravi ključ. Vi ne želite biti sluha za ono što govoriš sebi i oko sebe, jer to čini li zaista ugrožene na neočekivane boli.

Zašto je toliko važno da bude uzor i zašto je to nešto što često kažu na društvenim mrežama?

load...

Seanna-Kaye smo utiču na mlade djevojke da li želimo ili ne, to je samo prirodno za njih da gledaju i oponašaju žene vide. Dakle, s obzirom da imaju priliku da se u trajanju od utiske putem društvenih medija, mi ohrabrujemo naše sljedbenike da nam se pridruže u što ga čini osnaživanja prostor, a ne negativno.

Mnogi od najsurovijih kritika kojima se suočavamo proizlaze iz našeg sumnje u sebe, kako ste sigurni držiš svoj unutrašnji glas pozitivno?

Seanna-Kaye: Imati pozitivan unutrašnji glas je kao peva pesmu u pravi ključ. Vi ne želite biti sluha za ono što govoriš sebi i oko sebe, jer to čini li zaista ugrožene na neočekivane boli. Umjesto toga morate zaista slušati svoj unutarnji glas, i praksa "pjevanje u pravi ključ", potrebno je praksa da bude pozitivan! I definitivno ne porede sebe drugima na način koji vas čini "manje od". Posebno na društvenim mrežama morate biti oprezni da ne devalvira svoju napredak zasnovan na nečijem poruke.

 Postoji li još nešto želite podijeliti sa naše zajednice?

Seanna-Kaye: Hvala vam za ovu priliku da razgovaramo o našoj misiji da pozitivno utiče na preQUEENs i drugi vide da su prirodno i predivno je.

Shalleen-Kaye: Pozivamo vas da nam se pratiti na našim društvenim mrežama i da se pridruže našoj čitalačkoj publici na naturalhairdoescare.com, gdje smo curate pozitivne slike, dnevno.

Koje korake Uzimate li biti pozitivan uticaj na preQUEENS oko vas NaturallyCurly World?

* Termin preQUEEN je trenutno pod revizijom zaštitni znak.

load...