Kako Amanda dobije valovitu kosu tipa 2c kako izgleda ovako | BA.inspinre.com
Šminka

Kako Amanda dobije valovitu kosu tipa 2c kako izgleda ovako

Kako Amanda dobije valovitu kosu tipa 2c kako izgleda ovako

Kao Vrsta 2c valovit, može biti iznenađujuće teško pronaći druge wavies sa moj tip kose koji rock njihovom prirodnom valovi bez curling štapić. Proveo sam više vremena nego što bih priznati u potrazi za fotografije, pomno proučavanje pregib obrasce, pokušavajući identificirati kolega 2c wavies (mada sumnjam mnogi u našoj kovrčava zajednici isto uradio). Kao što možete zamisliti, bio sam vrlo uzbuđen kada čitač NaturallyCurly Mandapandaxo podijelila svoje fotografije na StyleNook. Odmah sam je kontaktirala da vidi šta ona koristi i pitaj je kako je stilova kosi.

Koji su vaši sveti gral proizvode?

  • Shea vlage Manuka Honey & Mafura Oil šampon i regenerator
  • Devacurl Wavemaker
  • Shea vlage Yucca i bokvica Styling Milk
  • Eko Styler Arganovo ulje gel
  • Pantene alkohol Hairspray

Da li postoje trikovi ili savjete koji ste shvatili usput da su napravili veliku razliku u načinu na koji vaša kosa izgleda?

Vrhove sam saznao da su mi je pomoglo da u velikoj mjeri da oblikujete svoju kosu su

load...

1. Primjena svoje proizvode za natapanje mokru kosu

2. Četkanje svoje proizvode putem ili koristeći ruke metodom moli da pomognem svojoj lokne pramen zajedno na postizanju više definicija. Koristeći Denman četkom ili jedan slično tome, (u mom slučaju ja samo koristim Shine četku brenda Wet četka), može u velikoj mjeri pomoći. Ako ipak želite da preskočite se na četkicu zatim rukama način moli je tako divan način kako ne bi ometali vaše kovrče, ali ih zgušnjavanje zajedno dobro.

Šta savet bi dao do valovite koji je tek počinju u njihove kovrdžava putovanju kosu i osjeća frustrirano?

Daj mu vremena! Koliko god želite da staviš kosu u tom čvrsto konjski rep ili punđu ne radi to i koliko god želite da ispravite svoju kosu ne čini to! Ostati pozitivan, drži kosu putovanje album da se tako izrazim, tako da možete pratiti vaš napredak i osvrnemo na njih kad si dole ili frustriran sa kosom. Još jedna stvar koja mi je pomogla tonu je ulazak u Naš zdravu kosu Putovanje FB grupa nastala Felicia Jones (@ Hif3licia na Instagram). Svaki put Imam pitanje o metodi, moja rutina, ili proizvod, uvek postoji još jedna kovrčava djevojka da mi pomogne!

Kako vam valovi i kovrče da izgledaju definirane?

Ja jednostavno primijeniti proizvoda mokra kosa (uvek koristi odsustvo u, vrhnje, a zatim gel), operi sve preko ili koristiti ruke metodu moli, poviti, a zatim difuzna. Vodim time raspršuje, važno je da ne žuri taj dio posebno mokre kose. Isto tako, ako vidim sekcije ili pregib postane neposlušnu budem siguran da se zaustavi i mokro to područje malo, glatko ga, poviti, a onda sam nastaviti sa širenje.

Zbog čega ste odlučili započeti zdravu kosu putovanje? Ono što je promjena u kosi i rutinu izgledalo?

Jedini razlog zbog kojeg sam počeo ispravljanje moja kosa stalno je bio u velikom stilista, nažalost, upropastila kosu Relaxer bez mog pristanka. Mnogi ljudi ne vjeruju da je to moguće, ali ako bi provjeriti na google možete jasno vidjeti da nisam jedina! Moje kovrče su nestali, oni su bili beživotni i tada nisam imao pojma kako da ih vratimo pa sam se okrenuo prema fen / stan željeza. Bio sam samo 14/15 u vrijeme pa naravno nisam znao o korištenju za zaštitu od toplote ili duboko uređaj i tako dalje, tako sam dodao šteta topline na vrhu salon noćna mora. Kovrčava djevojke na youtube / Instagram kao Sunkissalba, Muchmorethanbeauty i Hif3licia me je naučio toliko o tome kako da pravilno brinuti o mojoj kosi jer su prošli kroz sami put! Prošle godine odlučio sam da da je bilo dosta i da ću staviti sve svoje vruće alate dalje i uzmem lokne nazad! Prošlo je sada 6 mjeseci i imam još dug put, ali osvrćući se na to kako moja kosa je nekada bio, tu je definitivno ni na koji način nisam mogao ni pomisliti da se vratiš da stalno ispravljajući moju kosu.

load...

2015 vs. 2017 Samo sam počeo svoje putovanje 6 mjeseci, tako da i dalje imaju dug put, ali ako ja to mogu možeš i ti!

Promjena u mojoj kosi i rutina je definitivno bio malo teško s vremena na vreme, pronalaženje odgovarajuće tehnike i proizvoda je i uvijek će biti pokušaja i pogrešaka osećam se kao ali ja volim svoje putovanje i kovrdžave zajednice toliko! Tako sam sretna sam odlučila da konačno potpuno voljeti i brinuti se moja prirodna valovite / kovrčave kose!

Možete vidjeti više od Amanda rutine na YouTube-u i pratite je na Instagram kao @mandapanda_xo.

load...