Kakav izgled brazilskog ispuštanja na kovrdžavoj kosi (i duboko i talasasto) | BA.inspinre.com
Šminka

Kakav izgled brazilskog ispuštanja na kovrdžavoj kosi (i duboko i talasasto)

Kakav izgled brazilskog ispuštanja na kovrdžavoj kosi (i duboko i talasasto)

Možda ste vidjeli prije i poslije slike gdje je prije kovrdžava i nakon jest držati ravno, znate one. Za žene koje ne vole svoje kovrče i dugo ravnu kosu koje mogu biti privlačne, ali to nije nas. Volimo kovrče, zavojnice i valovi u svakom obliku, veličini i boji. Mi volimo da se igramo s našim kose i stil je na razne načine, dokle god možemo biti sigurni da će naše kovrče vratiti zdrav i dobro, kovrdžave! Dakle, tri od naših članova NaturallyCurly tim na čelu u salon da pokuša brazilski eksplozija se na vlastite kovrče, zavojnice i valova i prijavio nazad kako je bilo.

Kami Vrsta 4 Blowout

Prvo je Kami, naš Account Manager koji veliki sjeckani upravo ove godine. Ona je želio na Blowout za neke definicije i hidrataciju, a ona voli "fleksibilnost lako privremeno ispravljanje moju kosu ako se odluče da to učine." Pre nego što tretman ona "nije bila sigurna šta da očekujem, iskreno -. To nije nešto što sam osobno vidio na mnoge žene s 4B kose Oni koji imaju 4B kosu obično odabrati da nose gotovog gledaj pravo Tako da sam malo bio. Nervozan o uticaju tretman imati na moje kovrče. "

load...

Kao što možete vidjeti iz Kami pred fotografija (gore, lijevo) i nakon (desno) njen pregib obrazac nije drastično mijenjati, u stvari, možda nećete ni primijetiti razliku, osim ako je osetila da joj kosu za sebe. Kami kaže "moja kosa je tako mekana kao i vremenska prognoza zahladi moju kosu stalno se i postaje čvrsta -.. Nakon eksplozija, moja kosa se osjeća tako hidrirati Nisam imao pojma moje lokne mogao pop ovako osećam i kao da mi kovrče se više protezao nego što su bili prije tretmana. Volim malo ekstra dužine to mi je dao. "

Tako da je brazilski Blowout definitivno ne ispraviti kosa svaki put, to stvarno ovisi o vašoj kosi, svoje ciljeve i naravno svojim stilista. Vrlo je važno da imate konsultacije sa svojim stilista prije nego dobije tretman da im daju puno razumijevanje onoga što želite postići svojim Blowout (na primjer, koje želite da zadržite lokne). To je, zajedno sa svojim tipu kose i pregib obrazac, će odrediti kako stilista provodi tretman.

Pobrinite se da ste u dobrim rukama

Vaš stilista treba biti ovjerena u korištenju brazilskom Blowout, kao i oni treba da imaju važeći certifikat da pokažu svoje klijente. Bi bili sigurni da ste ponovno certificiran u posljednjih 12 mjeseci kako bi bili sigurni da su sve do brzine na najnovijim najveće tehnike i. Tokom klijent konsultacija pobrinite se da podijeliti s stilista koji želite prilagoditi liječenje kako bi vaše kovrče. To je do ovjerenu stilista za prilagođavanje tretman na osnovu poroznosti kose, grubosti, itd pravi brazilski Blowout, koraci rezimea tretman list treba pratiti, ali najčešće preskočio je posljednji korak maskiranja i ispiranje tretmana. To je ne-ne! Klijent treba NIKADA ne ostavljajte salon sa rješenje u kosi. EVER.

Susonnah Vrsta 2 Blowout

Susonnah je naš SEO strateg i stanovnik stručnjak Tip 2B. Susonnah kosa zabrinutost su očigledno veoma drugačiji od nas je! Tip 2B kosa može biti vrlo prevrtljivo, nekoliko dana talasi odlučiti da ne zgušnjavanje i nekoliko dana svoj Sveti gral apsolutno ništa ne radi za vas. Ovisno o vremenskim uvjetima, kovrče može biti veliki problem. Kao što možete vidjeti iz Susonnah pred fotografija (gore, lijevo) ona doživljava malu količinu kovrča, a nakon što je njen Blowout ona je očekivala "da nemaju apsolutno nula kovrče. Brazilski Blowout Poznato je da izglade kosu i riješi frizz, tako da sam se nadao da vidim. " Susonnah definitivno nije želio da izgubi talasa u tom procesu, i kao što možete vidjeti u njoj nakon što je fotografija (desno) ona i dalje ima svoje talasa, oni su samo malo gubitnik ", kosa mi je toliko mekša i lakša nego što je to bilo ranije. Također nema nikakvih kovrča, i moji valovi su gubitku. "

load...
Kako da se brine za svoj Blowout

Efekti brazilskog Blowout su trebalo da traje do 12 sedmica nakon tretmana. Kovrčava djevojke imaju tendenciju da se manje često peru kosu, tako da u zavisnosti od vašeg rutinu ovom periodu može biti čak i duže kovrdžave kose. Kada perete kosu, brand preporučuje da očisti i stanje sa svojim protiv sitnog šampon i regenerator, koji uključuje isti sastojci pronađeni u liječenju tako "kosa je prožet Super nutrijenata kompleks sa svakog pranja, lagano ispiranja nečistoća i uređaj bez ugrožavanja tretman. " Ako želite da produži svoj tretman, onda izbjeći "ostali šampona i uređaja koji tvrde da" bez sulfata. ' Samo zato što oni kažu da jesu, ne znači da oni rade sa tretmanom i, s vremenom, mogao isprati tretman. " Što se tiče stila tiče, možete oblikovati vaše kovrče kao i obično.

Jamie Vrsta 3 Blowout

Vjerovatno možete vidjeti najdrastičniji razlika sa Jamie, naš Account Manager sa mješavinom 3A i 3B kovrče. Mi smo dobili mnogo pitanja iz naše kovrčava zajednice pitaju da li mogu imati više od jednog pregib obrazac, a odgovor je da! Jamie je pregib obrazac varira na različitim dijelovima glave ", rekao je kruna moje glave snosi teret moje kovrče i ima čvršću pregib obrazac nego donju polovinu." Jamie kaže: "Kao što možete zamisliti moje glavni razlog zbog pokušaja brazilskog Blowout je kako bi se smanjila kovrča i uzeti dolje neke od zvuka, zadržavajući moja prirodna kovrče. Volim i ja biti u mogućnosti da bolje definirati moje kovrče, pogotovo na dan 2 i 3 moje pranja. Levi 'pre' slika je kako sam se probudio na drugom danu kosu. "

To nije bio Jamie prvi brazilski Blowout, a ona stalno vraća, jer ona voli efekta koji imaju na kosi. Ali prvi put je dobila Blowout osetila "nervozna da bi tretman ispraviti kosu i izvadite pregib, ali ni je istina." Možete vidjeti vidljiva razlika u Jamie je kovrče, ali u smislu njenog režima kosa Jamie je zaključilo da je njen "lokne se suši brže, i kovrča se bolje pod kontrolom, a ja sam koristeći dio proizvoda koji sam bio ranije."

Nadamo se da ovo vam je dao bolju ideju o tome šta očekivati ​​ako ste s obzirom na brazilski Blowout. Ako imate kovrdžavu kosu i pokušao, molim podijeliti svoje iskustvo s kovrčave zajednice u komentarima ispod!

Javite nam, da li ste imali Brazilski Blowout? Kako se to utjecati na vaš lokne?

load...