Kafe recept za ispiranje kose | BA.inspinre.com
Šminka

Kafe recept za ispiranje kose

Kafe recept za ispiranje kose

Šetnja u kupatilu je kovrdžave djevojku i postoji dobra šansa da ćete naći zalutali kuhinjskog pribora ili ostava stavku unutra. Da li ste videli ono što sam uradio sa filterom? Dakle, ne može vas iznenaditi da smo čak našli upotrebu za svačiji omiljeni izvor kofeina.

Kafa je prepun antioksidansa koji pomaže povećati promet ćeliji, a kofein je poznato da će blokirati dihidrotestosteron (DHT), hormon povezan sa gubitkom kose, a oba čine ovaj Tražim veliku prirodan način da se bori za kosu prolijevanja. Mi ne govorimo o troše više kave, na žalost, ali zapravo ga primeni na svoj skalp površinski. Još jedna prednost korištenja kave na vaša kosa je njena bogata, tamno pigment koji privremeno mrlje kosu. Ovaj prirodni pojačivač boje također možete dodati dimenziju i dubinu tamne kose lokne. Brineta traži prirodan način da poboljšaju svoje kose ili prikriti sijede kose treba dati ispiranje svoju kosu uz kafu probati.

load...

Coffee Boja kose za ispiranje

NaturallyCurly korisnik Curly-Kinky koristi ovaj ispiranja jer ona smatra da je to dodaje bogatstvo i sjaj da je smeđa kosa.

Što ćete trebati

  • 1/2 šolje triple snagu crne kafe (hladno)
  • 3 žlice non-alkanized kakao prah
  • 1/2 šolje odsustvo u uređaj

Izbjegavajte korištenje instant kave ili kave koji je dodao okus, jer ovi kafa obično sadrže aditive i šećer koje ih čine manje potentan za ove svrhe.

Uputstvo

  1. Miješati sve sastojke zajedno
  2. Pack mješavina na kosu nakon uređaj
  3. Ostavite preko noći pod kapu za tuširanje
  4. Isperite sljedećeg jutra

2 Quick načina da se to kafu Ispiranje

To možete učiniti i kafu ispiranje u 20 minuta ili manje ako ne želite čekati preko noći. Jednostavno ispustili 2-4 šalice kave i biti sigurni da se dozvoli da se ohladi pre korišćenja. Nikada ne koristite vrelu kafu!

U tušu

Operite i uslovljavaju svoju kosu kao i obično bi se, zatim sipajte šalice kave preko vaše kose do potpuno zasićene. Stavite kapu za tuširanje na 20 minuta, a zatim isperite.

Prije tuš

Možete sipajte pivo, ohladi kafa preko suhu kosu na prije tuširanja, a zatim isperite ga pod tušem i završimo sa odsustva-u uređaj.

Pročitajte sljedeći

10 načina da Keep Your Hair Color Od Fading

Prednosti i mane Henna

Kako za pokrivanje Grays (bez oštećenja Your Hair)

load...