Još jedan veliki seckica: ja sam odrasla žena. Mogu učiniti sve što želim | BA.inspinre.com
Šminka

Još jedan veliki seckica: ja sam odrasla žena. Mogu učiniti sve što želim

Još jedan veliki seckica: ja sam odrasla žena. Mogu učiniti sve što želim

Početne BC se obično doživljava kao obred prolaz prihvatanja prirodne estetske vaše kovrče i spirale, ali drugi ili čak treći kotlet? Što je motiv? Većina bi se pretpostaviti da su žene koje odluče da BC više od jednom popravljaju štetu od topline, kemikalija ili zanemarivanja (a svi znamo šta se dešava kad pretpostaviti, zar ne?) Pretpostavlja se češće nego ne, ali ko kaže da je drugi BC ima biti rezultat nezgode ili ograničena na negativnu etiketu?

Do sada mnogi treba razumijevanje da svako fizičko je jedinstven i definira sebe u svom redu, pod pretpostavkom da je jedini razlog za BC drugi put oko je za štetu je netačna.

AfricanExport radili svoj drugi veliki odrezak u julu, što je žestoka, ako mogu da dodam. Ona dobiva u dubini u videu ispod raspravlja o rez i zašto je to uradila, istovremeno objašnjavajući kako ona misli o kosi. Ona ne poželi dugu kosu, niti se ona oseća ona treba da primi drugi na njen izbor kosu. Ona objašnjava svoje razloge elokventno ispod:

load...

"Trideset godina... Plus, majka, supruga, da mi fitnes, mislim da sam zbog neke promjene."

Rachel Stewart, eklektični i originalni dizajner nakita Rachel Stewart Nakit, je umjetnik koji najviše Naturals već znate i ljubavi. Njen funky stil i komadi su napravili svoj čuveni i ako niste čuli za nju trebate je pogledati. One koje znam i volim i znam da ima ritual sa kosom koja bi nekima čudno. Ona brije glavu oko svake dvije godine, i to nema nikakve veze sa oštećenja. Ona je prirodni više od 25 godina, a ona samo voli kratku kosu. Ona također zna da raste nazad i nije zabrinut što drugi misle o njoj izbora kosu.

Foto ljubaznošću RACHEL STEWART

Čak i naše vlastite Priscilla je odlučio da BC ranije ove godine u martu. Dok je bio nervozan na početku, ona je priznala da ne zna zašto, jer je ona to i ranije, a ona shvati, "Ja ne mislim da sam dugo prirodni tip kose osobe." Duga kosa ili raste iz kosa nije na dnevnom redu svih. Priscilla ne samo da je ultra kratko, otišla je ultra plavuša! Njeno povjerenje porasla u sebi priznati introvert i sa rez i boja seksi kao njena, to ima smisla samo.

Neću da lažem... Tako sam ljubomoran na AfricanExport seksi kose (na slici gore, na krajnjoj desnoj strani). Nedostaje mi kad mi je kosa bila je da kratko i mogao ustati u prednjem poput njenog. Voljela sam ga i sada shvatiti koliko mi nedostaje. Znam da će imati više zabave sa mojim kratku kosu drugi put, i iako ne planiram raditi tako BC u skorije vrijeme, ko zna šta će 2015 donijeti? BC su ne samo za novo fizičko ili štetu prirodne borbe. To je za bilo koje fizičko koji želi promjenu, voli kratku kosu, ili smatra da je radi bolje sa njene ličnosti i načina života. Rock god prija i pravo da te dame, i nikada ne osjetiti kosu ima neko ali sebe da umiri. BC ili ne u BC... To je pitanje i samo vi znate odgovor.

Da li ste učinili drugi, treći ili četvrti veliki odrezak?

load...