Jedinstvo u boji Houston, vizuelno feminističko iskustvo | BA.inspinre.com
Šminka

Jedinstvo u boji Houston, vizuelno feminističko iskustvo

Jedinstvo u boji Houston, vizuelno feminističko iskustvo

8. Jula 2017. Godine, grupa od 11 žena su se okupili u Houston da pokažu solidarnost za ženska prava, feminističke ponos, proslava žene boje, i da odaju počast na womanists pred njima. Produkcija Nyla misli ulovljene u My Fro, fotografisao Danie [email protected], i stvorio DJ i voditelj Jasmine Solano, Jedinstvo u boji je međunarodna "umjetničke fotografije serije... [koji predstavlja] jedinstvo u našu snagu različitosti. Mi priznajemo naše istorije kako se krećemo prema našem kolektivnom budućnosti. Nosimo žuta i zlato kao klimanje glavom na ranije feministički pokreti i drevni simboli božanskog ženskog, iako priznaje da je inkluzivno i međusektorske feminizam je naš standard danas. "- Jedinstvo u boji 

Houston Group - Photography @ the.danie

Uz photoshoots koje su se dogodile u više od 10 gradova, uključujući i LA, Chicago, Denver, San Francisco, Atlanta, & The Port of Spain u Trinidad, Houston pridružio popis mnogih kreativnih i osnaživanje pojedinaca sve dolaze zajedno da se manifestuje žuti i zlato vizije inkluzivnosti.

Brooklyn - Photography @ julie.jamora.photos @elteodoro

Naša dan je počeo sa okruglim upoznavanja jer svaka žena je opisano njihove karijere, njihove težnje i njihova razmišljanja o tome zašto učestvuju u ovom pokretu je važno za njih. U našoj kompaniji smo imali cvjetni dizajner, blogera, podcast domaćini, a snimatelj, poslovna žena, i fizioterapeut, sa svakim koji predstavljaju različite rasne pripadnosti. Prirodno kovrčava pruža pokrivenost društvenih medija za taj dan, zajedno sa darivanja proizvod svakom učesniku na vrhunac snimanja.

load...

Denver - Photography @saraford

CHICAGO - Photography @daniedegrasse 

"Želio sam da budem dio nečega što me povezan sa svim ženama, nešto globalni, koji je ostavio prostora za svaku grupu da rastu i napreduju i da se bore na način koji ima smisla za njih", rekao je Nyla, producent događaja, na njena perspektiva za olakšavanje ogranak Houston ove snimanje.

Houston - Photography @ the.danie

Ja, kao učesnika događaja i jedan od žena fotografisao, osjetio duboku osjećaj ponosa u mojoj ženstvenosti tog dana. Da bi osim jedne zajednice u kojoj nije jednak mojim kolegama često vrijednosti žena, posebno žena boje, može biti štetan za samopouzdanje i uspjeh žena poput mene. Kroz predstavljajući jedinstva, i da svaka žena ima prostora zajedno, postoji stalnu potrebu da dokaže svijetu zašto žene bitno. Dok je naš posao nije gotov, ne bojimo se reći da smo okosnica života, i kroz različitost i zagrljaj svakog našeg jedinstvenog bića, stvaramo i promjenu svijeta.

Hvala Nyla za uključujući i mene u ovoj priči, i hvala Danie za govori Houston putovanje tako elokventno.

Ugostiti Jedinstvo u boji pucati u vašoj blizini, možete se prijaviti svoj grad gore! 

load...