Ja sam prirodan sa hroničnom bolesti | BA.inspinre.com
Šminka

Ja sam prirodan sa hroničnom bolesti

Ja sam prirodan sa hroničnom bolesti

To se smatra "hronične bolesti", kako ću ga imati za ostatak svog života. To je nevidljiv; većina mojih simptoma su samo filc i ne vidi u javnosti. Ako želite znati više o mom zdravlju i putovanje za kosu, ja sam pisao o mom dijagnoze, simptome i samopoštovanje u dužini ovdje na NaturallyCurly. Možete imati nekog člana porodice, prijatelja, školskog druga ili kolegu koji ima hronične bolesti. Posebno u zajednici prirodna kosa, to može biti teško pokušavaju da lažni funk tih dana da jednostavno ne stalo da idem na sve slatko za javnost.  

Sa autoimunih bolesti uobičajeno je da se nosi sa hroničnim iscrpljenosti i mnogo dana možda nećete imati energije da prođu kroz čitav proces čišćenja, kondicioniranje i styling kose. Kao rezultat toga, ja sam došao sa tehnikama i stilovima tokom godina koji su mi pomogli držim slatka kovrče Poppin 'čak ni najgorem dana.

Refresh na drugom danu kosu

Vlaga je uvijek važan, bez obzira na sve. Ako nemam snage da očisti i stanja moje kovrdžave kose, skoro sam ugasiti moju kosu na bazi vode, sve prirodne osveženje. Osveživače imaju za cilj da reaktivira proizvode ste koristili dan ranije. Jedan od moj verni Holy Grails je Zenzele Leave-In-uređaj mlijeko, koji sadrži aloe sok, cetearil alkohol, i ricinusovo ulje kao prva tri sastojke.

load...

Izgraditi Headwrap i šešir kolekcije

Pre nego što bolestan i ide prirodnim tokom 2011. Godine, jedva sam nosila ništa na glavi. Od tada, međutim, sam saznao da je prilično Headwrap ili šešir mogu accessorize moje izgled i biti zabavno. Najbolje od svega, niko neće primetiti da nisam oprati ili stila moja kosa taj dan.

Rock jednostavan zaštitni podignutom kosom

Ja ću vas pustiti u malu tajnu. Iako je Marley uvijanje kose je super jeftin, držim da je (dok je još uvijek u dobrom stanju nakon što sam deinstalirati moj stil) i ponovnu upotrebu! Onaj u mom video me je doslovno uzeo dvije minute. Opet, nitko ne može reći da nisam regeneratora za kosu u nekoliko dana sa ovom podignutom kosom. To ušuška moje prljavo završava daleko ispod uvijanje kose - koji služi i kao kreativan način da se sakrije split završava između trim.

Dobiti dobru frizuru

Svakih šest mjeseci ili manje, dobijem trim da mi pomogne da zadrži svoju kosu na izvediv dužine. Naravno, to također drži moje kovrče u tip-top formi i sprečava dalje ispucale vrhove ili lom. (Duga kosa nije uvijek krajnji cilj, a posebno za hronične bolesti naturals!)

Pazi mi video

Jeste li prirodno sa hroničnom bolesti? Ostavite komentar i javite nam!

load...