Izgledajte kao Carrie | BA.inspinre.com
Šminka

Izgledajte kao Carrie

Izgledajte kao Carrie

Pogledajte Priyanna je SATC stil ovdje

Cosmos, moda, velika kosa - oh my! Seks i grad se vraća i više raskošan i nečuvenim nego ikad. Fab Four to rade veliki u drugom ratu dugo očekivani film serije, i iako je kvalitet priče parcele ljeto blockbuster je u debati među Sex-y gals svuda (Ja sam neutralan jer nisam ni videli ), jedan

Stvar je sigurna: dame izgledaju bolje nego ikad! I ovaj puta smo više nego bilo kome su super uzbuđen da biste vidjeli sve četiri žene sportske kovrče i valove u izobilju u svim promocije. Reinventing njen kovrdžava učiniti još jednom je glava honcho Carrie, koja izgleda da nosi više prirodne, sočne uvijanje. Uputio sam se vratio u Trashy Roots salon u Round Rock, Texas da se "Nošen" daleko i da prenesem nekoliko savjeta koji će vam pomoći učiniti isto kod kuće!

load...

Sa Master Stylist Anna

Master stilista i vlasnica Anna Craig je bio moj stilista za dan i ona je sigurna sam opet imao Oodles zabave na Trashy Roots. Nakon pranja i suha, Ana dobio je počeo provukao moju kosu sa Chi ravnim željeza. Ona prska moju kosu s nekim Pravana Super Oblik Lak za kosu, a zatim dobio je počela. Iznenadio sam se da vidim kako neverovatno brzo cijeli proces išao s ravnim željeza! S obzirom na moje dužine i debljine, bilo je skoro neverovatno stopa je radila moja kosa! Verovatno sam proveo više vremena čekanja za moju kosu da se osuši nego zapravo da mi kosa uvijen. Nakon što je sve završeno, Ana sastavila kroz neke više proizvoda i ta-da-sve završen!

Krajnji rezultat je jednostavno prekrasna! Bio sam apsolutno zaljubljen u moju kovrče, jer su bili tako uglađen i luksuzan izgled. Jer Anna uvijene moju kosu prema unutra, sve postavljene tako lijepo i izgled je bilo stvarno lako. Imao sam dosta raskošne tijela i dosta "oompf" faktor! Ono što je također stvarno neverovatno je svestranost stan željeza daje vam dok uvijanje kose. Ana mi je pokazao kako tačno da nešto mijenja zategnutost rotora za samo mijenja kako brzo možete pokrenuti željeza kroz kosu. Također, Pravana stvarno me opet impresionirao sa svojim visoko kvalitetnim proizvodima. Moram reći da sam super oprezni lak za kosu jer nikada nisam imao iskustvo gdje nije ostavila moju kosu ljepljive i hrskavi. Dakle, kada je Ana počela natapajući moju kosu sa Pravana Super Shape, bio sam tad malo zabrinut da li će moja kosa čak treperenja na vjetru. Ali stvarno mogao da verujem kada sam sve uradio koliko neverovatno SOFT moja kosa je bila - da, meka! Nije bilo apsolutno nikakvog krize, a ipak mnogo odličnih čekanje i tijelo.

Svi završen!

Nepotrebno je reći, imao sam još jedan nevjerojatan vrijeme Trashy Roots i naučila mnogo kul, nove trikove kako bi se postigla prekrasna pogled! Pogledajte video i slike iz moj dan! I ne zaboravite da se vidi kako Trashy Roots dao drugom djevojkom slatkiš, sofisticiran izgled baš kao Charlotte iz SATC 2!

Spremni za SATC2!

load...