Idemo prirodno nije samo fizička vežba - to je mentalno | BA.inspinre.com
Šminka

Idemo prirodno nije samo fizička vežba - to je mentalno

Idemo prirodno nije samo fizička vežba - to je mentalno

Odlazak iz opušteno na prirodnu kosu može biti uzbudljivo, oslobađajuće iskustvo, a postoje dva osnovna načina da se tamo. Najbrži, bez gluposti način da se prirodno odsecanjem svih opuštena kosa u jednom naletu, ili velika cijepanje. Ali velika cijepanje može zahtijevati snagu da nisu svi opremljen na početku putovanja a za njegu kose. Za neke, namerno tranziciji u kompletu sa mini kotleti je neophodan dio "Povratak na prirodan" proces. I, ako zaista pogledate, svima koji čini putovanje mora tranzicije. Da li ti veliki odrezak na dan jedan od vaših misli, ili godinu dana nakon inicijalne misao, u tranziciji uvijek počinje sa umom i prije nego što su uzimali bilo vredne koraka. U nekim krugovima, međutim, transitioning- posebno dugoročno tranziciji, vidi se kao znak slabosti. Tvrdim, naprotiv!

Tranzicija može biti 1 dan ili 100 dana- i da, može biti čak i nekoliko Relakseri prije tranzicije palicama.

Oni među nama koji su prešli tu rijeku će vam reći da ide prirodno nije samo fizički exercise- to je mentalna kao dobro. Ako se mentalno nije u skladu sa fizičkim, fizički će uskoro poravnajte sa mentalno, a vi ćete se vratiti na trgu jedan. Mi uvijek mora ostati osjetljive na proces za nove Naturals, i poštovanje koje će vrijeme potrebno za prelazak uvijek varira od osobe do osobe. Tranzicija može biti 1 dan ili 100 dana- i da, može biti čak i nekoliko Relakseri primjenjuje u procesu prije tranzicije je završen i palicama. Da, rekao sam! prešlo se na prirodne kose oko 32.423.947 puta u pet godina (u redu, ja pretjerujem lol) samo baciti u ručnik svaki put prije nego što konačno zaglavila. Prelazak zahtijeva mentalni usklađivanje sa fizičkim za držanje, a ja sam bio u mogućnosti da se to postigne poravnanje padom mnogo, mnogo puta i postaje ponovo se vratio. (Donnie McClurkin bi bio ponosan, haha) "Weaning" može vrlo dobro biti početak procesa u tranziciji za neke. Svakako je za mene. Sve ove iskustava bili su važni za proces za mene.

load...

Prelazak daje um dovoljno vremena da se prilagode i prihvate dolaze promjene. Razmišljajte o tranziciji poput trudnoće. (Možda ovo nije najbolje comparison- ali rad sa mnom!) U devet mjeseci trudnoće daju mama-to-biti prilika da se udobno sa idejom da postane majka. Vremena daje majke priliku da odlučuju o imenima za dijete, kako će odgajati dijete i kako će podijeliti svoje svjetonazor sa ovim novim mala osoba. Mama uči kako da žrtvuju neke svoje usluge, i neke svoje stare načine obavljanja stvari u korist druge osobe. Nekoliko mjeseci su bolji od drugih, a ona može imati na teren povremeno dobronamjerne, ali "off" komentar, ali ona uči o sebi i njeno tijelo. Zamislite samo ako trudnoća bili preko noći proces i mame samo probudio s bebom u naručju! Neki bi odvesti van i biti u redu, drugi bi sigurno bore sa novim izazovom. Prelazak može izjednačili između dvije grupe, tako da se većina dobro.

Mnogo puta, um će držati kosu zarobljene u tranziciji. Ali bez obzira na sve, ipak je važno dati vidu vrijeme je zaista potrebno da se završi proces. Kada Transitioners žale zaplete i lom i sve druge stvari koje imaju tendenciju da prate u tranziciji, to je lako za neke dobro začinjen naturalistas da im kažem (često u ljubavi, ali ponekad u gađenjem) na simply- "Prekini ga." sada, ovaj savet po nominalnoj vrijednosti je obično prilično važeći jer ga samo odsekavši će riješiti većinu fizičkih problema sa klupka i lom od pokušaja da pomiri dvije nespojive kosu države. Ali ovaj odgovor može biti neosjetljiv na proces koji neki novi naturals je potrebno da iskusi kako bi se osiguralo da su u stanju da mentalno zadržati kurs. Kada novi naturalistas usitniti prije nego što su spremni, šanse od njih borave kursa može biti ugrožena. Dakle, u tranziciji je više nego samo visi na beznadežna kosu. To je više nego samo sa obe strane ograde u moru neodlučnosti i kukavičluka. To nije znak slabosti-za neke Inbetweeners, to je pametan, strateška odluka da će se učvrstiti odlučnost u budućnosti. Za neke, to je pošteno priznanje da sam i dalje radi na svom alignment- ili da sam stvarno nije sasvim spreman za drastičnu promjenu.. Još.

load...

Uvijek moramo sjetiti da prihvate jedno drugo i učiti jedni od drugih u ljubavi. Ne postoje dva staze su iste ili više važi od drugih, niti moraju oni nastoje da budu.

Pratite Natalie (na slici gore) ovdje:

Tiny Closet i Instagram

Ovaj članak je napisao Audrey Sivasothy The Science crne kose i objavljen na CurlyNikki.

load...