Hoće li metoda inverzije učiniti da moja kosa raste? | BA.inspinre.com
Šminka

Hoće li metoda inverzije učiniti da moja kosa raste?

Hoće li metoda inverzije učiniti da moja kosa raste?

Kosa raste oko 1/2 inča mjesečno. Ako pokušavate rasti kosu do pola leđa, to svakako ne zvuči kao puno dužine. Faktor u nužnoj oblogama i može osjećati kao da je vaša kosa zauvijek uzima da dobije neke dužine. Jesti dobro, uzimanje dodataka za kosu, i davanje sebe skalp masaže par puta nedeljno ulja mogu pomoći da se poveća rast malo. Metoda Inverzija, međutim, treba da značajno pomoći u rast kose. Ova metoda nije znanstveno dokazano, ali naravno, morala sam da ga probam. Čitajte moje osobne rezultate.

Metod Inverzija tvrdi da odrastu na centimetar kose u sedam dana.

Teorija koja stoji iza toga da se obrnuti, zajedno sa masaža vlasišta, treba povećati cirkulaciju vlasišta i omogućiti veći protok krvi u folikule čime rast kose da se poveća. Vidio sam blogere i YouTubeano probati ovu metodu i anegdotski podijele svoje rezultate tako da sam bio nestrpljiv da ga probati za sebe.

Kako to učiniti metodu Inverzija

1. Masirajte ulje po svom izboru na svoj skalp. Moj omiljeni je kokosovo ulje.

load...

2. Invert za 4 minute. Predložena pozicija: Sjedeći na stolici ili na kauču i spuštanje glavu malo prema noge kao da ste slikanje vaše nokte na nogama, stoji u sudoperu i spuštanje glave kao da se spremaju za pranje kose.

3. Ostavite ulje da sedi na vlasište za najmanje dva sata. Co-pranje ukloniti višak ulja ako je potrebno.

4. Ponovite svakodnevnog za samo 7 uzastopnih dana / tjedan dana. Čekati najmanje 3 tjedna između svakog pokušaja u suprotnom, vaše tijelo navikne dodatni protok krvi. Onda metoda neće raditi, kao i, ako uopće. U najgorem slučaju, vi postajete podložni neke opasne zdravstvene rizike. Dakle, samo pokušati to učiniti preko sedam uzastopnih dana, jednom mjesečno (ne više od toga).

FAQ

Pitanje koje se često odrastao je razlog zašto moramo čekati 3 tjedna prije ponovo pokušava ovo. Ljudi koji su pronašli uspjeh sa metodom Inverzija su izvijestili da je nakon 3 tjedna njihova tijela prilagođen poboljšanu cirkulaciju usmjerene na vlasište, a oni doživjeli minimalne, ako ih ima, rast. Prenaprezanja je također navodno dovesti do glavobolje i osjećaja slabosti. Po mom mišljenju to nije vrijedno stavljajući svoje zdravlje u opasnost za rast ekstra kose.

Moji rezultati

Ja vjerno koristili metodu inverzija svaki dan za 7 dana za 4 minute. Izabrao sam kokosovo ulje za masažu moju kosu. Našao sam najbolji način da uradim inverzije je ležao na jednoj strani kreveta sa mojom glavom naopako. To nije bilo ugodno na sve na vratu koja je postala malo problem.

Mislim da ne bih mogao invertni za bilo duže od 4 minute. Note, imam i istoriju problema vrata i vrtoglavica, tako da ne može biti norma, ja samo dijeljenje osobnog iskustva. Više puta sam se malo vrti u glavi, ali ništa nepodnošljivo koji je uzrokovao da stanem. Na moje zaprepašćenje, moja kosa nije čudesno raste centimetar te nedelje. Imao sam velike nade i da ne želi da se odrekne.

Moja kosa je porastao oko 1/4 inča što je malo iznad prosjeka za sedam dana. Ja ću rado uzeti bilo koji dodatni rast kose, naravno, ali zaista želi da postigne 1 inča kao i mnogi drugi uradili. Nešto drugo sam mislio o tome u vezi sa mojim rezultatima ja redovno praktikuju jogu nekoliko puta nedeljno, zato što postoje trenuci kada me preokrenut u pozama možda mojoj glavi se koristi za protok krvi?

load...

Možete grafikon svoj napredak uzimajući slike svoje kose ili mjerenje kosi sa vladara. Jer sam boji svoju kosu i otišao na dodir se pravo prije nego što pokušate metoda inverzije, ja mjeriti moj novi rast moji koreni.

Sve u svemu, ja sam razočaran sa svojim rezultatima sa Inverzija Način, kao što sam se nadao za značajno povećanje rasta kao i mnogi drugi su postigli. Pretpostavljam da ću zadržati u nadi za neku drugu čudo rast kose.

load...