Hidratacija sa osnovnim dizajnom prirodna je pobeda! Pobjedi | BA.inspinre.com
Šminka

Hidratacija sa osnovnim dizajnom prirodna je pobeda! Pobjedi

Hidratacija sa osnovnim dizajnom prirodna je pobeda! Pobjedi

Hidratacija je glavni fokus za nas u NaturallyCurly. Toliko, naime, da imam pretraživao internet da shvatim šta u svijetu će zadržati suho, kovrčavu kosu hidrirani cijele godine, tako da se ne morate! Nakon što sve moje traženje i testiranje, mogu vam reći sa kompletnom povjerenje da je održavanje kovrče hidrirati u nižim temperaturama je izvodljivo.

Budući da je pregib štreber sam, htio sam da testirati Design Essentials Naturals proizvoda putem ažuriranu verziju svog pranje dan rutinu.

Dakle, hidratacija eksperiment usledila.

Foto preuzeta iz @designessentials

Pretpostavio sam da ako sam promenio obično pranje dan rutinu sa hidrataciju-centric koraka, ja bih biti u stanju da održim lokne hidratizirana, bez lomljenja, i premazane za stajling.

Pratio sam ove korake za nedelju dana pre nego što zaštitni stilu.

load...

Moje autoportret igra postaje jaka kao moja 'amo - @gerilynhayes

Da, to je moj super hidratizirana Afro. Nastavite sa čitanjem da saznate kako sam se pobrinuo za moje kovrče da povuče ovaj stil off.

Ovdje su koraci sam nadograditi moje pranje dan rutinu sa:

Hidratantna Curls: Moj korak-po-korak proces

1) ulje skalp metodom pre-poo - Od šamponiranje može oduzeti vlasište sebuma, ili prirodno ulja, htio sam da budem siguran da će moj skalp biti u stanju apsorbirati i zadržati sve kose superhrana je sam hteo da nahranim to. Jer je plan bio da koristi dizajn Essentials Natural Coconut & Monoi Kokosovo mlijeko njegujući šampon, izabrao sam kokosovo ulje kao i moj pre-poo.

Nisu prethodno pooed ranije? To je jednostavna: u zavisnosti od pregib gustine i dužine, napravite nekoliko sekcija kose i zatim okrenuti svaku sekciju. U ovom trenutku, željet ćete otkriju sekcije, jedan po jedan, i primijeniti svoju naftu na vlasište i kosu, čvrsto klizna prste od korena do krajeva. Pobrinite se da retwist je hidratizirana pramen kose i prelazak na sljedeći odjeljak dok ne završite. Zatim, zgrabite tuš kapa za pokrivanje tih sekcija, i trajati oko 20-30 minuta prijeko potrebno vreme hladnoće. Zatim idite na sljedeći korak: šamponiranja!

2) Čisti vlasište sa blagim šamponom - Feeling good o načinu pre-poo, preselio sam se na šamponiranja. Moja preporuka, posebno one sa suhim kovrče koje samo izgledaju hidrirati za nekoliko sati, jeste da šampon sa blagim sredstvom za čišćenje. Ako je potrebno da oprati kosu dva puta kako bi se osiguralo da je svaki pregib je slobodan i jasno je nagomilavanje proizvoda i vlasišta krhotine, go for it! Imajte na umu da ćete morati da ponovo ravnotežu vašoj kosi strands post-šamponiranje koji nas vodi u treći korak u ažuriranim režim.

3) Stanje post-šamponiranje, dva puta tjedno - Imati pokušao i pravi ispiranje uređaji za kovrče je obavezno, moj pregib prijatelj. Ovisno o potrebama vaše kovrče ', nanesite duboko uređaj, sušilo za masku kao Coconut & Monoi Deep njegujuća maska, ili poseban tretman za vlasište i kosu probleme koje imate. U osnovi, ako ne uslovljavaju svoju kosu, nećete biti u mogućnosti da pravilno zatvoriti svoj kovrčava kosa niti sa uljima i goodies treba zadržati hidrataciju. To je samo tako jednostavno.

4) Nemaju odsustva-u uređaj - bez obzira na vrstu teksture ili pregib obrazac imate, ja ću uvijek ohrabriti da koristite odsustvo-u uređaja. Za ovaj eksperiment, koristio sam Coconut & Monoi Kokosovo mlijeko Leave-In Nourisher što je dodatno potvrdio moju teoriju o tim hidrataciju-centric korake: morate dodati i zadržati hidratantne formule na redovnoj osnovi kako bi vaše kovrče u vrhuncu forme!

load...

Nakon završetka moje korake hidratacija, htio sam da koristi sve to napornog rada styling mi je kosa u Bantu Čvorovi pre nego što kutija pletenice. Vi znate da sam bio ljubitelj Coconut & Monoi Curl definirajući gel od dana 1, pa naravno, dostigao sam za to. Znao sam da će čekanje biti savršen za najmanje nekoliko dana, i kada se uzme niz čvorova, ne bih doživljavaju osuši pramenova ili lom. Znate i da sam ekstra kada je u pitanju Stylin i profilin 'online. To je razlog zašto sam izabrao Coconut & Monoi Moisturizing Control Edge glazura da iskoristi moje 2 dana sladak, hidratiziranog kovrče jer volim da završim Bantus pokazujući ove dlake bebu. NBD.

Dakle, ono što sam naučio iz svega ovoga?

Naučio sam da se proizvodi su dizajnirani kako bi naše prirodno kovrdžava kosa i vlasište hidratizirana i hidrirati u hladnjaku, kosu temperature treba redovno koristi. Nema magične vremenski okvir; morate pronaći ono što radi najbolje za vaše kovrče. Na kraju, morate staviti u rad da se hidratacije vam je potrebno. Potrebno je vremena, ali se isplati za one Insta-Slammin 'selfije ćete uzimati ove jeseni!

Želim da probati ovu metodu sa proizvodima sam koristila? Sjajno!

NaturallyCurly i dizajn Essentials Prirodni želim da vas tretiraju, najdraža pregib prijatelj. To je razlog zašto smo ti daje priliku da osvoje cijelu Coconut & Monoi dubinsku hidrataciju kolekcije Nastavite sa čitanjem za darivanje detalje ulazak.

Unesite za šansu da osvojite!

Hidratizira Vaše pregib s dizajnom Essentials Natural Coconut & Monoi nagradna igra!

Kada

Utorak, 17 Oktobar, 2017 - Četvrtak, 19. Oktobar, 2017

Nagrade

5 sretnih dobitnika će dobiti:

Coconut & Monoi Kokosovo mlijeko njegujući šampon od kokosa i Monoi Moisturizing Edge Control Glaze

Kako osvojiti:

Komentar ispod, na Facebooku, ili Instagram nas @naturallycurly govori zašto želite osvojiti! Želim da probaš? Posjetite Design Essentials sada da ga kupi online. Ova nagradna igra je otvorena samo stanovnike SAD-a, u skladu sa našim uslovima.

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...